Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 921
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Навън тичах - днес времето е чудно  Peace Направо се надишах с кислород - яката работа  Mr. Green
Но и на пътека ги минавам - аз докато тичам си мисля за мои си неща и не ми е скучно

Камино се надявам да мина преди да стана на 35, а дотогава имам още съвсем малко време да се организирам  Laughing

# 196
  • here, there, everywhere
Имам колега мексиканец, който преди 2-3 години мина по-голямата част от пътя с бебе на гърба и жена си ( тя до него де Simple Smile). Детето нямаше и 2 годинки, та за това леко скъсиха маршрута. Спомням си, че имаше трудности при набавянето на храна и вода. Мога да го разпитам повече.

Аз днес съм с БР + 30 минути Джо Дилън.бвидяла жабата, че подковават коня, та дигнала и тя крака.

И аз тези дни трябва да излезна да тичам навън. Ама пусто все вали, та съм като хамстер на пътеката. Времето все още е хладно (4 градуса), но аз имам супер термо дрешки за тичане и не се плаша. Та на студ ще издържа, но на дъжд категорично не Naughty.

# 197
Мен само вятъра ме плаши при тичането навън, и то не за друго, ами да не се разболея. Ей ама днес вярно съм на всяка манджа... да не ми даде човек почивен ден, в мамата го прекарвам  Laughing

# 198
Вятърът, ако е силен и студен, също избягвам  Peace
С емфизем съм и внимавам доста.

Просто тичането навън е толкова хубаво  Heart Eyes
Но не тичам между хора, булеварди -търся да е парк и да е в част, в която няма много хора, деца и домашни любимци. Най-добре извън града, ако е възможно  Peace

Nuclear, ще ми е любопитно да разбера повече винаги  Peace
Доколкото съм запозната, на определено разстояние човек може да се снабди с вода, да хапне и да спи на доста добра цена. Според мен изморителното идва от това, че всеки ден минаваш големи разстояния, постоянно - но, пък, пейзажът е красив  Peace

# 199
Аз днес тичах 10 км при 3 градуса, дъжд и вятър. Не бях сама. Цяла зима тичам дори при минус 2 градуса, защото не искам напролет след цяла зима пауза да си задъхвам. Така почнах Мин година напролет и не спрях цяла зима. Но то при нас зимата е просто дъждовна.
Напоследък като правя силова, мятам Bulgarian bag-a на рамо и навън правя 150 ходещи напади, допълвам и с TRX за Горна част и корем и после се чувствам страхотно.
Прави ли ви впечатление, че при Инес всички правят движенията много бавно? Съдя по фейса, като пусне клипче. Много ми е странно това, мен би ме хванала нервата. При др програми и треньори не съм виждала това.

# 200
Инес не обича кардиото като цяло и самата тя ми изглежда флегматична Grinning а колко бързо и задъхано говори... понякога трудно й хващам мисълта, за къде бърза, не мога да разбера. Особено пък като я поканят в някое предаване, горката не може да си поеме дъх.  ooooh! При нея сякаш има само базови упражнения, без нищо друго интересно Grinning
Aбе тя по едно време и върл противник на въглехидратите беше, ама почна да уляга  Laughing след време ще си смени и тренировките.

От мен зумба за днес.

# 201
Така, така Мери. Сега поглеждам фейса, и ми се явява нейна закуска- плодове!!! Не ми се рови назад къде беше казвала, че изяжда по един плод веднъж на не знам си колко време! Пълен завой. Някак си не ми се връзва, като преди се кълнеше, че само ВМНВ е истината, а сега смени мазините с въглехидрати..

# 202
  • Пловдив
Отчитам Chisel Cardio и 15 min. Glute Chisel.
И да се похваля, че успях да накарам ММ да започне да тренира с 30-дневния Hammer календар  Grinning.

# 203
Аз я следя  Blush макар, че не я харесвам особено, ама понякога пише интересни неща. Та това, което е писала е, че е започнала да се храни с повече В след като е почнала да плува, а и след увеличения прием на въглени си е покачила и мускулната маса.
В предавания не съм я гледала, че нали нямам ТВ  Mr. Green пък да седна да гледам клип където знам, че няма да каже нещо по - различно от това, което пише - м, не  Laughing

# 204
Бицепс и трицепс за вчера, тае бо с ластици за днес.
Опитах се да си изпрося някой комплимент от мъжа ми, дефилирайки потна и задъхана пред него, а получих "Скакалец, стига си ми се перчила, че съм гладен"  Crossing Arms.

Марги, много неприятно. Бързо възстановяване ти желая!

Аник, много добре ми звучи тренировката ти.
Аз не смея да тичам при студено време, че преди години видях голям зор с околосливичен абсцес.

Маша, бекон не съм готвила. За тренировките - мисля, че е добра идея да ги смениш за известно време, за да разбереш дали от тях е проблемът.

От Инес се бях опитала да прочета нещо в "онзи и" период и супер много ме издразни. Всички слепци, само тя прогледнала.
Движенията може би ги правят бавно, защото са с големи тежести, или целят изометрично натоварване. И аз като Маги  Mr. Green не съм гледала клипчетата, но съм на всяка манджа мерудия.

Люба, Йоя, Дрийми, Бобчето, Айа, Льоли, Тяна и всички други зачезнали да се явят за отчет какви ги вършат  Laughing

# 205
Хелоу , Party -много ядене -много нещооо днес пффф Crazy агнешка супа  на крок пот,агнешки котлети,свински врат ,телешки кюфтаци на барбекюто ,печени гъби с синъо сирене  chef ,малко шоколадови бисквити ,една доза протеин,шепа фурми -направо нИ моа да дишам  #Crazy
 Тренировката- БР петичката и ден 1ви от предизвикателството за дупе на Брет-100клека и 30 везни за всеки крак.
Инеската наистина си изкилифинчи вм-нв ,но аз съм вече много дзен и не ме дразни много  Peace
като си помисля,че преди 3 години се кълнях в 90 дневната  ooooh! всеки търпи развитие  Hug

# 206
Льоли и на мен ми липсва, дано причината да е това, за което си мисля  Grinning Льоли, четеш ли ни поне?

# 207
Много хубава тема, Поздрави Simple Smile
Момичета как се справяте с нощния глад за сладко. През деня тренирам гледам с какво се храня, но дойде ли полунощ лампичката за сладко светва и не издържам.....На другия ден съжалявам и кръговрата се повтаря Confused

# 208
Разбирам хората, които се лутат, за да намерят правилната формула по отношение на храненето. Аз съм способна да скоча от едната на другата крайност, защото съм всеядна и общо взето не ми е особено трудно и да съм предимно месоядна, или пък на другия полюс -  дори веган /за това обаче се иска повече време и струва ми се, дори посвещаване на храната, което мен лично ме дразни/. Това, съчетано с някакъв стомашно-чревен проблем, който имам и искам да разреша, съвсем ме вкарва в полюсно мислене.  
 Инес ми харесва. Струва ми се добър, позитивен човек. Силна е, вълнуват я повече такива упражнения, за да се пробва докъде може да стигне.
Живея в краен квартал и възможността ми за тичане навън е на полето. Там е страхотно, но напоследък се е навъдила глутница бездомни кучета и ме е страх. Отчет малко по-късно.
Тази работна седмица е с перспектива да е безкрайна. Не знам къде ще вместя тренировките.

# 209
Добро утро!
Пия си кафето и ви чета. За вчера - 3 км тичане, а след малко ще тренирам с Джилиян.
Аманда, не те ли е страх да тичаш в полето? Аз не бих се осмелила.

Общи условия

Активация на акаунт