Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 920
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
От мен 5км бягане за днес.

# 181
Девойки, много готина тема Wink От половин година тренирам активно в домашни условия (линийките ми показват защо това ми е единственият вариант Laughing), разполагам с велоергометър (допреди това го ползвах основно за закачалка Mr. Green) и си направих моя програма. Накратко понеже след двете раждания имах субективното усещане, че нямам никакви останали коремни мускули, започнах с коремните преси, от съвсем малко на брой (с ужас си спомням как първите дни не можех да направя и 5) постепенно увеличих и сега правя по 100 всеки ден (е, почти, имам прегрешения, разбира се). Добавих и велото, пак с постепенно увеличаване и в момента ежедневно въртя поне по 30 минути на средно труден режим. Разбира се, видимо се стегнах, но някак не чувствах да натоварвам цялото тяло, добавих и зумба към моя тренировъчен "коктейл", искам да я споделя с вас, понеже е страхотна програма и е много забавна:

https://www.youtube.com/watch?v=3wul79m1BKY

Официалното название на тази програма е зумба на персийска музика (varzesh), но името не е толкова важно - според мен хореографията е много добра и успя да ме пристрасти. Натоварва добре тялото и ме кара да искам да тренирам всеки ден, но все пак се ограничавам до 2-3 пъти седмично. Ако някой реши да тренира по нея, да внимава с коленете - аз при все че съм тренирала дълги години танци, балет, тенис, бях отвикнала да загрявам коленете и си докарах доста неприятни болки първите дни. Успех на всички с тренировките - ще се отчитам и аз как вървят нещата при мен Simple Smile

# 182
Шехина, добре дошла  Simple Smile само тая зумба ли правиш всеки път? То хубаво те натоварва, но не прави едно и също всеки път Simple Smile тялото си иска разнообразието  Peace

# 183
Здравейте,момичета!
От около месец ви чета само и сте много надъхващи и увличащи Simple Smile Благодаря за което!Иска ми се поотслабна малко,главно в краката и дупето.Нямам много време да ходя на фитнес,затова искам д правя упражнения в къщи.Коя програма бихте ми препоръчали за отслабване в моите проблемни области и да става за начинаеща?Понякога играя тенис,когато намеря време.Но е само 1 път седмично,най-много 2-ва.Храната ми е много кофти,хаотична и не много здравословна.Не обичам месо и не знам дали бих могла да спазвам някаква протеинова диета.Яйца и млечни ям,но някъде бях прочела,че и от млечните се пълнее.На първо време ще опитам просто да не ям сладко и тесто.
Днес съм си уговорила тенис и смятам да се възползвам от хубавото време.Благодаря и приятен неделен ден Simple Smile

# 184
Шехина, Jazzy23,  добре дошли!

Jazzy23, препоръчвам с две ръце Body Revolution на Jillian Michaels. Има линк в заглавния пост.

# 185
Благодаря!Аз я свалих,но да попитам всеки ден ли трябва да я правя?Защото когато играя тенис,нямам сили за друго Simple Smile И на следващия ден ще изостана всъщност с графика и затова не знам как да процедирам.

И дрго да попитам за БР,не мога да разбера календара.Има 12 тренировки,трябва да ги правя последователно 12 дни и после пак?Благодаря!

Последна редакция: нд, 06 мар 2016, 12:49 от jazzy32

# 186
Няма сила на света, която да ме накара да изтърпя 50 мин. тази музика (нищо лично, просто съм на всяка манджа мерудия  Laughing)

Иначе браво за постоянството.
jazzy32 ако ще следваш БР можеш да замениш кардиото с тенис -  то е 2 пъти седмично.

Аз за сега съм без отчет за днес, влизам само да похваля тази рецепта на Инес - страхотни палачинки станаха  Peace намазах ги с "шоколад" от масло, фурми, какао и малко вода, разбити до еднородна смес.

# 187
  • 1st floor
Аз за вчера отчитам Шон, а за днес пълен релакс след "тежка" нощ!  Drunk  dancing Mr. Green

# 188
Eдин час ходене на пътеката и един час малко хаотична тренировка - клекове, лицеви опори, скачащи напади, планкове, по машините разни работи, на които много не им знам наименованията Simple Smile
Шехина, jazzy32, привет Hug

# 189
Пристигам вече с отчет - 5км. монотонно тичане навън + 15мин. балетен пилатес за дупето. Приятна неделя  Hug

# 190
Благодаря за отговорите и насърченията  Hug Направих си план график и естествено започва от понеделник, утре  Grinning И аз не си падам по 3 месеца тренировки по график, но си казах, че ще почивам когато имам нужда и ще гледам как се чувствам преди всичко. Целта ми е поне веднъж да го завърша и да видя точно какви резултати ще постигна. Иначе патладжаните ги направих с доматен сос и сварено пилешко месо, запечени с кашкавал на фурна, много вкусни станаха  Heart Eyes

# 191
Фрея прави си снимки Peace преди, по време на, след. Най - лесно се следят резултати според мен

# 192
Да, така мисля да направя  Peace На мерки пак ми е недостатъчно ясно, а и ми е адски досадно да се меря. Най-добре на снимки се вижда. И на дрехи  Grinning

# 193
Днес само тичах - 14,2 км. Нямах време за повече, а имах желание.

Напоследък, всъщност от година насам, ми е влезнала мухата да извървя Камино.
Започнах да чета, да се информирам. Има хора без никаква подготовка, които са го минали.
Знам, че е религиозен път, а аз не съм такава хич. Но все си мисля, че това би било пътуване към мен самата. Въпросът е тези километри за колко време мога да ги мина, когато не мога да си взема повече от месец отпуск  newsm78

Момичета, има ли някоя от вас, която е изминала Камино де Сантяго? Как ви се отрази това, какво трябва да знам?

# 194
Смоук на една вълнА сме  Laughing вчера и аз прочетох темата в бг мамма и направо го материализирах  Grinning За съжаление не виждам как ще се случи в близките няколко години. Според мен 1 календарен месец за трениран човек като теб ще минеш разстоянието без проблем. А и от прочетеното разбрах, че не е задължително да си религиозна, за да изминеш този път. За мен, ако един ден го направя, също няма да е поради тези причини. Това си е предизвикателство и опознаване на себе си и характера  Peace
Имам спомен, че преди време, година, че и повече някой тук беше споменал, че има познати, които са изминавали пътя с велосипед.

14.2км. WOW  Grinning на мен повече от 5 ми доскучава. За колко време ги мина и какво прави през това време? На пътека или навън?  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт