Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 942
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Ще се купува тахан.  Peace
Точно толкова кг искам да махна.  А ако успокоява червата, още един плюс. 
Благодаря.  Hug
П.п . какъв тахан да взема?

# 271
Маги, много хубаво звучи и изглежда всичко около концерта, радвам се, че сте изкарали добре  Hug
Тянка, радвам се да те видя!  Hug
ДанаHug
Аманда, браво за минусите! Аз май не бих могла да изкарам на толкова малко 'рЪнЪ  Mr. Green

Днес го пиша почивен, че вчера освен в обедната почивка, празнувах и вечерта, а дори не го имам за кой какъв празник този ден Whistling Но все пак си легнах в 4 и дори не си и помислих за тренировка, а сега клюмам на работа  Laughing

# 272
  • 1st floor
Опитвам се да се приобщя към вас, но всеки път ентусиазмът ми трае седмица-две. Сега отново съм на "спортна" вълна и ми се иска да започна с нещо по-леко като каланетика например. Може ли да помоля линк за сваляне на прорамата АМ/ПМ Каланетикс? Преди няколко години точно от линк на темата си я бях свалила, но я загубих из флашките, а сега линковете, които откривам с търсачката не са активни. Предварително благодаря.
Добре дошла отново! Grinning И аз нямам никакви каланетики. Но провери във VK.COM, там намирам всичко, което ми е трябвало. Успех! Peace

# 273
Най после започнах 3-та последна част на tracy anderson 30 day + кардиото , кляканията , планковете и т.н.  ..  Heart Eyes
Почвам да се стягам и имам лека мускулна треска .. Единствено корема ще е малко по - труден за стягане , след раждането  Confused .. Той се е стегнал ,но се едно има отгоре един слой ,който пречи да се изкарат плочки.

Вчера бяхме на парка с приятелка и там малко се повъртях на лостовете и фитнес уредите.
Много зареждащо с енергия и на свеж въздух , а не в тея фитнеси ..  Stop

мисля да почна да пия кафе с кокосово масло.Някой пробвал ли го е ?

# 274
Ауууу, аз пък как си мечтая за един истински фитнес! Тукашния представлява една стая с наблъскани 5-6 антики и като влязат 2-3 човека и си пречат. Хигиената също е отчайваща...
Лекувах мускулната треска с много хорА снощи и чудно кардио тази сутрин. Което се чудя дали да не повторя и следобед.
В рутракера има каланетика, 5 резултата ми изкара на първо четене само по името на Калан  Peace
Лидси  hahaha

# 275
Отчитам Hammer build up + 15 min leg hammer.

# 276
Днес бях в голяма дилема дали да направя Cardio 2, тъй като вчера бях на спининг, или W3. В крайна сметка направих кардиото, тъй като ми беше интересно да видя какво представлява - е, хареса ми. Малко бърпитата ме измъчиха, но то винаги е така с тях  Simple Smile

Аманда, ти ме изуми  Shocked Браво.

# 277
-4кг. звучи наистина примамливо, но не забравяйте, че 3 дни на кис. мляко и тахан ще си отиде и известно количество мускул  Grinning  иначе браво, че си успяла да издържиш 3 дни, Аманда  Hug

За днес отчитам БР W4,  стреч, йога и фоумролер накрая. След малко отивам отново на концерт на MUSE  newsm35 superuu

# 278
За днес отчитам тренировка за бицепс и трицепс, в суперсетове,35 мин. Малко претупана беше ,но има и такива дни.  Mr. Green

# 279
  • София
За днес отчитам Кардио 1 БР.

Хармони, Кардио 2 много по чанджесто ли е или леко се надгражда? Аз обичам бърпита (вече). Преди мислех, че ще умра по време на бърпита, но Румяна ме направи пехотинец хахаха

# 280
  • 1st floor
Кардио 2 е много приятно, аз наскоро го правих вместо Шон, защото нямах интернет.

# 281
Ще се купува тахан.  Peace
Точно толкова кг искам да махна.  А ако успокоява червата, още един плюс.  
Благодаря.  Hug
П.п . какъв тахан да взема?
и аз Simple Smile Може да пробвам скоро Whistling
Сигурно е суров тахана.
От мен днес лек крос, 30  минути каланетика и няколко такива клипчета:
https://www.youtube.com/watch?v=mSGQoKwblWw

# 282
Day 38/88 Week6B  - T25 Rip't Circuit Beta + 21Fix Yoga + (интервално ходене по местните баири, че днес е прекрасен ден и ще ударим почти 20С!!!!!!)

Отивам да ги изходя и ще оправя отчета!

PS 4 кофички кисло мляко х мин. 400 гр + 4 попрепълнени лъжици тахан са си грубо около 1000 кал, в зависимост от маслеността на млякото, та не е жив глад. Ако Аманда пусне точните грамажи и маслености ще го сметнем за спорта Simple Smile ДОбре е да се знае, че е благодат за колит!

# 283
Маги, прекаляваш  Twisted Evil  Hug Весело.

Вив, леко се надгражда. Много е приятно, както и Непокорна каза.

# 284
Внимавайте в тоя тахан, че може здравата да ви подхлъзне Simple Smile Тука няколко души не моем си наложи мярка.

Общи условия

Активация на акаунт