Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 330
Май сама си диетувам  Whistling

Ден 3

З: кафе
О: краставица с риба тон
В: пуешко филе и зелева салата

ако през деня прегладнея много пак някаква салата

# 331
Добър ден!
Днес ми е 5ти ден, но все не остава време да пиша. Чета ви до колкото ми е възможно:))) При мен менюто не е особено разнообразно.
З: 3 яйца с 1/2краставица или 1 домат.
О и В пилешко филе на скара и зелена салата.
Правих режима февруари и за един цикъл имах -4кг. Сега съм решила да се храня така докато не сваля 10кг.. Пия комбинирани витамини от А до Я+ омега 3.
Котарана не знам какъв шпек ядеш, но ако не е домашен не е режимен. Купешките освен, че не се знае какво има вътре, са пълни и със соя. Желателно е да се избягват продукти със соя. Момичетата по назад в темата писаха, че има такава шунка на КФМ.

# 332
Здравейте, красиви момичета! Не съм ви оставила и забравила, почивам си от режима, но съм с вас:)!Усмихнат ден и много минусчета Simple Smile!

# 333
Пуешкото филе, което купих няма соя, но има картофено нишесте. Дали е проблем?

# 334
Добро утро на всички.
Картофеното нишесте е пълно с въглехидрати, а ние точно тях избягваме.Simple Smile))
Днес менюто няма да се различава много от вчера:))За З пак 3 яйца, за О ми остана пилешко филе, а за В мисля сърца, салатата е зелена:)))
Лек и спорен ден!

# 335
Момичета,добро утро и от мен  waveyВчера ми беше 13 ден,нооо.....последен.... съгреших и ядох кисело мляко.Събота и неделя направо се отрових с боя,лак и белина....и просто имах нужда от нещо такова....дори още ми се струва,че наоколо мирише на белина.За напред смятам да включа мляко и сирене, а след някой и друг ден и по малко плод (ябълка,ягоди,череши).
За отчета мога да отбележа,че съм минус 12 кг за една врътка и половина  newsm44 Наумила съм си да сваля още 5 и да си върна старото положение т.е. целта ми е 65кг.Желая на всички мнооого минусчеата и ще ви следя с интерес.

# 336
Здравейте!
От днес и аз при вас. Малко ми е притеснено единствено за кетозата, да не прекаля. За какви нива трябва да следя , ако си взема лентички за Ph?
Стартирам от 72 кг/170см . Надявам се да си имам енергия и тонус.  Embarassed Взела съм витамини цинк, магнезий и калций.
Успешна седмица!

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 11:06 от Americana_

# 337
Добър ден мили дами...
Пореден ден на месо... отново пилешко филе на скара, а покрай него си направих и спаначена супа. Вечерята ще е със зелена залата/отново/  и ако пригладнея съм сварила яйца. Като цяло започва да омръзва и мисля да пълня чушки утре. Е това е от мен за днес.

# 338
Гагабонти, разнообрази салатите(с тиквички, чушка, морков за цвят), смени месото с риба и ето ново меню. Омлет с настъргана тиквичка е подходящо според сезона.
Нямам търпение пак да съм с вас Simple Smile

# 339
От две седмици съм се закотвила на едни и същи кг. въпреки че си спазвам режима.  Sad Ще си изкарам и тази седмица и после постепенно включвам млечни и плодове сутрин.То се е видяло че ще е по продължително диетуването, затова ще приемам  малко плодове сутрин, всички др. въглехидрати ги забравям. Весела и успешна седмица

Последна редакция: пн, 16 май 2016, 16:52 от gippy

# 340
Добър ден отново 😄
Продължаваме с режима. За днес нямам план какво ще готвя. Сварих яйца за закуска, и май и за обяд ще са някакви яйца. За довечера ще го мисля по късно, че и времето ще е хубаво за разходка. Няма да има време за готвене, ще в нещо бързо.
Гагабонти, разнообрази салатите(с тиквички, чушка, морков за цвят), смени месото с риба и ето ново меню. Омлет с настъргана тиквичка е подходящо според сезона.
Нямам търпение пак да съм с вас Simple Smile
Определено има с какво да се разнообрази. Но това значи само аз да си го ям, а да правя по две салати, или яденета нещо ме домързява. Зимата май беше по лесно, не излизахме толкова с детето и имаше време. А сега гледам все нещо на бързо. Май стана много дълго, ама ме разбрахте в общи линии, надявам се 😛.

# 341
Е да, това е недостатъка на режимите Peace Винаги готвиш отделно за себе си и трябва да отделяш малко повечко време. Мен не ме мързи, като става въпрос за готвене, но понякога времето няистина не достига Blush Аз готвя три отделни и различни, почти всекидневно, че дъщеря ми е със стомашни проблеми ooooh!

# 342
Много, много варианти има за манджички,аз постоянно си измислям нещо. Вчера направих омлет на фурна с лук, чушка и пушено месо.( а може всякакви остатъци от хладилника- гъби, маслини, с с тиквичка става страхотно). Понеже през деня децата са на столове си хапват всичко, затова вечер готвя за всички еднакво без да имам угризения. Даже всички отвикнаха от хляба....

# 343
Добро утро, днес е ден за отчет. За една седмица - 1.5кг.. Добро начало, от тук нататък ще е трудното 😂 Менюто днес:
З - 3 сварени яйца
О - пиле на грил със зелена салата
В - нямам идея още, каката иска пак сърца та ще видим. Може тоя път по селски да ги направя😄
Усмихнат ден на всички!

# 344
Здравейте, много ми е драго, че от днес пак съм с вас Hug

Отчета е - 4 кг, след 10 дни детокс. Давам си сметка, че това основно е вода и шлаки в организма, а не мазнини. Може би, част от тях ще кача, когато се захраня, но се надявам и част да останат като минус.

Днес на вечеря ще включа риба. Утре, може би яйца. Толкова добре се чувствам след този детокс, че някак хич не ми се бърза с храната Blush, имайки в предвид, че съм голяма лакомия. Може би, че включа и малко ориз и овесени ядки. От понеделник 23 май съм стрикто с вас и се надявам за още една врътка да сваля и последните 4 кг, които ми останаха. Разбира се си давам сметка, че последните кг падат доста бавно, но не се отказвам Crazy Твърдо съм решена лятото да си нося старите дрешки Joy

Общи условия

Активация на акаунт