Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
И защо трябва да и търсите постовете на тази дама? И какво значи умишлено в случая? Като не е за вас не го правете. Аз също хапвам често сланина, защото ми е вкусна. Таня6 обясни много добре, за пореден път.
Чудесно е, че внимавате с въглехидратите. Желая ви успех в постигането на целите  Simple Smile

Извинявам се за включването, но следя темата за идеи за менюта. Успех и на останалите момичета  Hug

# 361
Здравейте, аз отново се включвам след един неуспешен опит.  Утре ще ми е първия ден. Предвидила съм варено яйце за закуска, салата от марула, домат, краставица и маслини за обяд и месо със прясна салата за вечеря.

# 362
Здравейте! За втори път стартирам диетата-първият път издържах 6дни и се провалих -прилоша ми,хапнах банан и дотам бях!В режима най-вече ми липсват плодовете....Този път ще решавам ден за ден, дано успея да изкарам една врътка,ако не поне половината без плодове.Днешното меню беше: без закуска, имах много работа,нищо подходящо а и попринцип до обяд съм на плодове,обяд-2яйца със домати и краставици, вечеря-пастърва на скара със зелена салата. За утре май дробчета ще са примерно...Успех на всички!

# 363
Здравейте.Четох,четох,сравнявах и реших да правя диетата.В момента съм 73 кг,трябва да сваля 23.
Кърмачка съм,дали сред вас има девойка,която да кърми и да диетува?
Имам горчив опит с Дюкан-мъжа ми ми прави бебе в мига,в който кантара закотви стабилно на 50кг  #2gunfire #Cussing out затова никога вече Дюкан.Надявам се тази диета да ми пасне и да се отслабне вече,че то това е отвратително.
Ден 1.

# 364
Добър ден и от мен. Хвана ме някакъв грип и от известно време не спазвам режима. Карам на препечени филии, солети и картофи... като се оправя пак се връщам в редиците. Следя ви редовно и пиша по повод последния пост. В момента вече не кърмя, и въобще не препоръчвам режима през този период. Липсата на млечни продукти и плодове ще изтощят организма. Ако все пак си решила да правиш нещо, то мога да те посъветвам да ограничиш сладкото и тестяното и да наблегнеш на разделното хранене. В този период ти трябва разнообразна храна.

# 365
Ще пробвам,пък да видим.Ако намалее кърмата естествено спирам.Липсата на млечни и плодове не ме притеснява особено.Мляко ако си сложа в кафето сутрин или една течна сметана.Плодове ям много избирателно,така че ще стисна зъби,като ми се дояде банан и диня.При мен проблема е,че живея на сандвичи и закуски,както и сладкиши.Тоест много,много хляб и всякакви тестени-кашкавалки,питки и т.н.,торти и всякакви сладки неща.

# 366
Добро утро!
Приемате ли още едно попълнение в редиците си?
Започнах режима в сряда, а преди това бях девет дни на диетата на Ваня Червенкова. След първи плодов ден от нея реших, че е подходящото време да сменя режима. БВД съм правила 2005 г.и за 50 дни тогава свалих 12,900 + 6,200 за два цикала.
В сряда стартирах от 82кг., а съм висока 162см. Целта ми е да стана поне 67-68 кг. Всичко под тази цел  ще е добре дошло.
Пожелавам успех на Вас и на себе си!
Лек и спорен ден!

# 367

Извинявам се за включването, но следя темата за идеи за менюта. Успех и на останалите момичета  Hug
aaaa, и аз Laughing
като дойде сезона на бяло и розово вино ето ме тук да "крада " идеи за мезе
хич не върви бяло вино със сланина Wink
amarinova Hugзнам,че някои ядеме сланина,някои не я обичат,но да се смята,че ВМ НВХ е ядене "на корем" сланина и масло е НЕВЯРНО и е отбелязано на първата страница в темата.
Според мен също е по- естествено от тук (тъй като този режим е краткотраен) да се мине или на ВМ НВХ или на ПАЛЕО ,който позволява плодове,но е без зърнени и млечни(няма пълно щастие Laughing).Някои от сланиноядящите са точно на палео,за който има информация пак там Wink
също така е подходящ (за след тук) режима на д-р Папе (там може да се яде хляб и плодове сутрин,но броя на храненията са "само" 3 Laughing

# 368
Първи отчет от мен: на 4-ти ден съм -1 кг.най вероятно вода. Имам да свалям общо около 6-7кг., стартирах режима 65кг.,59 бях преди да забременея с първото си дете Simple Smile Висока съм 1,68м.

# 369
  • UK
Ще взема да се запиша при вас, щом и Вив ви следи, значи работи режимът  Mr. Green
Остават ми последните 10кг от втората ми бременност. Аз се храня ВМ-НВХ/ палео от около 5 години насам и нямах проблеми да си поддържам килограмите на това хранене, но за сваляне не ми помага много  Sad
 Тренирам 5-6 дни в седмицата и ще си продължа в същия дух. Досега пиех протеин след тренировка и тук идва въпросът ми: как се вписва протеин на прах в диетата?
Приятен ден на всички Hug

# 370
свидни4ка Hugрежима е по-стар от навлизането на протеиновите напитки в масова употреба и вероятно няма наблюдения Laughing
мисля,че трябва да видиш какъв/от какво е протеина и колко са въглехидратите в него
от друга страна в какво слагаш протеина Thinkingне може мляко
а режима наистина работи Wink,но все пак е от краткотрайните Laughing
и Пинки и аз минаваме от тук понякога,за разнообразие на ВМ

# 371
  • София
Не съм влизала от сто години в темата, днес реших с кафето да ви посетя и гледам, споменавали сте ме с добро  Laughing
Свидничка, мило, мисля, че протеина е съвсем в рамките на този режим. Той така или иначе е високо протеинов, така че, кефец  Mr. Green

# 372
Здравейте, момичета !Приемате ли нови попълнения Simple Smile Аз от лутане и скачане от режим на режим,реших да пробвам и този Simple Smile Искам да се лиша от едно 10 килограма Simple Smile
Хубав ден  bouquet

# 373
Момичета, от утре съм с вас! Hug
Днес все още си пих кафето с мляко, но от утре вече не.
В ову съм и задържам вода, около 1.5кг Rolling Eyes, но аз си се познавам. Вчера ядох и солени ядки, което обяснява нещата.
Ще видим от колко кг ще започна утре. Да го броя ли това кило, да не го ли....Май не.

M_i_G, добре дошла и успех!
Днес ли започваш или утре?

Свидни4ка,  Hug. Успех и на теб!

# 374
Deziderata , започвам от днес Simple Smile Дано успея да направя поне първите 24 дни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт