МОНОДИЕТА - тема 16

• 98 999
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
Защото не са зеленчук.

Но ако искаш, пробвай, само гъби, без друго.

# 346
  • Sofia
Здравейте. Ако позволите - имам два въпроса, относно диетата на Ваня Червенкова. Аспиринът и вит. С - колко мгр трябва да бъдат, уточнено ли е някъде? И второ - как стои въпросът с добавянето на мазнина и сол към храните?  newsm78

# 347
  • София
Здравейте. Ако позволите - имам два въпроса, относно диетата на Ваня Червенкова. Аспиринът и вит. С - колко мгр трябва да бъдат, уточнено ли е някъде? И второ - как стои въпросът с добавянето на мазнина и сол към храните?  newsm78
Когато аз я спазвах не пиех аспирин и витамин C, въпреки това си отслабнах, относно мазнината - ползвах зехтин, а за солта - хималайска  Simple Smile

# 348
Здравейте, попаднах на вашата тема, искам да попитам тези които са карали диетата на ВЧ 6х2 и вече са я свършили как се храните след диетата, позволявате ли си изкушения, има ли йо-йо ефект ?

# 349
  • София
Здравейте, попаднах на вашата тема, искам да попитам тези които са карали диетата на ВЧ 6х2 и вече са я свършили как се храните след диетата, позволявате ли си изкушения, има ли йо-йо ефект ?
Аз се храня разделно, ям предимно кисело мляко, плодове и салати и много вода, понякога си позволявам изкушения, но аз ходя редовно на фитнес, при мен няма йо-йо ефект, даже свалих 1кг. Успех Peace

# 350
  • Sofia
относно мазнината - ползвах зехтин, а за солта - хималайска  Simple Smile
Имах предвид - разрешено ли е?  newsm78

# 351
  • София
относно мазнината - ползвах зехтин, а за солта - хималайска  Simple Smile
Имах предвид - разрешено ли е?  newsm78
Да

# 352
Здравейте -в дните на киселото мляко само кисело мляко ли се яде или и други  мле4ни продукти. newsm78

# 353
  • София
Здравейте момичета, много се радвам, че открих настояща тема и има все още, някои като мен който сега започват диетата   Hug Ще межем да се подкрепяме. Аз днес съм на първи салатен ден, ядох домати и краставици. От сутринта към 10 ч. започнах с краставица. Бях гладна ooooh! За първи път се мерих се на 2-рия картофен ден, и не съм много сигурна, но уж кантара показва до сега минус 2 кг., надявам се до края на диетата да сваля поне още 2-3 кг. и да намаля обиколките - най-важното. Успех и хъс желая на всички ви Simple Smile newsm10

# 354
  • In Wonderland...
Здравейте! Днес ми е първи плодов ден. Въпросът ми е дали могат да се ядат стафиди. ThinkingИзядох около 100г и сега ми е малко гузно! Laughing

# 355
Привет. От понеделник ще започвам диетата на В.Ч. Сигурно сте дискутирали, но не ми се търси, а именно пиете ли аспирин и вит. Ц на гладно?
 bouquet

# 356
  • Русе
Привет. От понеделник ще започвам диетата на В.Ч. Сигурно сте дискутирали, но не ми се търси, а именно пиете ли аспирин и вит. Ц на гладно? bouquet
Не е задължително.
Аз не съм. Лекарства не пия и не бих си го причинила Naughty

# 357
Днес ми е 8-ми ден (2-ри рибен). Снощи направих прегрешение  Embarassed и си пийнах безалкохолна биричка  Rolling Eyes . Въпреки това кантара бавничко слиза надолу. Почти 3 кг от началото. Дано се запази тенденцията  Mr. Green

# 358
Здравейте, аз съм нова в сайта, от няколко дни ви чета и днес реших да се регистрирам и да се запиша в темата. Надявам се да има активни потребители и много добри резултати за мотивация. Аз съм на диетата на Ваня Червенкова, днес ми е девети ден - първи плодов, рибата я замених с яйца, но следващият път ще е риба и по принцип следващите два пъти отново да ги разменям. Смятам да издържа всичките 50 дни и се надявам на минимум 10 килограма в нелошия случай -  в най - добрия 30  Laughing Laughing Laughingта ако са 15-20 ще е доволно. Смятам че е постижимо, защото никога през живота ми не съм била на диети и вярвам, че това е от значение, а и с течение на времето съм имала периоди в които при мноооооого погълната храна организма ми от само себе си е свалял десет килограма   #Crazy след което съм правила рязки промени от който съм ги връщала - забременяване, спиране а цигарите...... та сега съм много обнадеждена.
Надявам се всичк да постигнем целите си!!!

# 359
Здравейте -в дните на киселото мляко само кисело мляко ли се яде или и други  мле4ни продукти. newsm78
Самата Ваня Червенкова казва само кисело мляко, но в някои сайтове за тази диета пишат по-скоро млечен ден,отколкото строго кисело мляко, аз лично за себе си смятам да хапвам тогава минимално количество сирене, кашкавал и извара, да наблегна на кисело и прясно мляко. Дава ми надежда и това, че някъде из по-старите теми някой коментираше че гледайки интервюто на Червенкова е установил, че тя самата не разбира чак толкова от идеята за диетата, та... сигурно и това не е схванала  Wink. Важното е резултат да има. Смятам, че до голяма степен диетата е психика, в моята психика е млечен ден, а не киселомляков.... ако някой дълбоко в себе си смята че хапвайки извара или прясно мляко бяга от диетата, сигурно и ефекта ще му е такъв. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт