Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 865
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Моя кантар си стои в банята.  Отклоненията са около 2 кг -сутрин -вечер.  Не е от скъпите -Нео.  Peace
За какво са малките квадратчета в плана на Гамата на Т25?  И в петък, когато е дабъл, защо е само 1 тренировка?   Thinking Blush

# 106
No frame, има няколко календара. Преди време ги бях дала всичките, май.. аз следвам deluxe (и с hammer, и с chisel тренировките. Мъжкия е по-силов, женската е по-кардио Simple Smile ) варианта. Напиши в гугъл и ще ти излязат.

# 107
  • 1st floor
Моят кантар е механичен, никакви отклонения не дава, ама се меря само сутрин. Вечер не бих си го причинила. Stop

За днес отчитам Ript Cirquit. Леле, бях забравила, че в Бета има гири! Пък и не видях началото на видеото, та добре, че ми стоят в същата стая под ръка. Извадих и тройките, и петиците. Карах само с вторите, не се наложи да смъквам на три килограма! Laughing

DiDi§, аз правих миналата година Гама, но в момента нямам изтеглен календар и не се сещам. Embarassed

# 108
Четвърта седмица H&C, краката ми да адски изморени. Притеснява ме, че вече се събирам в дънки размер 27/34 (един номер по-малки). Не знам какво трябва да правя, може би ми е малко храната. Ще попрочета режима, който върви към програмата по диагонал.
Отчет Max hammer strenght.

# 109
Отчитам с голямо удовлетворение девети ден от Румфит. Отлагах, отлагах, но най-после го направих. Трудно издържах, по едно време се молех по-бързо да идва коригиращата част, но в крайна сметка я направих с леко смотаване на пистолите. Вир вода съм.

# 110
Оф, Лидзи, искам да имам твойте проблеми  Sad Laughing добре де, какво и колко ядеш?

# 111
Четвърта седмица H&C, краката ми да адски изморени. Притеснява ме, че вече се събирам в дънки размер 27/34 (един номер по-малки). Не знам какво трябва да правя, може би ми е малко храната. Ще попрочета режима, който върви към програмата по диагонал.
Отчет Max hammer strenght.
Hug Tired Завид,завид завид  #Cussing out

Значи аз понеже си правя кардио по баира мисля да правя по силовия календар на Хамъра хихи  Crazy Party пък Жизел за почивка newsm78

# 112
Започнах да ям овесени ядки с мляко, лъжица тахан и някакъв плод. Преди обичайно хапвах ядки или 4 белтъка с 2 жълтъка под някаква форма (бъркани, омлети, с кокос или банан). Не смятам колко калории приемам. На обяд задължително месо със зеленчуци, обработени. Междинно по някоя ябълка, банан, каквото има под ръка. За вечеря отново месо с пресни зеленчуци. Така написано наистина е малко. Да взема да кача М.

# 113
Моя кантар си стои в банята.  Отклоненията са около 2 кг -сутрин -вечер.  Не е от скъпите -Нео.  Peace
За какво са малките квадратчета в плана на Гамата на Т25?  И в петък, когато е дабъл, защо е само 1 тренировка?   Thinking Blush

И моят е от тази "марка"  Laughing Ама аз си го избирах по цвят - да е черен, защото умирам за всичко черно.

И да ви кажа- ако някой ви каже, че от черни чинии се яде по-малко количество - не му вярвайте - всичките ми чинии са черни, ми не ям по-малко  hahaha

Вчера отчитам само кардио, днес ми предстои силова долна част и корем

# 114
Лидс, ти мислиш, че и програмата има пръст във вталяването ли?
Аз се храня горе-долу по твоя начин, като ползвам без задръжки и кокосово масло, т.е. мазничко. Височината е същата, килограмите не ги знам, нямам кантар и не ме интересуват, да са около 65. Размерът на дънките обаче падна от 30 на 29. 27 за мен е непостижимо май, бих била освиенцим. Сега като си гледам мерките, които вземам горе-долу веднъж в годината, талията ми е паднала от септември 2014 с 5 сантима, другото е с незначителни разлики.
Споделям, защото и мен ме гложди понякога дали ям достатъчно с оглед на движението ми през деня.

А разликата в мерките през годините я споделям, защото се сетих, че Лея се притеснява, че за месец няма разлика. Няма в мерки, но със сигурност има във издръжливост, тонус, кожа, усещане в дрехите и т.н. Мисля, че това е нормално, когато няма мегдан за отслабване, а се търси стегнато и оформено тяло.

За вчера отчетът е предвидената долна част от 21ДФХ и събуждаща се мускулна треска. Тамън повод да пробвам стреча на Агента. Hug

# 115
Lidsy , ама ти се опитваш да качиш ли с високомазнинната диета ? И във фитнес форумите четох, че е за качване, а тук масово я правим за отслабване Grinning
Аз при талия 78 и ханш 100 , хич нямам нужда от качване...., та да съм наясно.

# 116
С никоя диета нищо не опитвам аз  Laughing Просто закуската ми е много скромна, няма нищо след нея чак до обяд. Струва ми се, че не успявам да докарам 20% от калориите да са от мазнини и че като цяло ми е малко храната.

# 117
И на мен ми се струва, че ти е малко храната, пък и само месо и зеленчуци.. ми ти направо си работиш за отслабване Grinning

# 118
# 119
Аз за днес 2 часа аеробика с висок степ редуване със силови. Кантара ми както казах е наказан да седи под леглото  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт