Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 923
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
За днес отчитам тренировка за крака с акцент дупе,повторенията бяха по 10, сериите-4, 45 минути. Ето пак в картинки:  Mr. Green

Скрит текст:

А. С тежест на глезените.

B. С тежест на глезените.

C.

D.

E.

F1.

F2.

F3.

G1.

G2.На пейка.

H.

Аник, и аз си спомням снимката. Страхотна форма, а и до колкото си спомням след 3 бремености. Имаш моите адмирации.  Hug

Рейни, да се забавляваш.

Лидси, много се радвам.

Тили,
браво на половинката.

Манзелка, не мога да помогна с линк. Разгледай първа страница,можеш да си избереш нещо друго.

# 226
Дами, и аз се радвам. Но...
Скрит текст:
Малко е стресиращо ако трябва да съм откровена. Когато човек, който има толкова знания и опит се поинтересува от начина ти на живот някак си се паникьосваш. Аз се паникьосвам. Бях се препарирала само от визията, после като си отвори устата - тотален срив. И се чувствам като мижитурка. Не смея да кажа как тренирам напоследък, за да не ме вземе за несериозна. Каквато реално съм. Срам ме е  Embarassed

# 227
Дами, и аз се радвам. Но...
Скрит текст:
Малко е стресиращо ако трябва да съм откровена. Когато човек, който има толкова знания и опит се поинтересува от начина ти на живот някак си се паникьосваш. Аз се паникьосвам. Бях се препарирала само от визията, после като си отвори устата - тотален срив. И се чувствам като мижитурка. Не смея да кажа как тренирам напоследък, за да не ме вземе за несериозна. Каквато реално съм. Срам ме е  Embarassed

Скрит текст:
Някой симпатичен мъж ли е това  Mr. Green

# 228
# 229

Скрит текст:
Сигурна бях  Wink Нищо, те обичат да го играят покровители - остави го да те напътства към съвършенството  Mr. Green  И го остави да гони  Peace

# 230
Дели  Hug

Шехина, благодаря за споделеното видео  Peace

Джази, много добре си решила да започнеш с малки стъпки към регулиране на храненето.  За тениса ти завиждам!  Мисля да запиша децата на тенис, а покрай тях и аз.  Само да мине ски сезонът  Wink

Смоуку, мои приятели минаха пътя на колелета.  За ходене 30 дни са достатъчни, но ти сама трябва да си прецениш колко бързо искаш да го изминеш.  Успех, пожелавам ти скоро да успееш да осъществиш желанието си   Hug

Отчет - продължавам комбинираната програма на PiYo + тичане.  Доста добра комбинация е.  Аз също тази зима не съм преставала да бягам - спира ме само снегът, иначе съм навън.

M.Ross, моят проблем е подобен, но не налитам на сладко, а на вино и сирена ... Единственото ми спасение е да си изчистя зъбите веднага след вечеря ...

Manzhelka, добре дошла  Simple Smile

Свети, много позитивни постове всеки ден  Heart Eyes

Лидси   Heart Eyes

# 231
  • София
Пуу, ей ме  Mr. Green   Hug
Свете, ама баш ме уцели с картинката  Mr. Green Правилно, точно и на място! Ама и аз, като Но Фрейм, мързела ми е пръв приятел, най-добър  hahaha
Дели, мило, тази тренировка 6 я помня с лошо  Mr. Green  Наистина е доста сериозна, но пък ти си правиш Фит 30 и може и да не те скове. Ех, липсва ми Руми някак  Heart Eyes Дано Дупеманията е малко по-човешка, че то не се издържа бе, не се готвя да ставам морски пехотинец, да му се не види ... Шегичка, Румката си ме кефи и скоро ще ѝ правя пак Кросфита, мераклисала съм му се.
Линдс, Смоуки ти е дала да не кажа, перфектният съвет  Heart Eyes Успех миличка!!!  Hug
Тили, браво на твоето мъжле бе! Брей, тц, тц  Mr. Green Само така!
Хармони, ти от втория месец на БР ли почна направо? И аз ще се снимам, че трябва голяма разлика да постигна  Mr. Green
Магиии, приятно ти довечера! Завид  Hug

Отчет: Тренировка 1 БР

# 232
О, благодаря, но с такъв човек можем да се гоним само около градския стадион.

# 233
Day 36/88 Week6B  - Т25 Core Cardio + 21Fix Dirty 30
(добрах се и до бетата, да не повярваш!)

# 234
Body Revolution, 30-тна тренировка от мен. Малко по- лежерно го давам тия дни, ама да видим. Шон засега не е за мен Grinning

# 235
Ден 11-ти от подготовката за морски пехотинец Laughing  Този път ми беше по силите, но децата доста ми се пречкаха и се проточи.
И съм вече успешно трети ден на тахан и кисело мляко. Някой тук беше споделил, че така чисти мазнини. Мисля, че Бобченка. Много благодаря за идеята. Най-вкусната диета Simple Smile, а освен това май и с добри резултати- коремът ми отдавна не е изглеждал така поносимо.

# 236
  • София
Добре де, вие като правихте БР какво ядяхте?

Аз не мога да се оправя с тая храна. Само боклуци ям. На работа имаме един ресторант - от типа на самообслужване с готвени неща, но готвят супер нездравословно.И аз все си взимам някакви неща, които уж изглеждат здравословни, но като ги хапвам си личи как са прекалили с брашното или мазнината вътре. На салата не мога само да карам цял ден. Вечер -изморена от деня - пак не го мисля много какво да ям, а по-скоро каквото има сготвено  за всички. Sad И резултатът е налице- дебелеене. От едрите животни на Аманда Laughing

Не ме кефи и мен тази Инес. Не знам защо - нищо лично, но  просто няма излъчване на треньор, а се опитва да бъде такъв.

Отчет - БР, Тренировка 1.

# 237
Аз отчитам още една кръгова. Ходя и следобед, защото децата по него време имат карате, а тренировката по принцип е по-кардио и по-лека. Да ама не, днес изцеждах дори и косата си  Crazy Много яко!
Мързела е моя пръв приятел, желанието да го преборя обаче ми е сестра!

# 238
Днес кардио на баира 40мин-гроги съм .Дойде ми Кла-то от my protein-сега като се почне едно отслабване  Crazy Laughing свършва ми фетбърнъра и се чудя дали да не си взема един Л-карнитин с хром пекулинат  newsm78 Нещо съм хремава,ама много ми е гадно-главата ми е чук Crazy набарах едно изостанало противоалергично на детето и го почнах-дано се оправя  Tired че съм леж-очите ми сълзят,носа ми тече,отпаднало ми е  ooooh!

# 239
Home raider, аз поради същите причини предпочитам да не ям готвена храна, манджеста. Открих едно място, на което продават пържоли на скара или си нося яйца, кисело мляко. Около моята работа има един страхотен ресторант, но там просто е невъзможно всеки ден да се яде, защото  наистина хубавите неща, които са извън обедното меню, са много скъпи.
12-ти ден на РумФит. Нечовешко, не знам защо въобще се захванах като видях колко подскоци трябва да направя ooooh! На места ползвах олекотен вариант . Като видях, че и в коригиращата част леко подсача,  ми стана лошо Laughing Както и да е..., свърши Laughing
Нещо съм се обсебила от тия тренировки и ми страда работата. Вместо да използвам свободното време за допълнителни проекти, аз скачам и се отчитам в бг мама Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт