Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 885
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Съвсем оплетохме Гамата  Joy
Pure Gamma - е същата тренировка по два пъти - https://vk.com/doc-57143325_220080332?dl=2c4619519cf0d5ba2c

Gamma Pure Strength - две различни тренировки в петък - http://dumbbellsanddiapers.com/post/59722336304

# 136
Здравейте, мацки
За днес отчитам боди комбат на лес милс Peace

# 137
Мамма Мил, благодаря!  bouquet
Няма шанс да правя Спийд 2 пъти и то един след друг.  Това ми е най - трудната тренировка. Не спира за секунда за почивка.   Crossing Arms
Лека вечер, момичета!  Hug

# 138
Благодаря ,Агент  bouquet
За днес съм с ЛааааБАвА  тренировка за горна част,голямото дете пак е болно........ #Cussing out

# 139
  • 1st floor
Сега се прибирам от работа, но виждам, че вече сте разнищили Гама-та. Laughing На мен пък спийд 2 ми е много симпатична. А усещам,че отстрешната тренировка ме хваща мускулна треска на ръцете и раменете още от сега.

# 140
  • София
 Много се радвам,че се събрахме Хармони и Вив с Джилиън. Вчера вечерта тъкмо си мислех как днес няма да ставам за тренировка,засщото много ми се спи,но като ви прочетох и се стегнах. Та днес отчитам Кардио 1. Вив, на мен многхо ми допадна програмата Боди Ревеолюшън - цялата. Накрая си сдтава доста натоварваща.

# 141
Записвам се в новата тема Simple Smile

Благодаря на Мери за старанието  bouquet

Аз уж щях да се отчитам редовно, но последните седмици залагах основно на йога и ми се струваше излишно да се отчитам.
днес реших да разнообразя малко и се спрях на това видео на Павла http://youtu.be/JGWhL_aOExw
Нямаше нещо, което да ми се стори неподходящо за бременна и направих два кръга(с тежести от 1кг. на всеки крак). Между кръговете и след втория правих по 25 клека/балетен клек/хип тръст.

Свети, много мотивиращи снимки пускаш! Нагледах се на страхотни тела  Peace

# 142
  • София
Свети, машина си. Сега разгледах снимките на тренировката ти. Направо е супер. Ще трябва да ни покажеш снимка на мазето ти в сегашния вид, с цялото оборудване.  Wink
Днес отчитам - Тренировка 1 от БР.
Закусих с овесени ядки - много отдавна не бях яла.

# 143
  • 1st floor
Честит 3-ти Март!!! Simple Smile

За днес отчитам Dynamic Core. Абе, от Бета-та за сега всичко ми харесва! Grinning

Последна редакция: чт, 03 мар 2016, 11:38 от НеПоКоРнА

# 144
Честит 3-ти Март,Момичета!

За днес отчитам тренировка за бицепс и трицепс, в суперсетове, 4 серии всеки, 40 мин.

Тили,Хоум,  Hug Минала съм покрай машина, но продължавам да напИнЯм като глист на буца ( лаф на ММ).  Mr. Green

Антеа,  Hug Май не остана много при теб.

# 145
  • 1st floor
Да се поФаля, че се вкарах в дънки 26 на Бенетон! Mr. Green По краката и д-то са екстра, в колана леекинко ме стягат. Затова не си ги взех, ще са ми допълнителен мотив да отслабвам по-бързо! hahaha

# 146
Да се поФаля, че се вкарах в дънки 26 на Бенетон! Mr. Green
Браво бе!
Отчет
Day 31/88 Week5A  - Джо Дилън + елиптикал
Day 32/88 Week5A  - Т25 Cardio + 21 Dirty 30
Много интересна статия и специално този параграф:
"A study conducted by the University of Colorado demonstrated that obese women that were insulin sensitive lost significantly more weight on a high-carb, low-fat diet than a low-carb, high-fat diet (average weight loss of 13.5% vs. 6.8% of body weight, respectively); and those that were insulin resistant lost significantly more weight on a low-carb, high-fat diet than a high-carb, low-fat diet (average weight loss of 13.4% vs. 8.5% of body weight, respectively).

What we can take away from my anecdotal observations and these studies is if you have good insulin sensitivity and low insulin secretion (good insulin response), you’ll probably do better on a high-carb, low-fat diet.

On the other hand, if you have poor insulin sensitivity (insulin resistance) and high secretion (poor insulin response), you’ll probably do better on a low-carb, high-fat diet."
http://www.muscleforlife.com/carbohydrates-and-weight-loss-shoul … -you-go-low-carb/

# 147

Много интересна статия и специално този параграф:
.......
Тъкмо четох преди малко във форум как едно момиче обясняваше, че години наред е яла предимно протеини и мазнини и изобщо не е отслабнала, а месец  след като е включила повечко въглехидрати, е свалила десет килограма. Това през цялото време съчетано с тренировки. Проблемът е за тези, дето не знаем имаме ли такова чудо ИР или не. Аз лично не откривам признаци, но никога не съм си правила изследване.
За днес - десети ден от Румфит. От вчера бях с жестока мускулна треска на бедрата и прасците, а днес имаше доста клекове, но я направих.
26-ти номер дънки ми звучи като нещо, дето и в детска възраст не съм била Laughing Браво, много сте фини.
п. п четох и дамските дневници в един друг подфорум и ми направи впечатление, че някои хора май доста се увличат. Една-две години след началото на интензивни тренировки изглеждат страхотно, но към третата -четвъртата направо са си като мъже. И се замислих, че може би трябва по-често йога, особено за тези, които са склонни да се напомпват по-бързо. Оня ден ми направи впечатление, че по разни машини вдигам колкото част от мъжете във фитнеса /вярно, бяха около 40-50 години, не някакви наперени  и в разцвета на силите си младоци/, но май трябва да преосмисля тренировките, за да не заприличам на биче.

# 148
Нали ви казах,че оня ден почнах с мастът Хамър strenght ,та после реших да карам по 60 дневният календар и вчера пробвах Chisel balancе-ама много трудничка ми се стори  newsm78 този бг клек с конски подскок....това сядане на пейка на един крак-нещо като 1/2 пистол демек-вие можете ли ги  тези неща,може би не съм достатъчно силна още за тази програма  Thinking

# 149
No_frame bitch , аз я правих преди време тази тренировка, справям се. Ако е половин пистол, съм ок. До земята също успявам, изправянето ми е трудно, особено, когато носещият крак е левият. Преди време го бях чупила и вероятно още не мога да се оправя съвсем.

Общи условия

Активация на акаунт