Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 528
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
За днес отчитам БР W5. Започвам да настивам или е грип не знам, утре съм си в къщи и ще се лекувам, че днес след обяд бях на работа, но преди обяд  много чай и джинджифил, изядох парче горе - долу колкото палец, много ме загря и много добре ми подейства. Някой знае ли дали има странични ефекти? Майка ми например се е оплаквала, че има кръвоизливи след като е яла джинджифил. Аз не съм наблюдавала този ефект върху себе си, но и до сега не съм яла толкова много, основно чай и малки парченца.

Значи казвате от противозачатъчните се пълнее, а? А уж в 21-ви век, н'ам си к'во, нови технологии али бали. Аз съм пила само веднъж през живота си и то само за месец по предписание от лекар заради поликистозни яйчници и не усетих да съм напълняла, но може би ги бих малко време и заради това (и по- добре,де). А за спирала - само мисълта за това ме кара да настръхвам  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 11:59 от bubanka

# 496
Следобяд ми дойде музата за тренировка, и то с гумата.  Heart Eyes  30 минути- клекове,обръщане,корем+малко плио, съвсем лежерно.  Mr. Green Открих сезона, но от утре го дават дъжд и студ, така че това ще е с гумата за близките седмица-две.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 12:00 от bubanka

# 497
Вчера един час в зала - 30 минути кростренажор и 30 минуги Джо Дилън на пътека с гири по 2,5 килограма. Днес направих отново същата тренировка на Кристин, но до 20-тата минута, че прищипах нещо на гърба. После йога за болки в гърба и кръста Laughing Дано да мине.
Lidsy, а дано и аз като теб....
 DiDi§, видях те онази вечер. Изглеждаш  ми перфектно, наистина като  хубава, стегната девойка.

# 498
Добро утро, момичета.
Виждам, че обсъждате темата за хапчета и спирали. Аз никога дори и за миг не съм си помисляла за нито едно от двете и по - добре.  Simple Smile Знам, чувала съм, а и съм чела, че от тях се качват килограми и се задържа много вода. След това трудно се свалят и именно затова не съм се поддала. Пила съм само веднъж, когато имах хормонален дисбаланс в рамките на две седмици и толкова.
Полезна информация чета последната седмица за тях, а и благодарение на вас и още една тема няма да припаря до тях.
Днес отчитам Шон+ клекове и планк. Редовното.

# 499
..
Само една препоръка от мен, дето нееднократно съм се пребивала на всевъзможни кънки със и без колела - протекшънът ти е супер важен!!! И хич да не те интересува кой как те гледал, и абс. не говоря само за наколенки, но и за налакътниците и за протекшъна на китките/дланите ти (така най-лесно се чупи китка - падайки протягаш ръце да се "подпреш" - правила съм го 3 пъти)

Много ти благодаря за съвета-честно казано за този аспект не се бях замисляла и нищо чудно да се бях пречукала   Shocked поръчах си вчера и пълен комплект протектори  Hug

# 500
Преди години за определен период и аз приемах орални контрацептиви, но мой много близък приятел гинеколог с голям брой специализации, ме посъветва да спра, защото повишават риска от рак на гърдата  Peace
Има голямо количество информация и в Гугъл - потърсете, говорете и с гинеколозите си.

Каква е тази ФБ група  newsm78

# 501
Like_Smoke, права си за инфото - доста е. Стига да има кой да чете. Повечето жени се доверяват на лекарите си и дори не четат никаква информация преди да направянт каквото и да било с организма си. Имам и 1 - 2 такива приятелки, та по наблюдения го пиша.

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 12:01 от bubanka

# 502
Два часа размазваща кръгова с 20мин кардио посредата, иде ми сама да се разцелувам  Grinning

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 16:42 от bubanka

# 503
Достатъчно четох за МИрена през 2009, ползвам английски език без проблем, както и чешки, но тогава нямаше толкова информация като сега. Гинекологът ми беше с репутация и му вярвах.

Пиша тези неща за да са от полза на някой друг, а не за да ми се вменява индиректно, че съм безхаберна!
На три езика четох, нямах от какво да се притеснявам, поне така изглеждаше.

Тук поне МИрена се предлага на жени, които са приключили с детераждането, непушачки, без високо кръвно и т.н.
В САЩ я предлагат безплатно и на тийнейджърки.  Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 18:06 от Deziderata

# 504
.

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 07:16 от DiDi§

# 505
  • Пловдив
Здравейте!
Пак е имало драма, то веднъж да стане интересно в темата и да изпусна, пууу, как ме е ядд . Напоследък беше много доскучало, то човек няма с кой да се скара, сега пък излиза ,че вечно трябва да е мир и любов, адскооо  Party
Дези, не се впрягай бе, душко, аз май не мисля, че някой искаше да каже това, което на теб ти се е сторило, по-скоро всеки изрази отношението си към темата. Аз лично нямах никакво, бях се замислила преди няколко месеца дали  точно мирена да не си сложа, защото уж нямала странични ефекти, презерватив не ползвам, орални контрацептиви не ми се занимава, че съм разсеяна, а ми се ще да правя спокойно секс... ма мъж ми ме отказа, без аргументи, ей така  Grinning. абе още ме е яд ,като ме попита гинеколога при последното раждане - единственото секцио - искам ли да ми върже тръбите, аз обидено казах "не", как така!!! Емче тъй де, току виж ми се прищяло да имам 4 деца, или 5... А сега ме е яд, щях да съм си спокойна  Grinning. И както се познавам, още поне 10 години ще трябва да внимавам със забременяването  ooooh!
Да се върнем на темата, отчитам Макс интервал Съркуит, Инсенити, 60 мин. Много изтощителни са втория месец тренировките, а тази най-от всички. Справям се криво-ляво, откак реших да не се пренапъвам, много ми е кеф. С режима съм ок, справям се идеално в поставените си рамки, бая сантиметри отчетох минус, но вчера на вечеря хапнах грах. Нискокалоричен е, обаче и той, и фасула веднага ме дърпат нагоре. Не знам по каква причина, Руми пишеше ,че се смеляли трудно и бавно, май Виви каза, че и вода задържат... Каквато и да е причината, 1 кг. съм от вчера нагоре. Не ми пречи, не съм се притеснила, просто ми е интересен факта. Ще видя за колко дни ще излети тоз килограм. Остава някой ден и леща да ям и да видя и тя така ли ми действа, за да си направя изводите. Не , че ще спра , смятам, че са полезни, а и ги обичам, но явно, ако човек иска краткосрочно да сваля кила,е добре да ги избягва.
Утре ми е последната тренировка за седмицата, после имам още три седмици и свършвам Инсенитито. Ще отчета преди-след, интересно ми е. После чакам да стане април и да почвам Мастър Хамър и Чизъл, много съм се наточила за тази програма.
Иги, на теб какво ти е мнението? Видях, че на Лидси й действа супер, ти какво ще кажеш, сравнено с Шон? Аз така или иначе имам нужда да сменя методологията, от време на време човек трябва да си изненадва тялото.
Изчезвам, весел ден на всички и много усмивки  bouquet

# 506
Deziderata, не се обиждай. Няма защо. Всики си изказва мнението свободно и не смятам, че има причина да се обиждаш.

Странно ми е как хората се обиждат и от най - малкото. Дори и от мнение във форум. Защо си разваляте настроението, дните и ако щете дори и живота с това?
Преди време, още през 2007 година се регистрирах във форума с друг ник и от тогава насам съм се начела на какво ли не. Много жени се обиждат от нищо, което вече ми е много чудно. Самата аз се обиждах често, но го минах този период. Съветвам те и ти да не си "слагаш" всичко на сърце.
В живота има къде къде по - важни неща за които да си хабим и пилим нервите. Не мисля, че точно за коментар във форум трябва да е.  Peace
Пак казвам, че аз самата преди си ги хабях за няма и нищо, но вече не. Промених представите си и гледната си точка.

# 507
  • София

Дези
, аз пък с интерес чета какво споделяш, защото и аз съм с Мирена, знаеш. Ама ми я предписаха да се предпазвам от миоми, след хистероскорпия. Вероятно не е трябвало да я слагам, но ми е нова още, на 1 година. Ти на колко време видя проблем с Мирената?

Отчитам се с Т4 БР

Последна редакция: пт, 18 мар 2016, 16:39 от bubanka

# 508
Много ти благодаря за съвета-честно казано за този аспект не се бях замисляла и нищо чудно да се бях пречукала   Shocked поръчах си вчера и пълен комплект протектори  Hug
  Hug
Достатъчно четох за МИрена през 2009, ползвам английски език без проблем, както и чешки, но тогава нямаше толкова информация като сега. Гинекологът ми беше с репутация и му вярвах.
  Hug  Hug  Hug
Скрит текст:
На мен пък ми е някак неестествено да не вярвам изобщо на лекарите си, при положение, че самата аз нямам медицинско образование, да не говорим, че по нета има куп информация за всяка теза и теория, която си си наумил да подкрепиш  Crazy А за лекарства и подобни докато не опиташ лично не знаеш как ще ти подейства - една пълнее, друга отслабва (истински случай - приятелка), на трета и изчезва либидото и обратното. Аз правя нечовешки тежка алергична реакция към ибупрофен - същият ибупрофен, който е на всеки рафт в супермаркета и който "нормалните" хора си ядат като бонбони за всяка болка, температура и кихане.  Изключително ценя факта, че някой е решил да сподели личния си опит, но гледам да не правя генерални заключения.
Дези, права си за САЩ... в САЩ има и един друг феномен - фармацевтичните компании "ухажват" лекарите за да предписват и препоръчват те продуктите на съответната компания. Под уxажване разбирайте "1 седмица конференция на Хаваите, докторът придружен от цялото си семейство във 5* хотел" - това съм го виждала с очите си, не говоря за нещо прочетено.

Day 47/88 Week7B  - T25 Rip't Circuit + T25 Speed 2

# 509
1 пилешки гърди с ориз
2 полвин пакет оризови
3 овесена палачинка със сметана,пуешко филе и рукола
Ще дописвам

Момичета аз, не че съм родила ама да си питам.Колко време след раждането започнахте с тренировките?Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт