Изиграй скуката с OZONE.BG

• 92 774
  • 816
  •   1
Отговори
# 585
  • При децата ми
Тази година имам двама ученици. Първокласничка и седмокласник!:crazy: Раницата за дъщеря ми е купена още в началото на лятото. Подарък ни е. До момента съм купила тетрадки, несесери, скицник и блокове за рисуване, флумастри и други пособия. За батко и тепърва ще пазарувам. Пазарувам предимно от книжарници. Пазарувам и онлайн, когато нещо е на добра цена. Simple Smile Довечера са ни и двете родителски срещи и ще разберем какво още е нужно.

Успех на всички и успешна учебна година!

# 586
Еуфорията около подготовката за тръгването е огромна:) Мноого емоции, около раницата, приятелите , госпожите. Пазарувам най-често от големи книжарници или онлайн , защото има добри оферти и избор.Остават да се купят още много канцеларски материали:)

# 587
Подготовката ни започва вече по-късно - в края на август и началото на септември. Гледам да пазарувам откъдето ми е по-удобно, тоест по-близко, или още по-добре с доставка. Изборът на помагала си го правим ние, а преди пазаруване преглеждам кое имаме и кое ще ни трябва.

# 588
Дъщеря ми ще е в първи клас и вълнението е голямо. Подготовката започнахме преди около месец. Раница ни подариха и повечето учебни пособия също. Останаха ни някои канцеларски материали и бюрото. Спортни екипи, кецове купихме онлайн.

# 589
Големият ми син вече е в четвърти клас и подготовката върви по-лежерно.
Изчакахме да ни дадат списъка с необходимите тетрадки и тези дни ще ходим да си ги избира, че нали вече е голям и има предпочитания...  ooooh!
Повечето допълнителни неща - химикали, моливи и др. имаме, а и ще допълваме през годината.
Успешна учебна година на всички!  Peace

# 590
Синът ми ще е първи клас сега. Подготовката започнахме в средата на август, като купихме някои неща. Раницата купихме в началото на септември от магазин, защото исках синът ми да я избере сам, за да му харесва после и да му е удобна. Материалите, които са необходими за училище - блокчета, тетрадки, моливи, флумастри, пластелин, бои, четки - могат да се закупят и онлайн, тъй като са по-лесни за избиране. Също така е добре да мине първо родителската среща, за да се разбере конкретно какви са изискванията за материали и екип за физическо. Остава ни да закупим бюро- най-вероятно ще изберем онлайн.
Успешен старт на всички ученици!

# 591
Тази година децата ще са съотвеното в 11 клас, 2 клас и 1 клас. Каката я подготвям като й връча необходимата сума за учебници и тя се грижи сама да си ги намери. За двамата малки напазарувах еднакво най-базовите неща, ще допълвам после с каквото е необходимо, раници си имат, не съм купувала нови за тази година. Още не съм опаковала тетрадки, правим им ремонт на стаите и разбира се всичко ще стане в последния момент.

Остана да им купя дрехи и обувки, че доста пораснаха през лятото и трябва да се обновява гардероба.

# 592
  • Велико Търново
Кога да започне подготовката за учебната година, откъде да се пазарува и защо, какво е нужно на ученика (в зависимост от класа) и кое би помогнало при избора.

Имам ученик, който ще е във втори клас. Вече втора поредна година пазарувам от по рано и по малко - просто където срещна нещо интересно го купувам. В една книжарница едно, в друга друго.  Абонирана съм и за сайтове, които предлагат всичко за ученика. Възползвам се от техни отстъпки и интересни неща, които предлагат и не мога да намеря в книжарниците. Каквото остане го купувам в последния момент. Вече на пазара има всичко, така че не се притеснявам, че нещо няма да намеря.

За ученик във втори клас по списък за началото е нужно:
  1. Тетрадка с тесни и широки редове - 5 бр.
  2. Тетрадка с малки квадратчета - 2 бр.
  3. Тетрадка с широки редове - за след изписването на тетрадките с тесни и широки редове.
  4. Молив
  5. Триъгълник
  6. Зелен химикал
  7. Цветни моливи
  8. Флумастери
  9. Темперни бои
10. Четка
11. Палитра
12. Пластилин
13. Блок № 4
14. Цветни листи
15. Ножица
16. Лепило
17. Тефтерче
18. Химикал син
19. Спортен екип + бяла тенистка + гуменки

За допълнителните учебни помагала, които изисква училището сме дали пари и ще се купят от самото училище.

# 593
Здравейте и от мен Simple Smile
Пазаруване и подготовката започват от месец август, защото нещата се набавят постепенно и по възможност с липса на хора по магазините или с хубави оферти по интернет.

Детето ми е в строителна гимназия и поради естеството на специалността, която учи ни трябват много материали за техническа подготовка - когато става въпрос за тях, предпочитам по-скъпи, но качествени материали и чертожни инструменти, които могат да издържат повече от година - две. За щастие имам съвестно дете и си ги пази. Той намира разлика в нещата и гледам нещата да са му добре.

Освен тях са му нужни и всички класически ако мога така да ги нарека материали като тетрадки и химикали. При тях положението е различно - мога да взема и по-евтини. Според бюджета си правим приоритети и техническите неща за специалността му са по-важни за мнас.

При избора си разчитам на фирми, които вече са спечелили доверието ми или предлагат добро обслужване и селекция от продукти. Когато става въпрос за сайт - удобен, актуален дизайн, както и богата гама от продукти с лесна навигация. Производители/фирми на които вярвам и съм ползвала продуктите.

# 594
Здравейте,  bouquet
открихте ли всичко за вашите ученици ? Списъкът с необходимото за учебната година е много дълъг наистина !

Искаме да ви напомним, че само за Вас потребителите на BG-Mamma всички учебни пособия, аксесоари, учебници и помагала сa с 5% отстъпка !!!

Промо кода, който трябва да използвате е : bg-mamma
Можете да намерите всичко за вашия ученик ТУК или кликнете на снимката  bowuu

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 16:47 от Ozone.bg

# 595
СПЕЧЕЛИ СУПЕР ЯКИ ПЪЗЕЛИ ОТ OZONE.BG

Играй и спечели пъзели Heye , Jumbo и Castorlend от 1000 до 4000 части. От Ozone.bg сме подготвили подаръци за феновете на пъзелите. Подаряваме всяка седмица 3 пъзела на късметлии, изтеглени на томболен принцип, а голямата награда пъзел от 4000 части ще зарадва трима от вас, чиито снимки са събрали най-много харесвания!

Как да участвате?
- Наредете свой изцяло или частично завършен пъзел, или кутии с пъзели
- Подгответе бележка с надпис "ozone.bg #пъзелмания" и я снимайте заедно с пъзела или кутиите.
- Качете снимката като коментар под този пост

Можете да участвате до 05.10 включително. Печелившите ще бъдат обявени на нашата фен страница на 07.10
Към играта във Facebook: http://ozn.bg/2cBMSyi
Всички пъзели може да разгледате тук: http://ozn.bg/пъзелмания
Общи условия: http://ozn.bg/2cBLxrf

Нека пъзел манията започне сега. Успех на всички!

Последна редакция: пн, 19 сеп 2016, 16:04 от Ozone.bg

# 596
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте,  bouquet
открихте ли всичко за вашите ученици ? Списъкът с необходимото за учебната година е много дълъг наистина !

Искаме да ви напомним, че само за Вас потребителите на BG-Mamma всички учебни пособия, аксесоари, учебници и помагала сa с 5% отстъпка !!!

Можете да намерите всичко за вашия ученик ТУК или кликнете на снимката  bowuu

Кодът с отстъпката ви не работи, пробвах няколко пъти при поръчка на учебници и учебни тетрадки:(

Писах си един от операторите и той каза, че отстъпката важи еднократно за един акаунт. Моля посочете го това в информацията, защото си загубих времето.

Последна редакция: ср, 21 сеп 2016, 17:29 от mariaki

# 597
  • varna
Поръчах всички помагала необходими за училище от сайта. Приятно съм изненадана от бързината на доставка,добрата комуникация и съдействието, когато се оказа, че едното помагало липсва при доставчика. За в бъдеще определено ще пазарувам от Ozone.bg.

# 598
Здравейте,  bouquet

Можете да намерите всичко за вашия ученик ТУК или кликнете на снимката  bowuu

Кодът с отстъпката ви не работи, пробвах няколко пъти при поръчка на учебници и учебни тетрадки:(

Писах си един от операторите и той каза, че отстъпката важи еднократно за един акаунт. Моля посочете го това в информацията, защото си загубих времето.

Здравейте, съжаляваме, че сме ви изгубили времето. Пропускът е изцяло наш, че не сме съобразили, че е възможно повече от веднъж да се пазарува, вместо всичко с една поръчка.
Още в понеделник ще променим това ограничение, така че да е максимално удобно за всеки клиент.

Поздрави,
Екипът на Ozone.bg

# 599
  • Варна
Отговорете на горните въпроси в нашата тема тук и на 23.09 на томболен принцип трима от вас ще спечелят ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване от сайта на Ozone.bg, а други трима ще получат подарък пъзел от 1000 части от световно известната марка JUMBObouquet

Кои са печелившите от тази игра? Днес сме вече 27-ми... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт