МОНОДИЕТА - тема 16

• 99 015
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
Привет. От понеделник ще започвам диетата на В.Ч. Сигурно сте дискутирали, но не ми се търси, а именно пиете ли аспирин и вит. Ц на гладно? bouquet
Не е задължително.
Аз не съм. Лекарства не пия и не бих си го причинила Naughty

Благодаря. И аз съм на същото мнение.  Wink

# 361
Четох някъде че от аспирин на гладно може да си докараш язва - ако не греша, това нейното било аспирин протект - нямам идея каква е разликата, аз не пия нищо.
Има ли някой да е изкарал 50-те дни на Ваня Червенкова и да е свалил 10-15кг или повече?

# 362
  • София
Четох някъде че от аспирин на гладно може да си докараш язва - ако не греша, това нейното било аспирин протект - нямам идея каква е разликата, аз не пия нищо.
Има ли някой да е изкарал 50-те дни на Ваня Червенкова и да е свалил 10-15кг или повече?
Да, аз свалих 10 кг.  Simple Smile

# 363
Здравейте, и аз с един въпрос се включвам. Някъде бях чела, че в салатения ден може да ядем и обработени зеленчуци, но сега никъде не намирам инфо. Даже се коментираха рецепти за този ден. Вие как го спазвате?

# 364
Здравейте, и аз с един въпрос се включвам. Някъде бях чела, че в салатения ден може да ядем и обработени зеленчуци, но сега никъде не намирам инфо. Даже се коментираха рецепти за този ден. Вие как го спазвате?
В салатения ден, всъщност е зеленчуков и е на същия принцип, сурово, печено, пържено, варено - но само зеленчуци - може чорбички от зеле, или броколи, морковче - без картофи, без яйца, без фиде, брашно, ориз ...  може печени чушки, но не и панирани

# 365
Днес ми е първи плодов ден. Страшен глад изпитвам. За всички дни досега не е било така  Crossing Arms

Много се изкушавам да заменя единия плодов за млечен и да опитам с 3 млечни  Thinking

Последна редакция: чт, 19 май 2016, 19:16 от Incognito

# 366
Аз май ще заменя 1 плодов със зеленчуков, хич не обичам плодове.

# 367
аз смятам че няма смисъл да търсим пролука... ако е казано два дни - два - все пак го правим за себе си и мойе би точно този глад стапя килограмите... на никой не мупука дали тайно ще изям един шоколад, освен ако не иска да ми натяква колко безхарактерна съм, че само мрънкам, а никакви усилия не полагам.... Нали идеята е два дни, първия ден се задейства само един ензим за разграждането на храната, а втория ден е само същия ензим и един вид по-голям ефект. Не е ли достатъчно че количествата са неограничени? Всяка диета е неприятна, но ако след 50 дни има шанс да сме сбъднали една мечта, ако сме решили един огромен проблем със самочувствието си.... не смятам, че жертвата - 50 дни ограничена храна не си заслужава. Аз съм на втори плодов - даааааааааа радвам се че свършва, но днес кантара показа -1кг.... и втория ден изобщо не ми е толкова гладен колкото първия. Около мен няма много плодове - вчера съм изяла за закуска 2 портокала, после цял ден ябълки  - сигурно 4, вечерта изцедих още два портокала и изпекох 2 ябълки... Днес като се замисля съм само на един портокал и дали имаше една ябълка, но цял ден само пия кафета с приятелки и нямам време... след малко ще хапна пак плодче.... А по принцип ям зверски порции, така че не се отказвайте, проявете характер!!!! Втория ден е по-лесен от първия, за разлика от другите продукти.

