Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 916
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
За днес тренировка за рамо и трицепс, суперсетове,4 серии всеки,35 мин.

# 421
  • София
Свет, айде и ти с тия картинки  Mr. Green Само ми мушиш разни вини  Mr. Green Аз все викам, време няма, това ме боли, студено ми е, а ти ... Много си лоша начи  Joy  Hug

Непо, ето де, идвам с отчет  Mr. Green БР Т4  Mr. Green Ама сега ме потупай по рамото. Че и с 5-ците я правих  Mr. Green

Смоуки, тя Непо е 50 кила и вика, че е надиплена  Mr. Green Аз съм повече и си имам дипли, ама ще ги уморя ей сега, скоро  Mr. Green

Планирам Л карнитин, но да видим кога. На мен ми действа супер, но пия течен. Пък може и на Непо бърнъра да включа, да видите как се свалят мазни телеса за 2 седмици  Mr. Green

Марги, ех, помни я таз програма за дупе, че някога ако не забравя, ще ти я поискам Hug Да не я запомням аз, че ще забравя, че съм я запомнила  Laughing

Маги, кажи още нещо де, много си телеграфна  Hug Агента, и тя!  Wink  Hug

Йоя, дано се оправят неприятностите скоро, скоро  Hug Има такива гадни периоди, на никой не му се е разминало  Sad Но винаги има край, това е хубавото  Hug И това ще мине  Hug

Любето да идва тука да се отчита  Twisted Evil

Да ви питам, тези рластици от Лидл тази седмица стават ли за нещо? Мисля да си взема, за БР, че моя е много кофти, от Кайуфланд, хахха

# 422
Момичета здравейте, не знам дали темата е подходяща но ще попитам... Някой взимал ли си е от програмите на Румяна Илиева  Thinking Чудя се на това ДУПЕМАНИЯ, но като човек тренирал само пилатес, без особено завидни спортни умения се притеснявам да не ми дойдат твърде сложни и само да си хвърля парите на вятъра.

Иначе и аз съм  вече от трениращите вкъщи, но упражненията които правя са доста хаотични и май в крайна сметка НИЩО не правя  Mr. Green
Ще съм благодарна на съветите ви  bouquet

# 423
Аз идвам само да вметна ме упражнение балкански клек няма.Казва се български клек:)
Иначе до термина ми остана много малко по малко от 2 месеца надявам се да издържа до края:Д:Д

# 424
Здравейте,
Нахлувам в темата с молба за насока  Hug
Преди време се опитах да се включа с редовно отчитане, но съм от многословните, с желание да пишат, но за жалост с малко време да го осъществяват  Embarassed
Усещам че съм в някакъв застой  Confused Не мога да си намеря подходящите тренировки и режим който да следвам и това ме влудява.
След многократно повтаряне на 90-т дни с Руми, ниво 3-и и 30-т дни Румфит, не мога да се спра на нищо. Или са ми леки или непосилни....,или и аз не знам какво  Embarassed Пробвах Jillian Michaels - Body Revolution, леки са ми. BeFiT Intensity с Scott Herman, твърде еднообразни, Christine има много предизвикателни тренировки, но няма синтезирана програма или поне аз не намирам такава.
И усещам че, нищо не правя, а само си губя времето в търсене, почвам, отказвам се и се ядосвам...
Започнах да чета темата от началото и в един пост на iggy, споменава за Тренировките на Chisel, от това което намерих се впечатлих, но не знам от къде мога да си сваля цяла програма и тренировки.
Но ще съм благодарна за всяка насока и предложение  bouquet

# 425
  • Пловдив
Здравейте, мацки!
Влизам си редовно, но не ми се пишеше първо, а после не мога да се добера до компа. На таблета не е удобно и това е. Случиха ни се разни неща, които налагат доста сериозни реорганизации на живота и още сме на кръстопът , някак вступор и не знам какво да правим, та докато не се оцаферя, съм малко шашава.
Джъсти, дръж се  Hug Heart Eyes
Йо, айде да се решава и този зор вече, толкова време се мъчиш  Hug Hug Надявам се нищо да ти няма и да нямаш проблем.
Аз да си кажа, че тренирам. В понеделник почнах втория месец на Инсенити класическото. В него тренировките са по 60 минути и направо ме убиват, имам МТ навсякъде. На всичкото отгоре мъжо ме мъкне с него да ходим на гребната база - 5 км. Днес реших да не тичам, че много щеше кардио да ми се събере, обаче той ходи с много бързо темпо и изостанах на километър и половина от него  hahaha, е, наложи се да правя спринтове, за да го стигна. Та имам и спринтове днес. Като стигнах, пак ме дръпна с 600 метра, ама реших да не се пъна повече  Grinning. Та, отчитам днес Макс интервал Плайо, 55 мин. Няма да казвам каква е, ако някой му се занимава час, да пробва. Отчитам и намаление на килограми и обиколки. Случи се, откак започнах да си следя калориите. реших да не се пъня да се храня само НВХ, а да влизам в калорийните рамки. И, да, оказа се, че когато съм до 1200-1400 калории, отслабвам, независимо какво съм яла. Колкото и да съм режимна, ако ударя над 1700 /което се случва, ако не ям въглени, а реша да се храня ВМ/, не отслабвам и това е. По този повод, Йо, ти калории следиш ли, или само гледаш да си НВ? Всеки ден си хапвам и черен шоколад, и никога нямам глад за сладко, не ми се преяжда, онзи ден ядох и баничка /100 гр./, та пристъпите на хиперфагия наистина ги излекувах /засега/ с броенето на калории. Ще видим по нататък. Много ми помогна и ми отвори очите и някак се осъзнах с една книжка , която Агента беше  дала, книжката е на един руснак, но първообраза е на един американец. Факт е, че нещата са си точно така, както пишат. А, и най-накрая видях някъде обяснено черно на бяло защо кардио на гладно, или след ядене или сутрин или следобед и защо с различните моменти се постигат различни резултати /евентуално/. Та, продължаваме напред, както казва един български боксьор. ще докладвам периодично за резултати  Grinning
Изчезвам, че има опашка за компа  Grinning
Вив  bouquet
Маги, хич те няма напоследък?
Непо, ще ги махнеш бе, къде ще ходят тези огромни количества от 2 килограма.  Grinning
Хайде, чаооо

# 426
az sym si - rutracker, на първа страница ще намериш парола и потребителско име.
Може да пробваш нещо на Боб Харпър, Les Mills pump или combat, UFC Fit...

# 427
Добавям едни 40 минути бързо ходене на пътеката с лек наклон.

Вивче, специално за теб.  Mr. Green Heart Eyes

Любче, много добре звучиш. По отношение на тренировките и храненето.  Hug Надявам се всичко друго е също наред.   Hug

# 428
Момичета здравейте, не знам дали темата е подходяща но ще попитам... Някой взимал ли си е от програмите на Румяна Илиева  Thinking Чудя се на това ДУПЕМАНИЯ, но като човек тренирал само пилатес, без особено завидни спортни умения се притеснявам да не ми дойдат твърде сложни и само да си хвърля парите на вятъра.

Иначе и аз съм  вече от трениращите вкъщи, но упражненията които правя са доста хаотични и май в крайна сметка НИЩО не правя  Mr. Green
Ще съм благодарна на съветите ви  bouquet

Не е нужно да започнеш програма, която да правиш от-до от първия път  Peace
Лично аз бих се старала да правя възможно най-много упражнения от всяка тренировка, макар и да не мога да направя всички повторения в серия.
Съвсем често издишам и аз в някакъв момент  Peace Случва се да ми се опрат упражнения, които повечето пъти правя без големи трудности, но зависи и от общото ниво на умора - поне при мен това оказва влияние

В началото е нормално да са хаотични упражненията - важното е, че си започнала  Hug
Ако ставаше от веднъж, нямаше да е интересно  Wink

П.П. Моя близка започна съвсем от А и Б скоро и по тази причина направи няколко тренировки във фитнес с инструктор, заради техника и т.н. После продължи вкъщи, защото това е много удобно за графика й

# 429
Любче, драго ми е да те видя! Надявам се, че промените, изискващи реорганизация, са положителни!

Аз си тренирам по хибридната схема на PiYo + бягане.  Имах страшно много работа тези дни + ММ беше в командировка + аз се готвя за пътуване ... накратко съм леко стресирана, леко (все повече) ентусиазирана, и не на последно място натренирана  Wink

Айа, не знам дали ни четеш, аз чакам новини за бебе  Heart Eyes

Дупемания, интересно изглежда, но не знам дали ще я правя ... все още ми се иска да направя чизъл-а ... ще видим.  Някой питаше за Фит30  - на мен ми хареса при все че не съм кой-знае какъв фен на Руми.  Програмата е добре структурирана и разнообразна.  С изчистено ядене съм сигурна, че ще се постигнат прекрасни резултати ... Въпрос на приоритети.  Програми много и разнообразни. Ако парите не са проблем, си заслужава да се вземе, но не мога да кажа, че е уникална и не може да се намери друга програма в нет-а, която не се плаща...

# 430
Люба, много ми е интересно да те чета, особено в частта за изводите около храненето.
При мен пък най-после се отключи отслабване от високомазнинната диета. Или пък чисто психологически реших, че е време да постигна и някакви резултати, комбинирани с тренировките.
Мисълта ми е, че вероятно не при всички резултатите от този тип хранене идват веднага, изисква се време и търпение. Но предполагам, че ти надали като мен от скоро се пробваш да си на такъв режим и е имало достатъчно време да си стигнеш до твоите си изводи.
Аз май се научих да ям месо и яйца, взе да ми харесва и това си търся. Картофи, ориз не съм яла от два месеца и не ми липсват. Няколко пъти ядох боб и леща, както и фурми.
Друго, което установих, е че трябва по-често да редувам по-интензивни тренировки с йога, пилатес. Когато го правя, нямам това усещане за набъбване, особено по бедрата. Изглеждам по-добре.
Аз няма да се захващам с Дупемания Simple Smile, поне не и сега. Трябва да обмисля какви тренировки, харесаха ми тренировките на тази мацка, която показа Би /забравих как се казваше Laughing/. Може би с нещо такова.

# 431
Аз сутринта врътнах една кръгова, но не се раздадох. Кръвното ми удря в пода, едвам се събрах. Надявах се следобяда да метна и БР, но не ми се получава. Утре ще наваксвам.
Аз трудно ще се навия на платена програма при такъв избор на безплатни. Но познава хора, на които пък това им дава силна мотивация. Иначе пък си ходя при треньорка 5-7 пъти седмично отняколко месеца и за първи път карам толкова месеца без прекъсване. При това така ми е наритала задника, че ми е кеф и вкъщи са правя допълнително, и да бягам на стадиона при хубаво време.

# 432
Интересна дискусия сте започнали, мацки.
Аз не пиша щото с моята работа сега наново трябва да влизам в режим. Пък и съм в депресия заради приключилите емоции с концертите на Мюс и сега ще трябва да чакам чак м. Май.
По въпроса с храненето искам да вметна нещо - преди време имах период с намален прием на храна за кратко. Отслабнах, но и кантара се раздвижи още повече когато увеличих калориите малко.
Сега се тегля на един кантар във фитнеса но не ми харесва, защото е механичен а и тегли няколко кг по -тежко (не си го измислям за собствено успокоение!  Mr. Green) И според мен Любчето е права с броенето на калории ама на мен много бързо ми писва  Laughing

Отчитам днес тренировка за долна част във фитнеса, завърших с 20'' кардио, нямах сили за повече.
И тъй като съм в О. направо  ooooh! силите ми ги няма и умирам за сладко. Надявам се да издържа обаче  Naughty
С предизвикателството стигнах до кривата круша, но поне не ям сладко, освен плодове. Ъммм и онзи ден пих 3-4 (5?)  Mr. Green бири, хапнах в едно заклеймено заведение с един клоун, даже 2 пъти  Laughing ама бяхме излязли с колежки и ми беше супер гот. Те и без това ме имат за психо с всичкото броколи, елда и червено цвекло дето ги ям на обяд, та поне да не съм съвсем зле в очите им  hahaha
Любче, Вив  Hug
Йоя аман с тия болести   Hug дръж се! Дано всичко да е наред скоро
Всичките болни да оздравяват  Hug
аз съм си аз те помня. Съгласна съм със Смоук, че нещата не стават изведнъж, дай си време.

# 433
Хелоу  Party,
За днес т 25 бета-долна част и кардио по баира 40 мин.
Храната:
-половин свинска пържола +1 телешко кюфте+салата+едно яйце
- две парчета дроб и салата
-една доза протеин
-един портокал
Това  от 3 до 5 след 17 ч фаст.
Дойде ми Л карнитина -много съм доволна ,супер ме изстреля по баира за кардиото newsm68

# 434
Day 44/88 Week6B  - T25 Core Cardio + 21Fix Dirty 30 + Stretching w/ Dara Torres back to back и то в 18 ч.
(утре като почне Шон да ме рипва ап по програма ще изрева на умряло!)

Чета ви, радвам ви се на пролетния ентусиазъм, но съм се заринала в работа и задачи (и обикновено стигам до тренировки вечер и като заредя 2 накуп и после със децата в 8.30 съм в кревата). МъжОт се чеше замислено по главата даали не си докара сам беля на главата ...  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт