Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 950
  • 744
  •   1
Отговори
# 285
На вас тахана, на мен чията. Е не мога да спря да я рупам, а е доста калорична ooooh!

Аз ще си взема фитнес инструктор. Е, само да ми направи програмата и да е с мен2-3 седмици да ме обучава. Че някои зони още ми куцат. Отделно, че ще е онзи симпатяга, дето съм му хвърлила око и мерак Embarassed
 Мда, Мери ще ми кажа пак, че съм мръсница Hug Embarassed

# 286
  • София
А, Джери, взимай инструктора, а ако не върши работа - и втори  Mr. Green Ако имаш нужда от помощ, свиркай  Joy  Hug

Тахан мисля, че най-добре пълнозърнест. Аз бих го разбърквала в млякото, ужасно вкусно става.  Heart Eyes

Непокорничка, Хармони Hug

# 287
# 288
Не съм сигурна дали добре разбрах, че наистина се интересувате /защото надали имате нужда от сваляне на килограми Laughing/ , но четири пъти дневно по кофичка кисело мляко и лъжица тахан.
Аз почнах  диетата с друга цел, но пък и тези резултати ме радват.
Ауу, това ще се пробва още утре!!!

Аз кротко си йогинствам и си ям яйцата в очакване на понеделник.

Джери, стискам палци с юнашка сила!

# 289
Внимавайте в тоя тахан, че може здравата да ви подхлъзне Simple Smile Тука няколко души не моем си наложи мярка.
+1 без едно мога, с едно не мога дето се казва  Laughing

# 290
  • София
Слагайте тахана в киселото мляко, така по-не се усеща омайващият му вкус.  Crazy

# 291
Само аз ли не го обичам, освен ако не е халва де Embarassed Laughing
Имам колит и наистина мисля да опитам, че досега разделното хранене ми помагаше, но често се подхлъзвам. Не ми е лесно тъй като въм вегетарианка Confused

# 292
Купих фъстъчен.  Имаше и сусамов и сусамов с шоколад.   Crazy
Утре ще пробвам.   Peace

# 293
Аз пък много обичам тахан с кисело мляко, мед и банан  Crazy На 200мл. кисело мляко слагам по 1с.л. тахан, 1/2с.л. мед и половин банан.

Тъй, отчет с 2 по 5 кг. гири - https://www.youtube.com/watch?v=0CjgB79A7PM
Ето с това видео си правя справка в каква форма съм. Така, резултата е задоволителен, но съм загубила мускулна маса и това се усети.

Джери, добре че си ти да ме развеселиш с твоя инструктор, че напоследък вече не искам да си вдигам телефона от лоши новини  Hug

# 294
Избягвам тахана, че е много калоричен за мен, а човек не се усеща как прекалява - поне аз де  Mr. Green
Пък с мед да не говорим - къш, къш от мен  Laughing

Днес отчитам корем и крака - много добре, чак стълбите ми се видяха предизвикателство след тренировката  Sunglasses

# 295
Ауу, колко е романтично в темата покрай Лидси и Джери  Heart Eyes .
Скрит текст:

Наскоро си говорих с един сириец за тахана. Посъветва ме да не си купувам от най-евтините, защото в тях добавят соево брашно и фъстъци, поради високата цена на сусама. Според него около 18 лв. на кг. е нормалната цена за качествен продукт.
Скрит текст:
 Laughing  Laughing  Laughing

Маги, това твоето на нищо не прилича  Crossing Arms.

Отчет с тренировка за крака.

# 296
Като ще си говорим за the best ab exercise is walking Wink да се отчета и пУфаля, че при нас удари 26С!!! и завъртях 12.3 км за 1ч46 мин, total elevation 200+ метра, изгорени калории 500++ (3 различни апа ми дават от 505 до 550 кал)... натрих си мазоли с новите маратонки (като скачам Шон с тях такова нещо не ставаше!) и съм доволно схваната  Crazy

Пролет, романтика, само един личен треньор  ми трябва сега, големи сте подкокоросници  Laughing

Би  Hug ще мине и тоз период, стискай силно със зъби!!!

# 297
Вчера вечерта нещо не успях да си вляза в профила, пет пъти пробвах и не ставаше.....
Момичета, аз ям сусамов тахан, мисля, че е най-полезен и организмът няма да страда от разни липси, ако няколко дни човек се храни по този начин. Купувам пълнозърнест, но в моя случай като че ли трябваше белен... , щото да няма нещо , което да дразни лигавицата.
Да не си направите някоя беля.... Принципно смятам, че това не е някаква драстична диета. Предполагам, че при мен отслабването дойде, защото се бях поотпуснала да ям повече от обикновено, че нали казват, че при НВ-ВМХ калориите не са от значение Simple Smile Та така от многото ядене на четирите кисели млеки и четири лъжици тахан, резултатите ще са налице.
Маслеността на млякото е 3,6 по 400 грама.
Не съм тренирала още, колебая се дали да се разходя до фитнеса или вкъщи. По-късно отчет.

# 298
Би, само бъди силна Hug В края на миналата година такива неща ми се изсипаха на главата, че само от звъна на телефона почвах да треперя Hug Мен спортът и преходите ме пооправиха Hug

Алибабали, Deziderata Hug Heart Eyes

Ту, да му се не знае. В 9 ще ме пръскат за хлебарки (целия блок пръскат) и нали имам двама калпазани (котараци) и трябва да съм тук. Иначе отдавна да съм във фитнеса да ми "правят програма"  Crazy
Майтапа настрана, ще ме пита откога тренирам, че де да знам от кога, от 8-9 години редовно newsm78 Колко интензивно newsm78 Ще си говорим накратко Wink

Хубав ден, ще докладвам после Hug

# 299
 Jerry F, да не се окаже, че си тренирала по-дълго от треньора Laughing
13-ти ден РумФит. Домързя ме да ходя до залата, а ми се искаше един час ходене на пътека.
И още едно видео с гири за ръце направих.

Общи условия

Активация на акаунт