# 368
Здравейте дами ! От утре съм решила да започна диетата заедно с тези от вас които вече я спазват.Правила съм я вече 1 път(2X12) и за целия цикъл свалих 10кг.от 73 на 63 за ръст 174см.Страшно съм доволна защото вече са минали 8 месеца и единственото което съм възвърнала като кг са 2кг и то след Великденските празници а не след края на диетата което беше септември месец.Винаги съм спазвала диети и съм имала проблеми с кг0мите така че не е нищо ново за мен но напоследък съм изгубила тренинг и се надявам да не ми е много трудно споделяйте вашите резултати ще следя с интерес защото съм много мотивирана !  Hug Hug

# 369
Много се радвам някой като изкаже подобни резултати, защото съм много запалена и така се обнадеждавам, че може да сваля и 20кг...защото ще я правя 2*12+2
И извинявай, britni@mail.bg но за твоята височина, килограмите не са ли ти ОК или искаш да свалиш само две-три килца?

# 370
аз смятам че няма смисъл да търсим пролука... ако е казано два дни - два - все пак го правим за себе си и мойе би точно този глад стапя килограмите... на никой не мупука дали тайно ще изям един шоколад, освен ако не иска да ми натяква колко безхарактерна съм, че само мрънкам, а никакви усилия не полагам.... Нали идеята е два дни, първия ден се задейства само един ензим за разграждането на храната, а втория ден е само същия ензим и един вид по-голям ефект. Не е ли достатъчно че количествата са неограничени? Всяка диета е неприятна, но ако след 50 дни има шанс да сме сбъднали една мечта, ако сме решили един огромен проблем със самочувствието си.... не смятам, че жертвата - 50 дни ограничена храна не си заслужава. Аз съм на втори плодов - даааааааааа радвам се че свършва, но днес кантара показа -1кг.... и втория ден изобщо не ми е толкова гладен колкото първия. Около мен няма много плодове - вчера съм изяла за закуска 2 портокала, после цял ден ябълки  - сигурно 4, вечерта изцедих още два портокала и изпекох 2 ябълки... Днес като се замисля съм само на един портокал и дали имаше една ябълка, но цял ден само пия кафета с приятелки и нямам време... след малко ще хапна пак плодче.... А по принцип ям зверски порции, така че не се отказвайте, проявете характер!!!! Втория ден е по-лесен от първия, за разлика от другите продукти.

Благодаря ти!
  Hug

# 371
vige,да кг-мите ми са горе долу приемливи но доста прекалявам с храната и както споменах винаги съм имала наднормено тегло и съм доста склонна към пълнеене затова реших да направя диетата отново нямам определена цел просто искам да сваля излишните кг-ми колкото сваля толкова.. и тази диета според мен е най-ефективна тъй като съм била на доста и ефекта от нея е най-задоволителен а и предполагам всички вие като мен ще сте по доволни като забележите резултатите по скоро и минус няколко кг-ма на кантара действа много мотивиращо а какво мислите за негативните коментари за диетата и статиите в интернет които разказват за болести и проблеми причинени от нея ?

# 372
ей и момичета не знам за вас но аз лично съм много мотивирана и ентусиазирана и нямам търпение да започна утре и да минават дните за да видя резултата!През годините съм свалила общо около 40 кг и ви съветвам да не се отказвате защото началото винаги е трудно но си струва след като се погледнете в огледалото и видите промяната. Много успех и не се отказвайте началото винаги е трудно и между другото има едно удовлетворение след свалянето на дори 1кг. поне при мен се променя дори самочувствието ми само от факта че правя нещо полезно за себе си ! Simple Smile  Hug Heart Eyes

# 373
Аз лично като негативи в нета срещнах само за аспирина и протиив самата Ваня или някакви хейтърски коментари отправени към диетуващите от рода на "хващай мотиката, а не диета". За болести нищо не съм чела - нямам и намерение, силно вярвам че фактора психика е 90% от диетата, че ако си вкарам в главата, че ще си навлека болест то ще стане и без диета. Смятам, че оганизма ми приема всичко от което има нужда, което не приема има в огромни запаси. Не гладува, значи е ОК. Не ми става лошо - ОК съм. Още в момента в който ми казаха за тази диета преди 11 дни в главата ми засвети лампичката, че това е моята диета.... И като гледам кантара как за десет дни мърда на долу все повече вярвам...

# 374
  • Sofia
с колко кг си надолу?

Общи условия

Активация на акаунт