Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 934
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • 1st floor
Честит празник, момичета! Hug Бъдете все така позитивни, усмихнати и прекрасни! bouquet

Аз се отчитам с поредната тренировка с Шон! Агент, как ти се струва Бета-та? Laughing

# 241
Честит празник, мили дами!  bouquet
Бъдете красиви, щастливи, обичани и спортни!  Hug

# 242
Честит Празник прекрасни дами!  bouquet

Лидси, колко хубаво  Heart Eyes
Вив, аз започнах преди вас и един месец правих първите две седмици Mr. Green
Хоум и при нас е така на работа. Сега вкараха и здравословно меню, малко по-добре е сякаш, но не всеки ден...Аз предимно карам на супи и салати, когато съм на работа.

Инес и аз не я харесвам, гледала съм я в разни интервюта и не ми вдъхна доверие...Визията й също не ми допада, а това е важно за един треньор(поне а мен).

# 243
Здравейте момичета и честит празник! bouquet

Аз от 2ри март насам не съм тренирала, заради здравословни проблеми - бях в болница, та затова.
Трябваше да завърша миналата седмица с алфата, но се отложи за тази. Нищо, здраве да е.

Днес се отчитам с 25 минути Total Body Circuit, планк: 3х20 сек., клек: 150 бр.
Следобед може да побягам, ще го измисля.

Хубав ден!

# 244
Здравейте, бихте ли ми препоръчали килимче за упражнения вкъщи?

# 245
Изгубих се малко. Понеже имаме свътъл празник няма да пиша негативизми.
Отчет за вчера - BeFiT 201: 25 Min HIIT Total Body Burn Workout

Честит 8 март на всички прекрасни жени в тази тема. Поднесено с любов към вас  bouquet
Скрит текст:

# 246
Отчитам ден 7 за горна част от Фит30. Чудесно продължение след вчера  Laughing

Честит празник момичета! Винаги се чувствайте много обичани и ценени  bouquet

БиHug
Мама Мил, вчера пропуснах да кажа колко много се радвам, че пишеш пак, наскоро се чудех къде се изгуби  Hug
Вивони, имам МТ, но хич не съм толкова скована, колкото очаквах. Но след днешните "ангелски крилца"...май ще почивам утре  Laughing А иначе ти си машинка, знаем си те, явно си в някакъв период  Hug
Маги, чакам разказ за концерта с нетърпение!

Днес ще съгрешавам аз - ще ходим в обедната почивка да хапнем бургери с биричка по случай случая  Whistling

# 247
Маги, чакам разказ за концерта с нетърпение!
Скрит текст:
Снимки Беше невероятно изживяване! Една от причините, поради която обожавам Мюс, освен музиката им, разбира се, е, че дават на публиката цяло шоу, постановка с програма, не е просто излизат, правят 15-20 парчета и айде чао. Почти на всяка песен имаше движение на сцената, аз не бях гледала клипове преди това за да съм изненадана и бях и още как. Отнесоха ми главата отново. Бях на 1-ви ред до оградата, на 2м. от сцената! Звученето също беше страхотно, изобщо всичко беше изпипано до най - малкия детайл. Всъщност още не мога да анализирам какво точно ми се случи  Laughing Чаках с нетърпение концерта, билетите бяха купени преди 6м  Crazy Сега в сряда съм пак там  Laughing
Скачах и пях много  Grinning Сега имам жестока МТ на задното бедро щото вчера във фитнеса го потренирах  Laughing и сега се чудя дали днес да ходя пак на фитнес, ще тренирам горна част, ама все пак...или да го оставя за утре. Ще се почудя още малко  Grinning

# 248
Честит празник, момичета! Бъдете здрави, обичани и ценени! bouquet

Тази седмица съм още без отчет. Миналата направих мазохистичната и напълно съзнателна постъпка да си докарам мускулна треска с долна част от 21 ДФХ, да се довърша с плио тренировката на следващия ден и уикенда да карам ски. Е, трудно ми беше.

Лея, оправяй се бързо, дано се решил поне проблема с коремните болки.

Маги дано се е изкефила на концерта. Сега видях и снимките, страхотно изживяване!
Дели ще се кефи в обедната почивка. Hug
Лидс, наслаждавай се на възможността да водиш такива разговори и на общите интереси, какво по-хубаво от това.

# 249
Честит празник спортни дами!

Бъдете здрави и щастливи, обичани и обичащи!  Heart Eyes bouquet

Тренирам предимно в залата и затова не ви се мотая наоколо, но съм добре. Весел празник и много усмивки ви желая!

# 250
Забравих да се отчета  Grinning За днес спининг
Маги, супер изживяване.

# 251
Жените и борбата им за участие в маратон

През 2012 г. се навършват 45 години от първото официално участие на жена в маратон. Катрин Суидзър се записва на Бостънския маратон, който до този момент, както и всички други маратони в света, е само за мъже. Тя написва името си във формуляра за кандидатстване с инициали, така че организаторите се заблудили, че е мъж.

http://runbg.net/achievements/item/1132-%D0%BF%D1%8A%D1%80%D0%B2 … D0%BD%D0%B5%D1%86

Ще правя кардио довечера - вчера нищо не отчетох!

# 252
  • София
Честит празник и от мен фит мацки!  Hug

Отчитам се с Тренировка 2 от БР и отивам да вършея, че имам доста работа в къщи  Hug

# 253
За днес отчитам тренировка за рамо, 35 мин. С много любов.  Mr. Green

Честит Ден на Жената! ( За който го усеща като празник. Аз не съм в това число.  Mr. Green )

Рейни, страхотно! Мерси, че сподели!

Мама Мил,  Hug

Тяна, радвам се, че се включи.  Hug Минавай от време на време.

Лея, дано се е изяснил проблема.

Би,дано всичко е наред.  Hug

Беборана, дано някой се включи . Аз не мога да ти бъда полезна.

# 254
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Честит празник, мили момичета, на 20 и 30 х2, днес, утре и всеки ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Пожелавам ви да сте много щастливи, обичани и обичащи, влюбени в живота с всичките му багри  Heart Eyes Heart Eyes

Отчет, PiYo Core.  Дребосът стана сутринта докато правих гимнастика и ме попита "защо мамите правят гимнастика докато децата спят?"  Joy  Довечера с БГ дамите от моя град отиваме на народни танци  Wink

Ах, Смоуки, още една причина да се запиша за маратон ...
Скрит текст:
Ето това ми стои на десктоп-а

Общи условия

Активация на акаунт