Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 961
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте,
Днес се отчитам с 25 минути Total Body Circuit, планк: 3х30 сек., клек: 170 бр.
Това ми е втората подобна тренировка за седмицата. Вече започна да ми омръзва алфата и чакам с нетърпение да започна с бетата, а щом има и тежести още по - добре. Как не съм започнала по - рано да тренирам с Шон не знам. Много любим ми стана.

Имам едно предложение, може следващата тема да я направим под формата на анкета, като са изброени повечето тренировки от първа страница и всяка от нас да гласува коя и е любима.  Wink

Ако  сте съгласни де. А пък ако не - здраве да е!

Аmanda, браво за свалените килограми и надявам се подобрение на здравословното състояние след такава диета. На мен 4 кисели млека биха ми дошли в повече, може би 3. И аз мисля да пробвам, защото последно време нямам никакъв, ама никакъв апетит. То и след всичко, което преживях как да имам?! ooooh!

# 301
  • 1st floor

Аз ще си взема фитнес инструктор. Е, само да ми направи програмата и да е с мен2-3 седмици да ме обучава. Че някои зони още ми куцат. Отделно, че ще е онзи симпатяга, дето съм му хвърлила око и мерак Embarassed
 Мда, Мери ще ми кажа пак, че съм мръсница Hug Embarassed
hahaha hahaha hahaha
Ето, прав е Юли, че нещо се губи при домашните тренировки!!!

Отчитам си сутрешния Шон, а за довечера съм намислила да направя тренировката на Би. Превъртях я набързо и ми се видя трудничка, та ще изкарам и гирите от 3 кг. Mr. Green Би, благодаря за видеото и дано се оправят бързо нещата при теб! Hug

# 302
За днес кръгова, по 3 упражнения от по 30 сек в по 5 сета, общо 5 вида. И омазване с храната снощи  ooooh!

# 303
  • София
За днес - почивка  Mr. Green Мъжа ми ме нервира и ми се изпари целия мерак за тренировки  #2gunfire

# 304
За днес - почивка  Mr. Green Мъжа ми ме нервира и ми се изпари целия мерак за тренировки  #2gunfire
На мен пък точно тогава ми идва пауъра  Twisted Evil
От емоцията снощи след малко ще паля към залата, че не се търпя иначе. Само да изчистя в къщи  Mr. Green

# 305
Ох, Би като пуснала сега тая тренировка... и тая мацка... мога да стоя и да гледам като филм и да точа лиги по готините й баджаци  Joy Joy

Джерииии,  Laughing

Айде пак тахани.... ужас! Уууууужас!  Naughty Mr. Green

А аз днес намерих Био магазин в Бургас.... от раз можех да оставя 50лв  ooooh! Tired Whistling само 25 оставих  hahaha ooooh!

# 306
  • Пловдив
Отчитам ден 2-ри от втората седмица на Chisel календара. И за да не се чудя какво да направя, направих и двата възможни варианта, т.е. при мен нямаше "или", а само "и" - Chisel Agility и
The Master's Cardio.
Би, бързо да се оправят нещата при теб  Hug!
Мери, явно спирачките наистина са ти добри. Аз влезна ли в такъв магазин, купувам де що ми видят очите. Моята спирачка е ММ - дърпа ме като малко дете да не влизам Wink.
Та като го споменах (ММ), да взема и да го поФаля. Ходи като Робокоп, но продължава с тренировките. Сега се опитвам да му кажа, че разтягането в края на видеото не е достатъчно. Ако някоя от вас се сети за хубав stretch/ cool down, но с мъж, моля да сподели.

# 307
Ох, Би като пуснала сега тая тренировка... и тая мацка... мога да стоя и да гледам като филм и да точа лиги по готините й баджаци  Joy Joy
Ахааааа добре, появи се, защото щях да прибягвам до по-екстремни опити да те издирвам. Като този например с банани и натурален шоколад Blush  Joy Joy Joy
Скрит текст:
Другите да не гледат моля, скрито е и е само за Мери  Laughing

Джери, Агент няма как да се оправят някои неща, но поне да не получавам повече лоши новини за приятели  Hug

iggy
, този батко как ти се струва?! Прегледай го - https://www.youtube.com/watch?v=SrxCGX56yno
Или нещо от тук - https://www.youtube.com/user/methodyoga
И това - https://www.youtube.com/watch?v=rQaENEaAHqc
https://www.youtube.com/watch?v=_aGPfj2HmkE

# 308
  • UK
Здравейте! Изоставам знам - н напомням за себе си. Тренирам си по график, но време за форума почти не намирам за съжаление. Ще почета малко какво сте изписали сега обаче  Sunglasses Наляла съм краката и дупето напоследък, но взимам мерки. Дано скоро и панталоните ми седят различно  Laughing

# 309
За днес тренировка за крака и корем, суперсетове, 4 серии всеки, 40 мин.

И аз като Агентката открих сезона на разходките.

Али, най-добрата рецепта за преса.  Mr. Green

Би, изтекоха ми лигите.

# 310
The master's cardio отчитам за днес.
Офф-топик: Мерси, не ща романтики аз  Stop

# 311
Каква я свърших днес: дупе по предизвикателството, корем и тичане - 8км. Доволна.

# 312
# 313
Day 39/88 Week6B  - T25 Dynamic Core + 21Fix Cardio Fix
Много хубава тая Бета, бре!

На Шон са му много хубави разтяганията от програмите също, пък и не му личи, че е г** (че на някои мъже им пречи и това)  Rolling Eyes да завъртя аз непочтително очи (непочтително не към Шон, а към тези, на които сексуалната му ориентация им пречи)!

Лея, а такава анкета каква информация ще ни донесе?!?! Аз, например, мразя силно и страстно тези, които акцентират на моите слаби страни, но това не ги прави кофти или слаби програми; както и обичам безумно разни "извращения" дето повечето хора не ги считат и за тренировка  Mr. Green Общо взето всичко на първа страница е в категорията "по-по-най" от домашния тип тренировки, но всеки си има различни цели, различна изходна позиция и предпочитания и това е нормално!

Льоли  Hug

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 20:52 от Agent Provocateur

# 314
Само аз не мога да се разбера с Шон май.   Naughty Blush
Но си следвам гамата. Crazy 
Само Спийд 3 ме мъчи.  Нямаш секунда дъх да си поемеш.
За днес -Рип-т.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт