Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 375
Стартирах я от 82 кг на 25.05. Днес съм минус два. Преди това изкарах 9 дни монодиетата на В.Ч. и от там съм минус четири. Ще се боря минимум с 15 кг.
Всеки ден записвам с какво съм се хранила. Меря се и се тегля всяка сутрин и нанасям резултата в една таблица. От там си правя сметка от какво може да съм задържала или качила и го изключвам от менюто си.

# 376
За 18 дни съм - 5кг да се похваля.

# 377
Broken dreams, Koтаранка, страхотни резултати, браво!

# 378
  • UK
Не съм влизала от сто години в темата, днес реших с кафето да ви посетя и гледам, споменавали сте ме с добро  Laughing
Свидничка, мило, мисля, че протеина е съвсем в рамките на този режим. Той така или иначе е високо протеинов, така че, кефец  Mr. Green

Все пак има мазнини в този режим, не е като Дюкан и затова ме грабна хаха.
 Искам да се сбогувам с последните кила, че ми писна да си ги нося. После си минавам пак на вм-нвх/палео.
  Таня, мерси и на теб за коментара  Hug И аз смятам, че е краткотраен режимът, в което няма нищо лошо де Grinning
 Искам да направя два цикъла по 24-25 дни

# 379
  • София
Да, аз го намирам за един много строг ВМНВХ вариант. А ти си стигнала до последните! ЕЕее, браво! упорита, целенасочена и последователна жена! Евала!  Hug

Дези, успех на теб  Hug
Котаранка, broken dreams , страхотни резултати, браво   Hug

И аз днес се вдъхнових от вас и ще направя един ден  hahaha

# 380
  • UK
Вив, последните, ама последните 10  Joy Много бавно свалям и ми писна. За 8 месеца свалих 13кг, някои хора щяха за това време шяха да са махнали 20 и да са забравили ooooh! То хормони, кърмене...всичко пречи...аман!
Дези, аз бях останала с впечатление, че след махането на мирената свали всичко. Не съм разбрала явно  Heart Eyes Но иначе се радвам, че ще има познати физиономии за компания Laughing

# 381

Дези, аз бях останала с впечатление, че след махането на мирената свали всичко. Не съм разбрала явно  Heart Eyes Но иначе се радвам, че ще има познати физиономии за компания Laughing

Не всичко, свалих 6.5кг, сега съм 57, искам да се върна на 49/50кг. Аз съм дребна, 157см и съм все още пуФкава.  Blush
Но и на 52 да съм, пак ще съм доволна. Само да мина под 55кг Praynig.

# 382
Тук наистина се заформя страхотна компания  Simple Smile Успех момичета и моля, пишете си менютата  Hug
Поздравления за отчелите впечатляващи резултати  bouquet

# 383
Здравейте,прекрасни дами и от мен! Поздравявам всички за резултатите! От днес и аз съм режимна Simple Smile!Успех на всички в начинанието!Слънчев и спокоен ден:)

# 384
  • UK
И така...първа потенциална спънка за мен хаха...досега все закусвах с "хляб" от 2 яйца, 1с.л. кис. мляко и 1с.л. трици. Направих хлебчето без мляко и стана едно сбръчкано и малко  Confused Пени се, не пени..ще го ям де, но трябва явно да сменям закуската. Като прочетох назад повечето от вас ядат едно яйце или морков?! Аз тренирам и е абсурд да оцелея на нещо толкова малко. Дези, ти какво ще закусваш? Знам, че и ти тренираш

# 385
Z.2012 Hugведнага Wink
на мен все закуската ми е проблем
снощи разделих белтъка и жълтъка на 3 яйца,разбих белтъка на сняг и го прибавих към разбърканите жълтъци,с лъжица сложих във форми за мъфини и във фурната на 170°Ц
като опалянките,но без филаделфия
ми както и да го гледаш,омлет си е Laughing
само по-добре изглежда в чинийката за закуска,пухкави са,вкусни са и не бъркам омлети (и не готвя) рано сутрин
страшно ни харесаха Heart Eyes
приятен ден bouquet

# 386
Здравейте! Hug
Да се запиша и аз тук,че ми изглежда на по-строгия вариант на НВВМХ.
Заради здрав.проблеми-от днес без млечни,яйца,глутен...
Та дълго ще си поседя в темата.
Успешна седмица!

# 387
Аз започнах на 26ти и все ми се вие свят,има спад в кърмата и мисля,че съм до тук.Явно още ми е рано за диетуване.Успех на всички!!

# 388
Ето ме и мен:
Ден 1:
Днес без закуска (няма да имам време в следващите 24 дни и ще пропускам). Иначе закусвам яйца.
о- салата домати/ краставица, 2 варени яйца, консерва риба тон в собствен сос
в- пържола, чери доматчета

Едит:
2ра вечеря- пилешки дробчета.  Blush Голям глад ме гони, ей!

Последна редакция: пн, 30 май 2016, 20:38 от Deziderata

# 389
Момичета,като си готвите,слагате ли сол, или други подправки?

Общи условия

Активация на акаунт