Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 070
  • 748
  •   1
Отговори
# 285
Да, едно авокадо  от към калории е много, около 280 калории е...но аз винаги си го ям цялото, защото не искам да го ям после покафевяло ... Пробвала съм се да го слагам в пликче, във фолио,  да го напръскам с лимон.... и винаги ми става кафяво, е не цялото, ама...затова го ям наведнъж.... Simple Smile
Ти как запазваш авокадото да не потъмнее?  ако на ден хапваш по 1/4, значи 1 ти стига за 4 дни  нали?  Как го съхраняваш? 
Тази сутрин кантара мръдна надолу ...с 300 грама  още.... бавно тръгват нещата , но все пак е надолу....

# 286
Здравейте! Аз съм била на този режим, и ще Ви кажа как аз поддържам килограмите, които успях да сваля. Храня се нормално, като на седмица един-два пъти правя  БВД. Така за момента успявам да контролирам нещата. А и нещо друго за 1 година си бях върнала около 2-3 кг. При мен йо-йо ефект е нямало. Успех на всички и весели празници.

# 287
Pinkito, нищо специално не го правя отрязаното авокадо. Не махам костилката, просто си отделям 1/4, а останалото го слагам така, полу-цяло в коша на хладилника. Не ми покафенява(много) Crazy

# 288
Здравейте , режимни дами ☺! Аз вчера съгреших с хапането и ще почина няколко дни, другата седмица съм с вас отново, дано да няма големи поражения Simple Smile!Весело посрещане на празниците Simple Smile!

# 289
Христос Воскресе Мили Момичета !
Аз днес няма да пазя диета, ще си хапна,  каквото се полага.. без да прекалявам, и от понеделник, пак наново.... Мисля, че на такъв празник е грехота да се пази диета....  Grinning 
Бъдете здрави, щастливи и Благословени, вие, и вашите семейства ! В понеделник , наново.....Simple Smile

# 290
Христос Воскресе!

Днес отчитам - 1100 гр. (това е за 6 дни, по принцип се тегля в понеделник, но поради празника реших да е днес). Та сумарно за четири седмици - 5,1 кг.

От днес почивка. Мисля да хапна малко плодове, зърнени(ориз, овесени ядки) и варива (нахут булгур, леща, боб). Бялото брашно и захарта ще ги пропусна Naughty И от сряда съм пак с вас за една врътка.

Обмислям да направя и един 10 дневен пролетен детокс от 8.05, но все още го обмислям newsm78

# 291
Привет !!  Laughing
Включвам се в режима за да поизчистя тук ,там някоя мазнинка. Crazy
Активно спортуваща съм.
Цел-няколко см в талията ( все там ми се лепи ако кача  #Cussing out)
Днес смятам  да ми е подготвителен,но може да се окаже и ден 1-ви - с предполагаемо меню-яица ,зеленчуци и месо

# 292
  • бургас
Христос Возкресе! На 14.04 -74 кг //1.60 .Сега съм 68 кг.Днес освен агнешко и салата маруля,хапнах козунак и малко хайвер.Повръща ми се и ме боли корема.Празник,ама май много се олях.Желая много здраве и късмет на всички съфорумки!

# 293
Христос Воскресе, момичета! Четири дни почивах и днес съм на линия, започвам отново! Успех на новодошлите и на всички останали! Пораженията с кг.са големи, но и хапането тези дни беше голямо Simple Smile!Хубав ден Simple Smile!

# 294
Привет на всички диетуващи  bouquet На SOFIA 78 едно голямо БРАВО за добрия резултат. Аз  на 11 ден от втория тур се изкуших и покрай празника съгреших  Mr. Green с козунак,ориз и сладичко....т.е. днес ще почвам от начало.Кантар нямам,за да се претегля...но сантиметрите не са мръднали за тези няколко дни (предполагам,че ще има кг отгоре  Embarassed)
Penelope_1978 май със теб ще вървим по едно и също време.Желая ти успех  Grinning Моето меню за днес е :З -кафе,1 варено яйце,
             О- краставица +варено яйце ...трябва все някой да ги изяде  Mr. Green
             В- зелена салата+шунка
От днес започвам и  newsm39 ,че малко поизостанах в това отношение

# 295

Благодаря ти едно мамче Simple Smile! Радвам се, че започваме заедно Simple Smile! Пожелавам на всички големи минуси Simple Smile! Лек и усмихнат ден Simple Smile!
P.S-Gippy и Зизу ми се губят Simple Smile

# 296
Аз тотално се издъних поради емоционални причини и засега си ближа раните.

Желая ви успех на вас!    Hug

# 297
Цитат на: penelope_1983 link=topic=908366.msg33032030#msg33032030 date=146226484
P.S-Gippy и Зизу ми се губят Simple Smile
[/quote

Тук съм  Wink три дни въглехидратно козуначно оливане, че ме беше срам да вляза. Резултати от 24 дена стриктно спазване 7 кг. Не знам какви са пораженията, нали си реших веднъж седмично да се тегля.Продължавам и аз от днес. На обед любимата ми салата - зеле и тон. За вечеря ще зарадвам децата с таралежчета - сварено яйце обвито с кайма и ще  го поокрася с очички и бодли.
Май всички почваме(продължаваме) от днес...затова нека да ни е успешно и слабеещо!

# 298
Браво gippy за резултата, моите бяха 6кг.за 4 седмици, Зизу не се предавай,ние сме си тук , ти когато намериш сили -заповядай, успех на всички Simple Smile

# 299
  • София
Здравейте, консумирате ли горчица?
Скрит текст:
Съдържа синап, оцет, сол, олио. Синапът е богат на омега-3 мастни киселини, омега-6 мастни киселини, калий, фосфор,магнезий и калций. Не виждам да е въглехидратна.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт