Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 893
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро! И благодаря  Hug
Lidsy, в rutracker има ли тренировки на  Chisel и тренировъчна програма  Hug
С Боб Харпър се потя от време на време и го харесвам много, но съм правила само това което има в youtube, а то не е много Simple Smile
Искам да следвам програма иначе ми е хаотично и все не знам какво да правя  Confused
 RainDanceMaggie, благодаря! Но ме обърка с innez Simple Smile Аз съм голям фен на Руми! Попадайки на вашата тема, преди няколко години се "запознах" с нея и започнах тренировките с тежести, по план и съм ви ужасно благодарна! Няма нейна тренировка, която да не съм правила  Wink

По отношение на храненето и аз съм стигнала до извода, че качеството е изключително важно за състоянието на организма, за общия тонус. Но си е гориво, колкото повече зареждаш, толкова повече трябва да изразходваш, не го ли правиш, качваш....пък било то и само режимно хранене.
Преди месец- два, минавах през някакъв период и се хранех много малко, просто не ми се ядеше, отслабнах за 10-т дни с 3-и кг. За моите 46-47 си беше, много. И лошото е, че аз свалям предимно в горната част и изглеждам, като болна  Close
Намерила съм си златната среда. Дори не броя калории, някак знам си колко са  Laughing
Днес лъжица сусамов тахан с много малко мед, канела и сурово какао, с кафето. След тренировка няколко чая от джинджифил и зелен чай. Грейпфрут малко по- късно. За обяд- печени яйца с кашкавал и извара, салата от печени чушки, грах, маслини, к.краставички и домат. Следобед ябълка. За вечеря сума от червена леща и зелена салата с цвекло, моркови и краставица с обилно количество извара.
Днес ще тренирам това https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo Много я харесвам тази мацка  Heart Eyes
Вчера си взех нови маратонки за бягане и клин на Mizuno, и съм много щастлива  Crazy Преди няколко дни и с ново колело се сдобих.....само това време да ми даде шанс да ги употребя по предназначение Simple Smile

Спорен ден от мен  Hug

# 436
  • София
Здравейте на всички!
Нямам време да пиша. Тренирам по план с Джилиън. Тази седмица съм на ски и това ми е тренировката. Иначе съм си взела и ластиците и ако имам време ще вкарам и някоя тренировка.
 А времето е страхотно. Ето ви една картина от вчера. Отдавна не съм била на ски със сняг по боровете. Красота!! Ще наваксвам с Джилиън  плана после.

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:52 от Home raider

# 437
Home raider, страхотно е в планината.
Тази сутрин скромно 30 минути пилатес https://www.youtube.com/watch?v=2GEjVdP2YGk. Може и да съм изразходила цели 50 калории Laughing

Днес ще тренирам това https://www.youtube.com/watch?v=RL3kcQ-lfqo Много я харесвам тази мацка  Heart Eyes

Точно тази мацка много ми хареса, смятам да продължа с нейни тренировки, когато  избутам Румфит.

# 438
Днес за пръв път от повече от месец тренирам с тежести. Хареса ми тренировката с Шон. След вчерашната пък имам лека МТ на прасците, но не така осезаема.  Simple Smile

Любче, казвай кога ходиш на гребната, та и аз да идвам Simple Smile

# 439
az sym si, пишеш в търсачката Hammer and Chisel, така се казва програмата.
Chisel Balance + 15 min glute Chisel отчитам за днес.

# 440
  • 1st floor
Отчитам Dynamic Core и Speed 2 за днес, щото вчера вечерта ме домързя и нищо не направих. Embarassed Довечера, ако остане време, ще пробвам клипа на Аз съм си. Simple Smile Вярно ли гори 400 ккал?! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Обмислям дали и аз да не мина в почивните дни на мляко и тахан. Не знам дали ще ми се получи само на това обаче.. Thinking А иначе Любчето е много, много права! Не че няма значение какво ядем, но ако калориите не се следят, всичко отива по дяволите. Ей ме на, от първи март не съм слагала захар в устата си, джънка ми е едно зрънчо, задигнато от децата, и вчера си позволих да хапна едни малки картофки с две маааалкиии пикантни крилца от KFC, пък не съм свалила грам. Crossing Arms Ай, ше му се невиди и здравословното хранене!!!  hahaha Шегувам се, разбира се! Grinning Обаче, ако калориите са по-малко от необходимото, минималните забежки хич няма да се усетят! Wink Изпитала съм го на свой гръб! Peace

# 441
Почвам да се отчитам и аз при вас  Simple Smile
Днес пропускам тренировките защото ще пътувам  Whistling

Закуската ми беше гофрета от яйце, банан и кокосови стърготини + мед и мъничко тахан за отгоре.
Аз калории нямам нещо навик да следя, старая се да се храня с качествена храна и с неща с които се чувствам ок.
Със сладко доста често съгрешавам  ooooh! Много ми е трудно да се боря с него  Grinning Иначе за протокола съм 175 - 55 кг. Но може би няма да е лошо да поизчистя мазнините, бихте ли ме насочили към някакъв тип хранене?

Хубав ден момичета  Hug

# 442
Ако човек приема повече калории от изразходваните, то няма как да отслабне - нали тази енергия трябва да отиде някъде. Реално можеш да отслабнеш и с шоколад или сникърс - колко е здравословно е друг въпрос  Laughing

При по-пълните хора се отслабва по-лесно, защото е достатъчно да резнат от менюто пакетираните храни или поне да ги ограничат.

Днес ще правя цяло тяло, но в края на деня  Peace Нямам търпение да се занеса до залата  Heart Eyes

# 443
 Like_Smoke, ами аз съм от пълните, но пакетирани храни не съм яла с години, а и като цяло никога не съм имала предпочитания към този тип храна, не ми е вкусна .  И двамата с мъжа ми сме кулинари, готвим, не ядем навън.
Не е достатъчно само да махнеш боклуците. Трябва да се следи и тип храна и как реагираш към нея. Истината е, че аз не вярвах особено на нисковъглехидратната -високомазнинната, че при всичкото това ядене може да се отслабне, но сега, на третия месец от началото на режима, изведнъж нещата взеха да се случват. Или може би тренировките са в основата......

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 12:33 от Аmanda

# 444
Я да се появя да се разпиша, че после едва ли ще имам това време. То явно е голям дефицит за всички ни напоследък  Wink Hug
И аз като Агентката чета, но от задължения, деца и задачи + тренировки вечер после не ми остава време за отчет.

След кулинарна вакханалия през почивните дни (много се зарадвах да открия петел и го метнах във вино), честване на понеделник (чистия понеделник по гръцки) с рибни и октопод на скара с домашно хелбче с маслини от вчера съм вече строга със себе си и отчитам Bob Harper Pure Burn Super StrengthMain Workout, час с 5кг. гири.

Скорошно оздравяване на всички  Hug

# 445
Like_Smoke, аз не искам да отслабвам, a да се изчистя и стегна ..До преди няколко месеца си се въртях около 50 кг и да, мазнини нямаше... Но то реално погледнато нямаше нищо  Mr. Green Бях като щека... Та на тези си килограми се харесвам много повече. Може би трябва тренировките ми да са по сериозни  Thinking

# 446
Всеки организъм е различен и реагира по различен начин. Един отслабва от едно, друг от друго. Специфично е.

# 447
  • София
Отчитам Кардио 1 БР.

Аманда, да знаеш, че много ти се радвам  Heart Eyes Браво за упоритостта, волята и усърдието, което влагаш в това, което искаш!  Hug Няма начин да не постигнеш желаното! Браво!

# 448
Аmanda и аз след два дни правя два месеца на НВ ВМХ, но не съм свалила нищо. Може и при мен да се случат нещата на 3-тия месец. Знам ли?! Дори и водата увеличих. През зимните месеци пия по - малко вода, а лятото стигам и до 5л на ден. Сега пия 2л+, даже се стремя към 3, ноо.. има време.
Иначе съм убедена, че и тренировките са ти помогнали доста.
Аз от НВ ВМХ се научих да не се качвам на кантар примерно.  Mr. Green От 1ви март нито веднъж не съм стъпила.  Shocked Rolling Eyes Необичайно е за мен.
Преди се хранех по подобен начин, но с включване отвреме навреме на тестени и сладки неща /приготвени от мен/. Като цяло храната, която консумирам е приготвена от мен, рядко се храня навън, а готова храна не съм купувала никога. Джънкове не консумираме у наш дом.  Laughing И пак не мога да сваля. Радвам се, че поне корема ми се прибра, въпреки че и на см нямам промени.
Като гледам таблицата, която си водя, миналата година юни месец съм била 53-54кг и като започнах с HIIT тренировките качих 2кг, които не мога и не мога да сваля. Вече 2 месеца не съм яла тестени храни, а натурален шоколад ми се е случвало /принавам си, но не съм прекалявала/. Ориз, картофи, боб - забравих какво е това нещо.
Имам мазнинки за чистене. За мен идеалните килограми са 51-52.
Ти не караше ли на кисело мляко и тахан?

# 449
Вивиан, благодаря. При мен просто си има периоди на вманиачаване по нещо, някаква идея. Сега са тренировки и хранене, после може да е нещо съвсем друго.
leia2015 , аз издържах на кисело мляко и тахан четири - пет дни и ме отказа едно семейно празненство. Продължих си с обичайното НВ ВМХ хранене.
На мен петдесет и нещо килограми ми се струват много малко, затова и предполагам отслабването върви бавно. Предполагам, че си изглеждаш добре и с тези килограми.

Общи условия

Активация на акаунт