Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 939
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
Честит празник и от мен. Вчерашният отчет не изпълних на 100% - 15 min Glute chisel го пропуснах. Нямах сили, реших да не се напъвам. За сметка на това днес го обособих като самостоятелна тренировка - отчитам 2 пъти 15 min Glute chisel и шетане по магазините. Това го броя за кардио, защото усещам как ме стяга сърцето гледайки касовите бележки.

# 256
Ох аз покрай снощните емоции съвсем забравих, че днес е празник. Честито фит лейдис, да сте здрави, мотивирани и винаги да харесвате образа в огледалото  Heart Eyes
Свет страхотна картинка  Hug както винаги де, но тази ми идва точно на време  Grinning
Отчитам горна част и малко корем във фитнеса. Надявам се след малко да се наритам и за една йога с любимата Ейдриън, малко да стречна.
Кой от тук е бягал цял маратон? На мен ми изглежда непосилно да избягам 40+км. наведнъж. Сис сигурност се иска много стаж и здрави стави  Grinning

# 257
Честит празник, прекрасни! Все така спортни, красиви и обичани.
От мен за днес - 6 уикс, 6 пак, 2км бягане, 4 км вървене и Refresh, Relax, and Restore_ Stretching, Pilates, Yoga Workout for Tight Muscles на ФБ.
Маги, Гугълчето е бягала цял маратон, но тя напоследък май не пише.

# 258

Ах, Смоуки, още една причина да се запиша за маратон ...
Скрит текст:
Ето това ми стои на десктоп-а

Дори не мога да си представя да завърша маратон  Laughing Най-много наведнъж съм бягала 21 км и малко, но това беше преди мнооого време.
Два пъти съм тичала на такова събитие, но на кратките дистанции. За мен беше много силно изживяване откъм настроение, атмосфера и адреналин.
За жалост последно време не правя нищо в посока по-сериозно тичане, но то наистина изисква постоянство, а аз в момента не мога да се похваля с такова  Mr. Green
Но, когато имам трудна ситуация за решаване или съм зациклила по даден въпрос, отивам да тичам и повечето пъти това ми действа в много позитивна посока - намирам търсеното

Гугълчето прави и планинско тичане - абе, страхотна е, много я харесвам, но наистина напоследък не я виждам тук

# 259
Честит ви празник, дами  bouquet

Day 37/88 Week6B  - Т25 Speed 2.0 + 21Fix Upper Fix
(след като 2 дена ядох къде-къде над 2500 кал днес скачах като коза...това гладът не морел, а мъчел)

# 260
Набързо-50мин баирско кардио и БР 7 -вечеря -на гости на мама и много,много храна smile3508

# 261
Добро утро!

Днешната тренировка е Cardio с Шон, клекове: 150 броя и планкове: 2х40 сек.
Чувствам се по - добре вече и мисля като започна бетата да увелича тренировките като включа и други.

Непокорна, как се чувстваш вече изпълняваща бетата?
Слънчев и усмихнат ден!

# 262
  • 1st floor
Бетата много повече ми харесва, ама наистина много. Има и тренировки с тежести  Heart Eyes . И честно казано ми мина онзи отпуснатия период, където нямах сила и желание за нищо. Той може да се е дължал и на грешки в храненето или на друго, не знам. Но важното е, че мина! Simple Smile

След малко ще си метна следващата тренировка от Т25 и това е отчетът ми за днес.

Тяна, много се радвам да те видя тук! Hug Надявам се, че при теб всичко е наред.

....Това го броя за кардио, защото усещам как ме стяга сърцето гледайки касовите бележки.
hahaha

# 263
Йога с Едриън. Имам нужда от възстановяване. И не мога да повярвам, че за четири дни тахан с кисело мляко, кантарът отчете минус четири килограма Laughing
Предполагам, че сигурно е вода, но си  е радостно. Дано не ги върна като почна да се храня повече.

# 264
  • 1st floor
Ехаааааа, какви резултати!!!  Grinning Сега е редно за недоразбралите да обясните какви са тия дни на кисело мляко и тахан! Laughing

# 265
Ехаааааа, какви резултати!!!  Grinning Сега е редно за недоразбралите да обясните какви са тия дни на кисело мляко и тахан! Laughing
Точно това и аз исках да питам.   Whistling Wink

# 266
Не съм сигурна дали добре разбрах, че наистина се интересувате /защото надали имате нужда от сваляне на килограми Laughing/ , но четири пъти дневно по кофичка кисело мляко и лъжица тахан.
Аз почнах  диетата с друга цел, но пък и тези резултати ме радват.

# 267
  • 1st floor
Естествено, че се интересувам.  Grinning Ама се надявах на обратното - четири пъти на ден по бурканче тахан. hahaha За мен киселото мляко е водичка и не знам дали бих оцеляла на четири лъжици тахан. Thinking А ти с каква друга цел започна тази диета и колко време мислиш да си само на нея? newsm78

# 268
Ама се надявах на обратното - четири пъти на ден по бурканче тахан. hahaha
Laughing Предполагам, че ако лъжиците не са четири, а шест /супени Laughing/, пак би имало резултат. На мен толкова са ми достатъчно и така си го направих.
Писах защо го правя- от една година имам спастичен колит с периоди на временно успокояване и после кризи. Та напоследък положението беше зле /вероятно заради разни броколи, зеле и т.н, които смело и неразумно пак върнах в менюто/ и исках да си поуспокоя червата, които сякаш живеят отделен живот Laughing

# 269
  • 1st floor
Ясно! Дано бързо се оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт