Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 922
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
^Liya^ , страх ме е. Преди години тичах с една приятелка, като сме две, сякаш е психически по-поносимо, но сама ме е страх. Мъжът ми не е от типа хора, които могат да тичат така без цел, както се изразява Grinning Той обича колективни спортове и са му непонятни моите тренировки.

# 211
  • here, there, everywhere
Ако не се лъжа Инес се записа за обучението на Precision nutrition. Мисля, че от тогава си промени концепцията. Наистина едвам има време да си поеме дъх като говори по телевизията, но предполагам, че е от нервност. Аз сигурно ще бъда същата работа. При всички случаи й желая успех. В крайна сметка сама си пробива пътя.

Аз снощи до много късно не успях да заспя и  за това сутринта реших да спя до 6, вместо планираното събуждане в 5ч. Довечера след работа ще си спретна тренировка, но още не знам какво ще е.

Смоуки, забравих да те поздравя за дистанцията. Аз още имам много да наваксвам с бягането. Скоро почнах, а преди никога не съм бягала. Спомням си, че първия път като пробвах след 2 минути целувах асвалта. Сега вече съм доста по-добре, но има на къде да задобрявам.

Аник, ако не се лъжа ние с теб живеем наблизо. Евала за упоритостта. Ти за това и така прекрасно изглеждаш ( помня, че преди време ни удари в земята с едни снимки).

Айде отивам да пия кафе и да заминавам на работа. Отчет довечера.

# 212
  • 1st floor
Любчето и Вив къде се изгубиха? Laughing

Аз отчитам Dynamic Core за днес.

Радвам се на всички бягащи в темата! Grinning Аз от кога се каня и все си оставам с каненето... Embarassed А преди години бягах редовно и си спомням, че ужасно много ми харесваше. Сега удрям на греда. Толкова свикнах с домашните тренировки, че ме мързи да изляза от нас.

# 213

Радвам се на всички бягащи в темата! Grinning Аз от кога се каня и все си оставам с каненето... Embarassed А преди години бягах редовно и си спомням, че ужасно много ми харесваше. Сега удрям на греда. Толкова свикнах с домашните тренировки, че ме мързи да изляза от нас.
И аз съм така  Laughing ,бягаме редовно навън заради приятеля ми,на него само това му е спорта.обаче като знам ,че трябва да си замъкна задника нявън=лошо ми става  #Crazy,после ми харесва,добре се чуствам на вън,нооооо чуството на мързел винаги тлее в мен,друго си е да си пуснеш нещо домашно  Joyна компа

# 214
Привет от мен. Напоследък тренирам основно в зала, рядко вкъщи. Затова и не пиша.
Искам да благодаря на Шехина за споделения линк- прегледах го отгоре- отгоре и ще го включа някой път, като реша да правя домашно кардио.  Wink

Гледам, на вълна тичане сте. В този ред на мисли да похваля любимия- от две седмици насам 12 сутрини е тичал. А най- ме кефи фактът, че той супер се кефи.  Heart Eyes

# 215
Nuclear Hug
Аз тичам навън, понеже живея в държава, в която освен времето има прекрасни условия за това. Тук фитнесите не са популярни и са малко и много скъпи. Хората на-често карат колела и тичат като спорт.
Веднъж идвайки си в София реших че ще продължа с тичането. Познайте, само си мъкнах маратонките. Все едно не съм живяла в БГ. Голям ентусиазъм. Просто няма условия в София да излезнеш и да тичаш ей така, ако не си до стадион или парк.
Спор(т)на седмица, мацки!

# 216
Отчет за днес - Workout 4, БР
Маги и Фрея ми дадоха идея да се снимам и ще го направя след малко.

По темата за бягането, като ви чете човек няма как да не му се прииска да обуе маратонките и да излезе. Само, че около мен няма никакви условия за съжаление. Живея в центъра, няма паркове, а в училищата нещо нямам желание да ходя.

# 217
Отчет Chisel cardio + 15 min glute chisel. Случи ми се нещо невероятно! Едно запознанство, което много ме мотивира да се постегна.

# 218
Отчет Chisel cardio + 15 min glute chisel. Случи ми се нещо невероятно! Едно запознанство, което много ме мотивира да се постегна.

Ейййй, че хубавоооо  Heart Eyes
Много обичам такива неща

# 219
Отчитам тренировка за долна част и дупе във фитнеса, довечера ще има кардио  Mr. Green ще ходя на концерт на любимите Muse, нямам търпение  Heart Eyes

Лиде  Hug

# 220
Отчитам тренировка 6 за долна част от Фит30. Лош избор за завръщане към редовно трениране, но тя ми беше по график. Утре ще е голям купон за долната ми част  Party

СветиHug
Лидси, чудно направо!
Маги, така ти завиждаааам! Много обичам Muse  Heart Eyes Да скачаш и за мен  Hug

# 221
Кръгова за цяло тяло с много планкове и малко кардио. Едвам я изкарах, пропуснах и част от лицевите-паяк, много тромава се усещам днес, направо не се понасям. Следобяд втори опит  Grinning

# 222
Отчитам тренировка за долна част и дупе във фитнеса, довечера ще има кардио  Mr. Green ще ходя на концерт на любимите Muse, нямам търпение  Heart Eyes

Лелее, блазе ти! Страхотно да си изкараш! Пей и за мен.  Laughing

Лидси, супер!

Днес ми е йога ден, нещо взех много да наблягам, добре ми действа.
Боли ме стъпалото, затова не тичам, надявам се да ми мине тази седмица. Така и не разбрах какво направх, дали нещо не си изпуснах на крака...представа си нямам.

# 223
Обещавам ще пея и ще скачам много  newsm57 ще прбвам да направя и някоя друга снимка  Grinning Чакам този момент от половин година  Crazy

# 224
  • Варна
Опитвам се да се приобщя към вас, но всеки път ентусиазмът ми трае седмица-две. Сега отново съм на "спортна" вълна и ми се иска да започна с нещо по-леко като каланетика например. Може ли да помоля линк за сваляне на прорамата АМ/ПМ Каланетикс? Преди няколко години точно от линк на темата си я бях свалила, но я загубих из флашките, а сега линковете, които откривам с търсачката не са активни. Предварително благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт