Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 81

• 70 476
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Яна, аз разбрах, че е бременна с близнаци. Просто питам дали се смята за нещо нормално болката или не? От тежестта ли е, от поза на спане, на стоене и т.н .... И не трябва ли освен фолиева киселина, да се пие и магнезий в такъв случай?

# 646
  • Бургас
И не трябва ли освен фолиева киселина, да се пие и магнезий в такъв случай?
Магнезия е за крампи и против преждевременни контракции, последните месец- два магнезии не се пие  Peace.Предвид напредналата бременност различни дискомфорти като болки в кръста, в таза, че дори и в бъбреците не винаги са сигнал за болест  Peace И Just не тренира от няколко месеца до колото си спомням  Simple Smile

# 647
Не съм разбрала, че е в последните месеци. Аз съм пила само първите месеци фолиева киселина и затова си мислех, че е в ранна бременност. Фолиевата киселина ми беше предписана с цел предотвратяване на появата на евентуални увреждания и знам, че се предписва докато се оформя плода.
Последната вметка не я разбрах много с каква цел беше....кой откога тренира /какво общо има бременност, болки в кръста , срок на тренировките /. Но мисля, че схванах посланието Laughing на общата предистория и ще си взема поука.

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 16:04 от Аmanda

# 648
  • Бургас
Последната вметка не я разбрах много с каква цел беше....кой откога тренира /какво общо има бременност, болки в кръста , срок на тренировките /. Но мисля, че схванах посланието Laughing на общата предистория и ще си взема поука.
послание няма, не зная къде и с какво те засегнах, определено не е било цел  Naughty ама на, като се разприказвам много и явно ... нещо не се изразявам правилно  Rolling Eyes

# 649
Една неделна мотивация от мен .  Heart Eyes

# 650
Разтегнах с това видео, което Агентката беше споделила преди време (надявам се да не бъркам).

Не бъркаш  Hug Това е любимата ми инструкторка по йога и утре в 9.30 ам живот и здраве ще мога да ида на клас със нея! Липсва ми много горещата йога (ащанга), няма по-добро за мен да ме отпусне, да ме разтегне, да ме натовари физически и да ме разтовари психически!
(в същото време за клас от 90 мин хот йога в любимото ми студио + 20 мин шофиране в едната посока + събличане/обличане/душ/преобличане си отиват 3+++ часа. А преди живеехме на великите 30 м от студиото) ooooh!

Day 55/88 Week8B  - (уж почивен) Elliptical Монотонно кардио + сериалче ново - 80 мин.
Day 56/88 Week8B  - T25 Стреч + 21DF Pilates

# 651
A тя Аник е далече, далече.... Мери ще да е.

# 652
  • Бургас
ами ..... а с кой си живееха на близо, на час път с влак Дана ли беше  Thinking

# 653
Здравейте! Не съм се включвала много отдавна в темата, но бях спряла с тренирането. Възобнових преди седмица. Върнах се и към доброто старо разделно хранене, с което нямам усещане, че съм на режим. Намалих и размера на порциите. Мога да кажа, че вече се усеща лека промяна Simple Smile Много се радвам, че виждам в темата познати никове от времето, когато пишех в нея често.
Да се отчета все пак  Laughing - вчера 10 км. пеша в една гориста местност / 5 км баир, другите 5 - слизане/. Днес 10 мин. разтягане и комбинация от две тренировки от Gymra.
Имам въпрос към тези, които използват myfitnesspal - как добавяте храните, които сте яли? На мен ми излиза камерата да снимам/ сканирам баркода на въпросната храна.

# 654
ами ..... а с кой си живееха на близо, на час път с влак Дана ли беше  Thinking
Дана знам, че е Германия, но не знам къде точно. Ани ти в Германия или Люксембург си? Че се чудихме днес с Nuclear (с нея излизах  Heart Eyes) къде живееш, говорихме си с кого сме наблизо.
Мери ми е мноооооооого далеч. По - скоро Яна ще се види с нея Grinning че са си наблизко.

# 655
Маги, в Люксембург. А вие с Нулкеър в Белгия ли?

Последна редакция: нд, 27 мар 2016, 23:33 от Annick

# 656
Не, в Амстердам, ама се уговорихме другия път в Брюксел, идваш и ти. И да е лятото, че искам да видя ОНЗИ гръб на живо  Heart Eyes

# 657
Отчитам Бразилияна от Фит30. Едва се навеждах да си гладя дрехите след това  Crazy

Ей, че хубаво се срещате и зад граница, момичета! Много ви се радвам  Hug В този ред на мисли - Любче, септември ме очаквай, една от най-любимите ми групи ще свири в Античния театър  newsm44

# 658
И да е лятото, че искам да видя ОНЗИ гръб на живо  Heart Eyes

Hug да го поддържам значи  Laughing
И за да не е само спам, вчера тичах 10 км. Днес много вали, ще трябва нещо вътре. При нас е почивен ден. В петък на 1ви почвам нова работа, ще трябва да реорганизирам тренировките.
В събота бяхме на детска площадка и до нея имаше лост. На нея един напреднал младеж тренираше други двама, в стил франк мед рано. Познайте дали децата си гледах или младежите:)

# 659
Тъъъъъй. Вчера беше първата ми тренировка във фитнес. Някои от вас вече знаят. Първата седмица ще е повече ориентация, отколкото работа. Тренировката беше крака + корем. По препоръка на треньора направихме половината серии, в резултат на което другарчето се поизмори, аз останах на никъде малко и като се прибрах довърших започнатото с 15 min glute chisel + 10 min ab chisel.
Следващите ми две тренировки са горна част (утре, вероятно пак ще ни накара да направим само половината) и кардио + корем. Имам доста въпроси и констатации, които ще ги запазя за инструктора в подходящ момент.

Общи условия

Активация на акаунт