Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 345
Добър ден отново...
Много ни е бедна темичката 😆
При мен менюро днес:
З - 3 яйца
О и В - свински пържолки и тиквички на скара

# 346
Моето меню е доста еднообразно.. яйца и салати, понякога кюфте или наденица.

Днес ще правя кюфтета с доматен сос, да видим какво ще се получи.

Ден 9

З: кафе
О: или от кюфтетата или яйца
В: същото като обяда, естествено + салата домати и краставици

# 347
Привет, момичета!
Ще се присъединя към вас на 30.05. На тази дата започвам 4 седмичен курс, заради който няма да мога да спортувам. Това означава, че спокойно мога да се храня по-стриктно, тъй като няма да ми трябват толкова въглехидрати.
Дотогава ще продължавам с ВМ-НВХ и кой знае колко ще ми останат за сваляне. Засега са 7кг, да видим колко ще съм на 30.05.

Прочетох цялата тема, записала съм си менюта и ще ви следя.  Hug
Успех и добро настроение ви желая!  bouquet
Времето се затопли, дано скоро пазаруваме нови дрехи!

Привет!
Остават ми 9 дни до безвъглехидратния експеримент. Чета предишната ви тема и се надъхвам.
От 8ми насам съм -1кг, остават ми още 6 за сваляне.

Успешно диетуване и много минуси! Hug

# 348
Момичета, помогнете с идеи за вечеря. Последно готвих кюфтета с доматен сос и свински кебап с гъби. Нещо нямам вдъхновение какво да е сега...

# 349
Вратни пържоли със салатка, салата с риба тон и яйца, сьомга на фурна с домати.... Peace

# 350
  • have faith and be patient ..
за ноктите и косата калций, магнезий и цинк ще са ти по-полезни Simple Smile ти пак си смени режима, ама си вземи и тези, за подсилване и по-бързо възстановяване. и яж ако търпиш суров сусам - пълен е с калций и други полезности:) на мен не ми допада много да го ям чист, но ръсвам лъжичка в салатата и не се усеща толкова:)

суровия сусам позволен ли е в този режим ? и аз се интересувам от калций в природен вид още по-добре

# 351
Миш маш без сирене реших, че ми писна от това месо  bouquet

# 352
Миш маш без сирене е супер, особено със задушена червена чушка.  chef

# 353
Здравейте, извинявам се че се намесвам в темата ви, но имате ли отзиви за този вид масло.

Препоръчаха ми го при кетогенно хране е....

# 354
Но да седна умишлено да се тъпча със сланина(както в една друга тема хапват) и кокосово масло с лъжицата, не е за мен Sick

Shocked ooooh!
ще попадне някой на това и ще помисли,че е вярно
ето тук е обяснено колко и какво се яде при ВМ НВХ
http://cioccolatascorner.blogspot.de/2012/09/blog-post.html
НЯМА кокосово масло с лъжици и "тъпчене" със сланина
това е въпрос на вкус и виждане Wink
както И тук сами си решаваме колко въглехидрати ще изядеме (със салатите Wink) при "безвъглехидратното хранене" Laughing

# 355
  • в колонките

както И тук сами си решаваме колко въглехидрати ще изядеме (със салатите Wink) при "безвъглехидратното хранене" Laughing

Хах, Танче,  Hug
     Точна, както винаги,   newsm51  Някои салатите не ги зачитат за въглехидрати за по-изгодно, или за чиста съвест,  Laughing

# 356
Не за чиста съвест. И Аткинс не ги брои, защото са малко. Предполагам, пак става дума за нормална порция, а не легени със салата.  Mr. Green

# 357
Вчера се теглих вечерта 12 ден от диетата, трябва да ми дойде утре примерно и показа -1кг само. Дали може да влияе цикъла, че много се обезкуражих? Иначе шкембето ми видимо се е прибрало.

# 358
Котаранка, цикъла сигурно влияе. Не се стресирай, мери сантиметри и продължавай напред.  Peace

# 359
Когато имам време, ще потърся постовете на една дама, която често си хапва сланина и пръжки. Кокосово масло в кафето, също е често срещано. Просто казвам, че това не е за мен. И аз по принцип си броя всички въглехидрати, като внимавам с по-високо въглехидратните зеленчуци.

Общи условия

Активация на акаунт