Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 070
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
Добро утро, режимни дами ☺! Аз напълно се отчаях днес, +1 кг. и +3 см.в ханша,какво се случва незная Sad!Хубав ден момичета Simple Smile!

# 271
penelope_1983, яла си нещо солено, задържаш вода, ПМС ... Има хиляди причини. Не се тегли всеки ден. Аз от както не го правя съм много по-спокойна Peace

Тази седмица отчитам едва - 500 гр. Колкото толкова. Карам до неделя и после почивка 2-3 дни. Дано не се отпусна от към ядене на козунаци Crazy а да се размина само с плодове и овесени ядки, ориз и картофи Mr. Green

Pinkito, с какво освен с по-малкото мазнини този режим се различава от ВМ - НВХ newsm78 Там ме скастриха, че гладувам и че не се храня правилно. Сега се опитвам да вдигна мазнините, но не ми се получава много. Ям жълтъците(преди махах част от тях), добавих маслини на всяко хранене, наблягам на по-мазни риби - пъстърва, сьомга. Но не мога да ям мазни меса Sick От месата ям св. контра филе и пил. филе. Млечни не кусвам, мразя ги Sick

# 272
penelope_1983, яла си нещо солено, задържаш вода, ПМС ... Има хиляди причини. Не се тегли всеки ден. Аз от както не го правя съм много по-спокойна Peace

Тази седмица отчитам едва - 500 гр. Колкото толкова. Карам до неделя и после почивка 2-3 дни. Дано не се отпусна от към ядене на козунаци Crazy а да се размина само с плодове и овесени ядки, ориз и картофи Mr. Green

Pinkito, с какво освен с по-малкото мазнини този режим се различава от ВМ - НВХ newsm78 Там ме скастриха, че гладувам и че не се храня правилно. Сега се опитвам да вдигна мазнините, но не ми се получава много. Ям жълтъците(преди махах част от тях), добавих маслини на всяко хранене, наблягам на по-мазни риби - пъстърва, сьомга. Но не мога да ям мазни меса Sick От месата ям св. контра филе и пил. филе. Млечни не кусвам, мразя ги Sick
По-добре не препарвай до онази тема,там не се толерира такова отслабване,особено каквото ти целиш, като разберат,че искаш да станеш 49-50кг не знаеш какво те чака... Моят съвет е стой си тук.
p.s.  Аз от както спрях месо и яйца, свалих 1,5кг. Още толкова да сваля и ще съм супер. Така че всеки организъм реагира различно на  различните режими.

# 273
Добро утро, режимни дами ☺! Аз напълно се отчаях днес, +1 кг. и +3 см.в ханша,какво се случва незная Sad!Хубав ден момичета Simple Smile!
И аз преди два дни се отчаях, кантара не мръдна последната седмица...в края на тази седмица ще се отчета за крайния резултат.После продължаваме...няма да се предаваме  Naughty
Днес закуска - кафе
Обяда го мисля в движение
За вечеря вчера си спретнах голяма вкусотия- задушено свинско с лук, моркови, тиквички, гъби и маслинки( нещо като китайско)
Приятен и ползотворен ден!

# 274
Sunstone, усетих на къде вървят нещата. Все пак за моята височина(163) 52 кг мисля, че е оптимален вариант. Все пак и годинките напредват, което не е никак без значение Peace Реалната ми цел е това - 52 кг, всичко по-надолу е добре дошло Peace

gippy, добър апетит Hug И аз честичко го готвя това, обирам изостаналия зеленчук от хладилника, слагам месце и става точно като китайско Mr. Green

# 275
Благодаря ви момичета за подкрепата, ще ви послушам! Лек и усмихнат ден! Simple Smile

# 276
Sunstone, усетих на къде вървят нещата. Все пак за моята височина(163) 52 кг мисля, че е оптимален вариант. Все пак и годинките напредват, което не е никак без значение Peace Реалната ми цел е това - 52 кг, всичко по-надолу е добре дошло Peace

Аз те разбирам напълно. Аз също се съобразявам с височина-кг. Не напразно има формула височина -110. Ама някои хора от онази тема не го одобряват това.
Желая ти успех!

# 277
Sunstone, изкушавам се да ти задам един въпрос: Да речем, спазваш 2х24дни Безвъглехидратната, както е по правило, станеш 50-51кг, после как смяташ да продължиш, примерно, на 49-ия ден?
По-малко храна, повече, каква? Ами ако още на 52-ия ден вече си 55кг? Какъв е планът ти?

# 278
Sagitta,аз не съм на този режим,няма как да съм на него след като не консумирам яйца и месо.
Ще си се храня така,както се чувствам добре и най-вече храненето ми влиея благотворно.  Все пак при всеки тип хранене или режим има период с цел отслабване и цел задържане на кг-те.

# 279
С други думи, сама ще конструираш режима си? И имаш вариант "сваляне" и вариант "задържане"?
Ще се радвам да споделиш резултати

# 280
Мазнините се вдигат много лесно.... малко ядки, 1 авокадо, още една ,две л, зехтин в салатитите за деня и си ги качила .... Аз месо много обичам, масло, яйца, мляко, все неща с които се чувствам много добре...затова и съм била много време на този режим, и пак ще бъда... С него съм свалила от 76 кг , сега съм 59, а бях и 57, ама след ваканцията съм се поотпуснала, и сега искам много бързо да си ги върна... Днес кантара ми е мръднал със 100 грама надолу, хаххаха, но то така се почва...
АМаринова,   а ти от колко кг си започнала на този режим и колко си в момента? 
И даааа,  когато си на режим, който включва месо , определено малко по бавно се сваля...в смисъл, ако ядеш доста месо, не някакви си 50-100 грама.... и е съвсем логично, но на мен и работата ми е много интензивна, и протеините ми се отразяват много добре ...
Аз не искам да падам под 55 кг, ама кой знае кога ще ги стигна....аз обичам да си хапвам, не мога да гладувам.. правила съм го, но вече не мога и не искам...Simple Smile

# 281
АМаринова,   а ти от колко кг си започнала на този режим и колко си в момента? 
Започнах от 63 кг. Сега съм около 58-59 кг. Надявам се, с още една врътка да успея Peace Аз също не гладувам, никога не съм го правила. Тренирам доста и с глад не става Peace Задължително се храня 3 пъти на ден(често обяда го разделям на две, та стават 4).

# 282
И аз така, с глад не става и при мен, ще почна да подгъвам краката...Simple Smile
Днес :
2 св. яйца, пуешко филе 300 гр, 1 авокадо, 3  пилешки крилца , кафе, една салата... Това ми е а целия ден... май са ми доста белтъчините, не знам.... ама нали за пуешкото  месо, казват, че е много ниско калорично... ами така се случи, това съм яла....

# 283
Не знам дали съм права, но едно авокадо на ден ми се вижда множко(от към калории). Аз ям всеки ден по 1/4 Peace

# 284
Здравейте, красиви момичета!Аз днес съм на риба тон със салата! Колкото по -малко дни остават,толкова по-трудно ми става, но ще се справя Simple Smile!Успех и хувава вечер Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт