Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 881
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Привет!
Вчера почивах, довечера съм на йога.

Just Dream, мислех те тези дни. Почивай си и пиши по-често.   Hug

Търсейки си нов аватар (ама много ме стресира това)  попаднах на разни сладурести снимчици и споделям 2:

Тази снимка е голяма, затова в скрит текст.
Скрит текст:

# 121
Здравейте !
Имам проблем-затрих си диска с Т25,а компа не иска да отвори файла от първа страница .
Навремето някой го беше качил в dox,ako не се лъжа и от там я дръпнах -ниво по ниво.
Има ли я още някъде качена?

Харесвам го,кво да направя  Peace

# 122
  • Пловдив
Привет, момичета!
В понеделник не можах да стартирам с 30-дневния календар на Chisel. Вчера има лек битов инцидент, но днес вече отчитам Chisel Endurance + 15 minute Glute Chisel. Довечера си мисля и за една йога.

# 123
За днес отчитам тренировка за крака и гръб, в суперсетове,4 серии всеки, 40 мин.

Скрит текст:
А1.

А2.

B1.

B2.

C1.

C2.

D1.

D2.

E1.

E2.

F1.

F2.

Непо,  Hug

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 20:29 от svetty1980

# 124
Свет, машина си ти, машина...  Heart Eyes
Дези, от втората снимка искам панталоните аз.  Crazy

# 125
  • София
Ех, Линдс, и аз искам да ти имам проблема  Crazy  Мен пък все към сладкото ме дърпа напоследък и вече не знам. Много се изнервям, трудно ми е така.  Mr. Green
Та отчета ми за днес: Кардио 1 от БР  Laughing
Прекрасна програма, направо искам да си заседна на 1-ва седмица.
Как е нататък бе девойки? С нещо да я сравните? Примерно другите месеци?  Първия е ясно, че е за начинаещи  Laughing

# 126
Лидси, чедо, прекрасна си, но ако аз на твое място исках да качвам кг щях да добавям сложни въглехидрати към всяко ядене (белтък си имаш, виждам!) = кафяв ориз, гречка, просо, киноа, БОБ.
Сложи си пресет BULK  в този калкулатор и си поиграй с пропорциите на нутриентите!
http://www.muscleforlife.com/macronutrient-calculator/
Смоуки, и моят кантар е черен по същата причина, но ям от сини чинии, пак по същата причина! Ефект ПАК няма  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Болят ме рамената от вчерашната Upper Fix и се назландисвам, защото трябва да опъна Тотал Боди днес  Sick
27 ми е стандартния номер дънки, но в момента все още съм на 28 и гледам жално колекцията си от 27-ци. 26 носех г'а бях слаба, неженена и неготвеща ( и пушеща и гладуваща!)
В интерес на истината от модел до модел и от марка до марка има разлика в размерите на дънките, защото имам 27-и на 7 of all mankind, които ги обувам и в дебели периоди; на Paige  дънките ми всичките имат такива "талии", че побират по 5 кила паласки, но в краката са ми винаги тесни; Guess са винаги "щедри", Armani-тата - винаги тесни (поне моделите, които аз съм пробвала); Miss Sixty - харесвам се само слаба.... етц)
Оридел - или от рутракъра или (най-лесно) си правиш акаунт във VK.com (или сайнваш ин със ФБ профила си = само кликаш на бутона) и във секцията Video пускаш да търси Т25 - всичко има!

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 17:35 от Agent Provocateur

# 127
Отчитам горна част във фитнеса + корем.
Вив това е най - страхотната програма! Изкарай си я до края, хич не я мисли. И аз сега, когато нямам време да се добера до фитнеса тренирам с нея, но не правя кардиото, че много ме дразни. Но останалите тренировки всички до 1 са трепач  Grinning

# 128
Agent, Свет  Hug

Отчет - PiYo Fundamentals + Lower Body.  Ще продължавам да я съчетавам с бягането.  Ах, яденето, яденето ... ще го "оправя" някой ден ... но тази година съм казала, че ще съм по-умерена без залитания по строги хранителни режими ... да видим в кой номер дънки ще се вкарам в края на годината  hahaha

Медира, едното е за "Nailed it," а другото - "Barely Made it" http://rippedclub.net/wp-content/uploads/2013/07/T25-Gamma-Phase-Calendar.pdf

# 129
Мамма Мил, много благодаря!  Hug
На твоята не пише дабъл фрайдей?  Thinking
Правих Рип-т ит. Почти я заковах. Laughing
Само лицевите ме спънаха.   Embarassed

# 130
Честита баба Марта!
За вчера отчитам 1 кръг от сикс уикс, сикс пак сутринта и 2 км бягане вечерта. За днес само сикс уикс и цикъл.
Споделете някакви рецепти с авокадо.

# 131
Мамма Мил, много благодаря!  Hug
На твоята не пише дабъл фрайдей?  Thinking
Правих Рип-т ит. Почти я заковах. Laughing
Само лицевите ме спънаха.   Embarassed

А, пише, пише - няма как да пропускаш Double Friday - Отгоре в зеленото квадратче е написано: DOUBLE DAY: to get the most insane results possible...really push yourself on Friday. Don’t just do 2 вorkouts...do em back-to-back!  Wink и има стрелкичка към Friday  Peace

# 132
Много съм зле.   Embarassed
Да разбирам ли, че в петък трябва да правя Спийд 3. 0. два пъти?  И то един след друг?  Или пак не съм видяла нещо?

# 133
Merida, ето този календар съм си приготвила аз, не са 2 еднакви в Петък:
https://www.pinterest.com/pin/349240146085062971/

# 134
Агент -това е бета календара.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт