Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 908
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Разгледах Chisel. Изглеждат ми интересни упражненията, но с какво заменяте пейката?

# 151
Нали ви казах,че оня ден почнах с мастът Хамър strenght ,та после реших да карам по 60 дневният календар и вчера пробвах Chisel balancе-ама много трудничка ми се стори  newsm78 този бг клек с конски подскок....това сядане на пейка на един крак-нещо като 1/2 пистол демек-вие можете ли ги  тези неща,може би не съм достатъчно силна още за тази програма  Thinking
Трудничка си е тренировката  Crazy Mr. Green Много се смях на "конски" подскоци, вярно са такива  Joy аз само първия кръг ги правих, втория от земята, даже и дали не ги правих статични, не помня вече. Скоро не ми се е изпречвала тая тренировка, за да си я припомня Grinning И сега забелязах, че само негъра ги прави, както трябва, без да се изгърбва... програмата като цяло си е за по-напреднали Simple Smile е, зависи и колко се раздаваш и какви тежести ползваш. Може да мине и за по-малко напреднали, но определено не е за начинаещи.

Home, със стол Wink

# 152
  • София
Отчитам Кардио 1 от БР за днес  Hug

Непо, ще ме накараш да си взема бърнара, значи  Mr. Green Аз си седя на 27 размер, но и в храната не съм идеална, то там ми е грешката   Blush

Хармони, викаш нататък става тежичка ... Пууу, няма мира за мен, ей! Ще се закотвя на първия месец  Mr. Green

# 153
  • au bout du monde
Здравейте, днес завърших 10 ден на първо ниво на БШ, утре започвам второто. Тренирам от 10 февруари, с доста почивни дни. Добавям и от пилатеса Мери Уинзор или нещо друго за долната част. Имам 900гр надолу, казаха че съм отслабнала  Laughing Храната я промених последната седмица и от там ми се струва, че е минуса.

# 154
La Libellule,  НеПоКоРнА браво за постиженията! И аз се включвам с някой друг грам и см. надолу. Снимах се, не съм се мерила, а кантара на фитнеса 1. че не тегли правилно и 2. е механичен и ме дразни  Laughing хайде да повлачим крак и да почнем дружно да сваляме зимното тегло.
След 2-та дни във фитнеса днес съм с МТ - отчитам йога 45'' + една базова тренировка от клекове, напади, глутеус мост, дед лифт и лицеви - кратка, за кръвообръщението  Flutter Това ми е предизвикателството за м. Март, дадено ни от Мис Дрийми. Това, както и месец без добавена захар, само на тази в плодовете. За сега успявам  Laughing

# 155
Браво на Непокорна и La Libellule!

Очаквам да започна да свалям след 14.03. и много съм се нахъсала. Ще започна и Body Revolution, защото имах страхотен резултат с него, и понеже тренировките са кратички. Ще мога да смествам и останалите си спортни занимания.

Има ли желаещи да започнат с мен?

Вчера бокс, страхотна тренировка. Не мога да повярвам, че правя всичко това. Доволна съм.

# 156
  • 1st floor

Благодаря ви, момичета! Hug На половината път съм, има още два кг. Laughing

Непо, ще ме накараш да си взема бъднес  Hugрнара, значи  Mr. Green Аз си седя на 27 размер, но и в храната не съм идеална, то там ми е грешката   Blush

Ама, сА да не си мислиш, че съм много идеална! hahaha Казах, че ме стягат на колана в паласките. Обаче, днес ще се наложи да сменя една дрешка на малкия в МОЛ-а...и така, и така ще ходя, та реших да си взема дънките. Преди три години така си взех един панталон, който ми беше тесен и отслабнах! Joy

Отчитам си Шон за днес! И три пълни дни без никаква захар!!! Naughty Grinning

За тези, които тренират с Джил - давайте смело с Боди Революшъна!!! Peace Програмата е страхотна и резултатите от нея също!!!

# 157
Дези, аз мога да започна с теб  Peace И без това с Шон не се разбрахме.
Днес час в залата, хем беше доста здрава тренировката, хем съм недоспала и едвам я изкарах. Сега се събирам  Crazy

# 158
Здравейте
От мен днес - БР W3 + разтягане с ролерчето  Flutter
Приятен ден  Hug

# 159
Отчитам Yoga Total Body Workout with Lesley Fightmaster. Нещо съм в тренировъчна криза и това днес ми дойде много добре  Blush

Приятни почивни дни  Hug

# 160
  • София
Отчитам се с тренировка 2 от БР. Добре де, вие като правихте БР какво ядяхте? Защото то каквото и да прави човек, не оправи ли яденето, ще види резулатти през крив макарон (с изключение на Непокорничка  Mr. Green  Hug )
И вече стига, взимам се в ръце. Такъв слон не съм била от не знам кога.

# 161
Вив, ти ако си слон, аз съм хипопотам.

# 162
За днес отчитам тренировка за крака, рамо и корем, в трисетове, с малко плио в микса, 45 мин.

Дели,  Hug Бързо да минава тренировъчната криза.

# 163
За днес отчитам коремче:
3х15 вдигане прави крака от вис
3х10 вдигане на свити крака от вис - ляво/дясно
2х10 ножици от вис
3х15 крънчове от наклон с 5 кг диск
3х15 цели коремни
3х15 странични с 5 кг диск
3х15 вдигане на крака и таз в поза свещ

И 11 км бягане

Като заговорихте за кантари преди няколко дни, взех че се претеглих и съм 1,3 надолу, но съм убедена, че е вода, а не от суетните ми 3 кг  Mr. Green

# 164
Десети ден от 90-ДП йога с Лесли. Реших малко почивка, че сутринта имах  мускулна треска почти навсякъде. След йогата съм много добре.
Днес го пиша много мързелив ден. Даже и на разходка не ходихме с децата.
 Merry, като те гледам на снимката какъв хипопотам си, представям си Вивиан от кои слонове е Laughing
Не обезкуражавайте истинските едри животни Laughing

Общи условия

Активация на акаунт