Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 919
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ох, Аманда, как ме разсмя  Joy Много сладко изказване  Hug

# 166
Day 33/88 Week5A  - Т25 Total Body Circuit + Max30 Cardio Challenge (изцяло модифицирана до лоу импакт)

# 167
Merry, като те гледам на снимката какъв хипопотам си, представям си Вивиан от кои слонове е Laughing
Ами ха кажи й го!  Laughing

# 168
Понеделник,сряда и петък кардиото на Шон Т.Обаче сряда ми бе много мързеливо,не знам защо така се получи,но не се предадох.Все още трябва да си изградя навиците,и след това нуждата от тренировка.

# 169
Вчера рамо и корем, днес крака.

# 170
Днес направих БР 7 -връщам малко назад,ще поповторя ,надявам се да заякна и да се справя с Хамъра и Гъзелката хихи Grinning Храната ми е пърФикт ,пърФикт ,пу,пу  Peace Даже и сладки не ми се яде ,единственото ми сладко изкушение е винцето вечер,но от него не се отказвам никога!

# 171
  • Sofia
Привет, банда!
Отдавна не съм писала тук, но ви следя.
Благодарности на Мери за новата тема bouquet
Паднах и си ударих лошо ръката. Не е счупена, но вече повече от 10 дни ме боли дори при най- малки ежедневни дейности. Гири не си и помислям са хващам, дори чантата си като вдигна изпитвам болка. Много страдам, че не мога да тренирам като хората, карам на пилатес и упражнения за долна част на тялото. Трябва да правя и корем, ама се ослушвам.
Ако имате предложения за  хубави тренировки, в които ръцете изобщо да не участват, ще се радвам да споделите.
Вивка, радвам се, че с БР се чувстваш добре.  Как ми се иска и аз да се присъединя към вас, но не мога за сега. Програмата наистина е много добра, постепенно става по- трудна, но не е свръх размазваща, ще ти хареса и тя, и резултатите, които ще постигнеш с нея. Нямам търпение и аз да я завъртя още веднъж, много добре ми се отрази първия път.
Оридел, добре завърнала се в темата!
На всички с минусчета, честито! Дано все повече сме тези, които ще се похвалим с постигнати резултати.

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 08:34 от Margi

# 172
Аз се чувствам много обезсърчена днес, заради вчера... Мисля да започна 90 дневното за пореден път. До сега над 70ти ден не съм стигала, а 3 пъти съм го започвала... Убедих се,че без движение не става. Само с храна при мен не става. Не и за целите, които съм си поставила. А понякога, доста често напоследък, нямам време за трениране. Защото и 10мин да са на мен ми отнемат поне 30. Докато разгрея добре, преди това да се настроя ментално, да се облека, после да разтегна хубаво, да се успокоя, изкъпя... Косата си докато наместя след това. Мрън мрън...  Tired Тъпо ми е много. Днес си напавих една тава тиквички с яйца, сирене, запечени на фурна с кашкавал. Отделно изпекох една тава патладжани, давайте предложения какво да ги правя утре? Вече за храна не искам да чуя ама няма как  Rolling Eyes

# 173
Дези, аз мога да започна с теб  Peace И без това с Шон не се разбрахме.

Супер! Ще сме си компания.

Вив, когато правих първия път БР бях и на режима на Джилиан с някакви модификации, че много и бяха американски рецептите.
Тогава стигнах и 54 кг, но не успях да ги задържа.

Вчера бях на страхотна йога. Постепенно петъците не са ми толкова тежки и позаякнах ментално. Пак много стояхме на ръце, но не роптаех вътрешно. Отбелязвам напредък.

Freya, не се обезсърчавай, ще успееш, бас държа!  Hug

Марги, много кофти така...Тичай навън ако имаш възможност.  Peace Бързо оздравяване!  Hug

# 174
Здравейте
за днес отчитам кратка йога с Ейдриън + малко упражнения за дупе от предизвикателството за месеца.
Фрея всички сме били там, спокойно. Мотивирай се, обещай си да спреш с глупостите и давай напред  Hug точно седмица ти трябва да тренираш като част от ежедневието ти и после тялото ти само ще иска да го правиш  Peace успех   Grinning

Последна редакция: сб, 05 мар 2016, 09:39 от RainDanceMaggie

# 175
Момичета здравейте.
Тази седмица много зле - един спининг и една тренировка от БР. Нямам грам време, оставах след работа... В понеделник продължавам по график.
Вив и аз се чудех за храната..

# 176
Привет, момичета!  Hug

Споделете как приготвяте бекон на фурна, суров, не пушен.

Имам една проблемна вена на десния крак, откакто подскачам с Шон нещо ме наболява там крака, незнам дали не е от интензивното темпо на тренировките..4-та седмица съм с него  Tired.. та се чудя дали пак да не минавам на Руми  newsm78.

# 177
За днес 1 час бързо ходене на пътеката, със средно голям наклон. Утре- почивка.  Heart Eyes

И нещо специално за Вивчето  Heart Eyes   newsm59 Gift party023

# 178
  • Пловдив
Привет, момичета! Не съм се разписвала последните дни, но пък си тренирам с Chisel календара. За днес отитам Total Body + Ab Ripper с Тони Хортън.
Направих грешката да се кача на кантара и то дни пред МЦ  Close. Сега съм го прибрала на скришно място и хич няма да му обръщам внимание.

# 179
Един час на пътеката - 30 минути ходене с наклон и 30 минути Джо Дилън.
Freya, ти сигурно си изяла вече патладжаните, но по принцип могат да се сготвят с доматен сос, със заливка с кисело мляко, яйца и чесън или да ги навиеш като рулца със сирене и пресен домат, нещо зелено. А и като салата - с кисело мляко, малко майонеза и чесън, ако обичаш.
Аз на 90 ДП на Румяна не се хващам, защото ми се струва много задължаващо три месеца да тренирам една програма. Затова реших 30-те дни Румфит. Някои са ми много трудни, но пък се пробвам да ги направя, а и много ми харесва, че вътре си има всичко загряване, разтягане после.
Нещо пак взе да ми се обажда гадния колит, вероятно от многото зелени салати, от зелевите и съм решила да пробвам пет-шест дни само на тахан и кисело мляко. Днес досега успешен опит, ще видя дали ще издържа още дни. Дано и поссваля килограми.

Общи условия

Активация на акаунт