Изиграй скуката с OZONE.BG

• 92 390
  • 816
  •   1
Отговори
# 15
  • Кюстендил
Големият ни син обожава Лего, а малкият най - много харесва играчките на Фишер Прайс!

# 16
  • sofia
Моето дете и аз обичаме Лего .... даже бих казала обичаме е малко напарво сме пристрастени към него Simple Smile
Това е задължителният подарък за всеки един повод

# 17
  • Великобритания
Най предпочитани като че ли са играчките на Fisher Price , но иначе се заиграва и с първото си Лего дупло , което е за най малките дечица

# 18
Пъзелите са неговата /нашата/ страст  Peace

# 19
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моето момче е още малко и се радва предимно на играчки на Fisher Price

# 20
В момента и двете ми деца са полудели по конструктори и пъзели. Все още нямат предпочитани марки, просто обичат всичко, което се сглобява и разглобява.

# 21
  • софия
Синът ми би се зарадвал на Лего и интерактивни играчки, с Трансформърси също играе.Всякакъв вид отстъпки би ни бил полезен.

# 22
Ние сме фенове на Лего и на пъзелите!

# 23
  • Пловдив
Обожава Лего!!!

# 24
За играчки вечната любов Lego- и най-вече Lego Technic и Lego Creator.

# 25
  • София
И ние сме на вълна Лего. За рожденият му ден /на 10 март/, както и за Коледа, отново е на вълна LEGO NINJAGO.

# 26
По-често искам продуктите на  Djeco да бъдат с отстъпка,защото винаги са интересни и атрактивни.

# 27
  • БГ
И двете ми момчета са големи фенове на конструкторите LEGO и COBI и колички burago!
Пъзелите на Trefl и Ravensburger са любимото ни семейно занимание, с удоволствие ги подреждаме и рамкираме.

# 28
  • София
Определено конструкторите Lego са ни любими, двете ми деца, момче и момиче на 7 и на 4 год. основно това получават вече за празници. Тъй като колкото повече толкова по-добре, и наистина е много занимателно!
https://www.ozone.bg/toys-and-puzzles/figures-and-constructors/c … -darvesna-kashta/

Ето тази дървесна къща ми допадна като следваща идея за подарък, така че определено намаления на марката биха ме интересували  Simple Smile

# 29
  • Перник
Моето момче в момента е на вълна Лего. С часове може да строи, всичко му е много интересно. Когато беше по-малък играеше с няколко образователни играчки на Fisher prise, които му бяха любими.

Общи условия

Активация на акаунт