Изиграй скуката с OZONE.BG

• 92 813
  • 816
  •   1
Отговори
# 30
От играчките ни интересуват Lego, Djeco, Fisher Price, Малкото пони, Play doh, интерактивни играчки, от семейните игри Монополи и Туистър, а за пъзелите всички марки. Simple Smile

# 31
Здравейте! За марка - предпочитана от нас ( и за двете ми дъшери) е Лего.

# 32
  • София
LEGO конструкторите и пъзелите ,са любими на сина ми Hug

# 33
При нас също наближават рождените дни. Големият ми син се увлича повече от логическите игри, пъзели, строители, а малкият харесва все още големи играчки на колела - коли, рейсове, различни машини. Пазаруваме различни марки, но сред строителите предпочитаме Lego, а сред пъзелите - Ravensburger.

# 34
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Моят син е любител на Лего ,но обича много и пъзели.

# 35
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Без да се замислям, и двете ми деца обожават Лего  Simple Smile

# 36
  • Бургас
Дъщеря ми има рожден ден скоро. И тя, и синът ми обожават Лего. Дъщеря ми има слабост и към всякакви пъзели. Така че това са нещата, за които най-често бихме искали да получаваме новини за отстъпки.

# 37
  • Gulyantsi
Предпочитаме образователните играчки и имаме  Fisher Price. Забавни и полезни са и ще се радваме, ако разбираме за промоциите. Също така харесва колички, пъзели и книжки със Светкавицата  Макуин.

# 38
  • София
Баткото, който е на 7 години, обожава да играе с Lego. Предстои му имен ден в края на месеца и може би пак ще се спрем на такъв подарък.
Малкото ми момче, предполагам че много ще хареса Lego Duplo Peace

# 39
  • Варна
Lego,книжките и пъзелите са ни любими!
А поводът ,който ни е най-близък е именния ден на детето Simple Smile

# 40
"Лего"-то си остава любимо за сина ми.

# 41
Моето момче харесва Lego и пъзели Trefl, а аз бих искала да получавам новини за промоции на книжки.

# 42
В момента мисля че най подходящо за детето ми е  батута на InSPORTline ,защото обожава да скача!

# 43
Lego е най-предпочитаната марка вкъщи, така че би било добре да има по-често намаление  Wink

# 44
За момчетата категорично Lego, а за малката има чудесни неща на Djeco. Първият празник, който предстои в нашето семейство е рожденият ден на дъщеричката ни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт