Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 876
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
Дези, преди години много, ама МНОГО се бях наплашила от хормонални контрацептиви, и то не лично, а по ефекта, който видях при мои приятелки. И абсолютно Телешки и заинатено НИКОГА не пих/сложих нищо със хормон. Нито дискусията във бейбицентър.ком ме изненадва, нито твоите резултати за 2 дни. Да се върнеш бързо в "кожата" си!
Скрит текст:
то и тези без хормони имат странични ефекти!!!

Day 46/88 Week6B  - T25 Upper Focus + 21Fix Barre Legs + (някакво монотонно кардио около 40 мин, надявам се!)

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 16:23 от Agent Provocateur

# 481
  • София
Линдс, изгладняла си  Mr. Green  Hug
И аз така, като карам дълго време на пост и молитви, големи планове кроя  Laughing  Hug

Дези, ще ме накараш да ходя да изхвърля тая Мирена. И без това я обвинявам за някои неща  Crossing Arms

Аз все повече се влюбвам в Боди Революшъна!!! Сега разбирам защо ви е толкова любима. Страхотна програма! За сладката Джилиян пък да не говоря  Heart Eyes И е много мотивираща. Heart Eyes

Отчитам си Тренировка 4 БР Heart Eyes

# 482
Вив, не съм точно гладна с тия 2160 калории дневно дето ги гоня. Стигам до един момент в който имам още 300 в края на деня, а не ми се яде. За пицата си мечтая отдавна - голяма, пушеща, натоварена с каквито се сетиш сирена и месища. И аз ям по гащи омазана до лактите.
Boadicea, радвам се, че съм била полезна. Много е приятна и динамична наистина.

# 483
За днес БР -8 абсолютно любима тренировка -страхотно упражнения,много се изкефих  Crazy и 40 мин изкачване на планински баир! Момичета поръчах си ролери-на мен и на дъщеря ми и мисля сега като се стопли това да ми е кардиото,дано бързо да се науча,че то изглежда лесно ,но първият и последен път ,когато се качих за малко да се пребия ритуално хаха Joy Продължавам с фастинг протокола 16 часа глад ,8 часов прозорец за хранене.За днес супа спаначена и две телешки кюфтета ,вечерята пържоли и шоколадов протеин.

# 484
... Момичета поръчах си ролери-на мен и на дъщеря ми и мисля сега като се стопли това да ми е кардиото,дано бързо да се науча,че то изглежда лесно ,но първият и последен път ,когато се качих за малко да се пребия ритуално хаха Joy

Само една препоръка от мен, дето нееднократно съм се пребивала на всевъзможни кънки със и без колела - протекшънът ти е супер важен!!! И хич да не те интересува кой как те гледал, и абс. не говоря само за наколенки, но и за налакътниците и за протекшъна на китките/дланите ти (така най-лесно се чупи китка - падайки протягаш ръце да се "подпреш" - правила съм го 3 пъти)

# 485
Не ми напомняйте, бях обещала на децата, че ако се научат да карат ролери, да си взема и на мен да си джиткаме заедно. Е, научиха се  Crazy Иначе са опаковани с каски и протектори на лакти, колена и китки  Peace

Добавям 6км на стадиона, чудно ми дойдоха  Heart Eyes

# 486
От мен тренировка 3 о дупеманията, 2 км крос и 30 м каланетика Whistling Сега отивал да почивам, че днес иззкарах на въглени Simple Smile

# 487
Айде да се отчета за днес - корем и кардио. Малко смалихме кардиото, че ми се завърташе главата.
Ама и мисля, че за денят корем и кардио инструкторът се е престарал или иска да не ме остави жива. Не, че не сме свикнали на всичко Wink
Та програмата е 15 минути кростренажор, корем и всичките упражнения за него са около половин час. После стълби на около 8 скорост 20 минути и за капак 20 минути вело, задължително да е с около 35 км в час.  И така два пъти седмично.

И да си пийна сега заслужено 2 бирички Laughing

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 21:15 от Jerry F

# 488
Агент, и аз вече никога няма да припаря до хормон. Но през 2009та гинеколога ми ми пя оди на Мирена и аз му повярвах. И в нета четох, но тогава нямаше толкова информация колкото сега.

Добавям бокс 90 мин. групова тренировка със спаринги.

За утре сутрин планирам тичане и БР Т2. Много ми е смотан ластика и се чудя дали да не го заменя с гири...
Вечерта съм на хард кор йога.

# 489
  • 1st floor
И аз съм си патила от хормони, но на таблетки. После цяла година се мъчих да сваля последствията от д-то и паласките! Crossing Arms Не се поддаваха на ни-що!!! Stop Добре, че не се подлъгах и по Мирената!

Някой питаше за ластиците в Лидл - обичам този магазин, защото ако стоката не оправдае очакванията ти, може да я върнеш.  Grinning

# 490
2  пъти пих хормони, и двата пъти голяма грешка.   Stop

# 491
Непо, как така цяла година! cry Аз очаквам главоломно отслабване с фойерверки и духов оркестър.... Thinking (Много пишат, че се заддържа много вода, и се изливат 5-7 кила още първия месец. А дано!)

Както и да стане, ще правя каквото трябва. Ще си ям пържолите и яйцата, ще си тренирам, пък каквото сабя покаже.
Няма да се давам! Laughing

# 492
  • 1st floor
Може при теб да е различно. В интерес на истината, първият път когато почивах един месец от хапчетата, свалих изведнъж всичко, буквално за дни, че даже станах и по-слаба от преди. После ги почнах, нашишкавях, но си мислех, че щом ги спра и нещата ще се оправят. Еми, не само, че не се оправиха, а и ми костваше луди усилия и ужасно много време! Което не значи автоматично , че и при теб ще се случи същото.  Laughing Още повече, че ти вече сваляш! Просто аз за себе си се убедих, че повече към противозачатъчни не посягам! Stop

# 493
  • София
Аз си взех от ластик от Лидл, не е лош. В сравнение с моя стария от Кауфланд е направо  Crazy нищо общо  Mr. Green Не знам доколко може да се ползва за БР, защото не е много дълъг, за някои упр. от днешната ми Т4 не стана, та замених с гири.

# 494
  • Пловдив
За днес Chisel Cardio, Leg PIIT, разтегнах набързо с това. Не съм се мерила и теглила последните 2 седмици, но определено усещам промяна по дрехите.
Мисля след като приключа 30-дневния Chisel календар, да подкарам Deluxe.
Вив, имаше ли пудовки в Лидл? Мисля в събота да се разходя до там.

Общи условия

Активация на акаунт