Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
mis_val,и аз съм от тези,които могат и с моркови даже да прекалят.Та се чудя като Сис дали да не меря храната.Но ако дълго време ограничавам тялото,все ще дойде момент,в който няма да издържи на тези порции,ако са му недостатъчни.
Много интересно звучи бутчетата,пекани в буркан.Може ли рецептата?А с друго месо става ли,че с пилешкото не се долюбваме?
Котаранка ,много стимулиращ резултат!Браво!
z.2012,сега четох,че "Кокосовият крем е направен от изсушен кокос, който след това се смила. Съдържа САМО кокос.".Та както кр.масло на по късен етап е разрешено в режима,би трябвало и кокоса да е.Както и да е.Ако запримирам за сладко,предпочитам от него няколко лъжици пред друго.

# 646
  • в колонките
  Момичета,  Hug
   Колко от вас прочетоха от първа страница пуснатият линк ''що е безвъглехидратна диета'' ? 
   Имам в пред вид този:  https://en.wikipedia.org/wiki/No-carbohydrate_diet
    Приятно четене,  bouquet

# 647
може ли да се примъкна във вашата тема  Praynig
светли примери във ВМ-НВД не останаха, не ви се пише вече там...

имам да свалям сланинки за морето, с нов обръч съм, скачам и на въже
имам карта за фитнес, но в топлото време посещенията ми са редки
днес си дояждах маскарпонето, имахме и рожденик в офиса (два линдора)
от утре - яйца и месо, с фаст от 9 до 14, голямата битка ще е да забравя за шуменското изкушение  beer

sun sea, свеки прави заешко или домашни петлета в буркани, мама купува месо от младо теленце, но не става толкова добре

и последно  Laughing
искам да имам дисциплината на siska79 и Deziderata, вдъхновяващи са  smile3544

# 648
Herzen ,радвам се,че идваш при нас.Дано не сме пак вечните тук като в друга тема.
Това е за консервиране,нали?Аз реших,че на mis_val е начин на приготвяне за похапване веднага.Преди се беше появила подобна рецепта тук,но съм я загубила.

# 649
 sun sea , заповядай рецептата . За утре дори съм подсигурила пилешки бутчета, които обезкостявам първо и мисля да ги сложа в 2-3 буркана да се пекат. Още докато са горещи запечатвам с капачка и обръщам буркана да се вакумира. После в хладилника и имам подсигурено хапване за няколко дена  chef А пък като се желира е " убиец"  Laughing

# 650
Дани,благодаря ти!А с друго месо пробвала ли си?

# 651
На мен свекърва ми прави буркани от телешко,  само че ги стерилизира... Иначе е много вкусно наистина и винаги имаш нещо вкусно под ръка:)

Главата  и мен започна да ме боли...Кога ще привикне организма към режима,че се чувствам като парцал:)

Последна редакция: вт, 05 юли 2016, 00:27 от eleaa

# 652
  • Велико Търново

Главата  и мен започна да ме боли...Кога ще привикне организма към режима,че се чувствам като парцал:)

Между седмица и 10 дни Peace
Този път нищо ми няма, тренирам двуразово Heart Eyes
Свидничка, снощи след зала изпих един протеин, а не трябваше.....

# 653
  • Бургас
sun sea, Дани ме е изпреварила,за което и благодаря  bouquet
Лично аз не слагам розмарин и ги правя само с бутчета най-често.Идеята е да се варят в собствената си мазнина,без вода.Пробвала съм с пилешки дреболии,но ги слагах на дъното,за да има от мазнината на бутчето,иначе стават сухи,Пробвала съм и със свинско,но по-горната причина не ми се получиха.Свинското без вода не ми се свари,а с вода беше сухо и безвкусно.
Бях планувала да хапна към 18:00,но пих чаша вода както правя винаги преди хранене и ми стана мега тежко,сякаш току що бях погълна огромна мазна пържола,отложих съответно и хапнах в 21:30 1 бутче и 200гр.краставица
Когато си пиша менюто за деня уточнявам кога пилето е от буркан,защото изпивам всичкия бульон от пилето,той е доста мазен,засищащ,предполагам и калоричен.
Нещо стомахчето ми пак се разбунтува,дали е от зеления фасул или краставиците нямам идея,но съм си приготвила варени моркови и за пореден път се засилвам към първа страница та да видя дали са режимни.

# 654
Граха нали е режимен?

# 655
  • UK

Свидничка, снощи след зала изпих един протеин, а не трябваше.....
Недей да бъдеш толкова строга към себе си. Изпила си протеин след тренировка, не си изяла биг мак след цял ден лежане на дивана. Освен това тренираш двуразово.  Peace
 Нали знаеш, че и при претрениране се спира отслабването. При прекалени ограничения- също.
 Аз го карам бавно и славно. И на мен ми се иска да съм пак в старите си дрехи още утре , но няма как да стане. Най-големият ми страх е да не развия някой хормонален проблем или ИР. Килата ще ги оправим иначе  Joy

# 656
Той спада към бобовите,  така че- не е режимен...
Меню: миш-маш,  краставици,  домати,довечера-телешщо месо и пържен патладжан
Хапнах черешки:( Затова тези три дни няма да ги зачитам. Ще почна до броя отначало...

# 657
Охооо, ако знаете аз какво ядох днес.....
8 шоколадови бонбона, 2 кръгчета бейк ролс и вечерта се прибрах ни лук яла, ни лък мирисала Sad
Ние... такова....  newsm56 щото с приятеля ми заедно диетуваме и ... чувствам се така все едно съм му изневерила  ooooh!
За вечеря малко месце, пилешка пържолка малко, малко адана кебап и преди малко един домат с моцарела и зехтинче.

# 658
Аз главоболие имах предния ден преди да започна. Сега не ме боли главата, само повече ми се пие вода  Simple Smile Смятам да се тегля веднъж седмично, а мерките, ако устискам чак на финала.

Ден 3
- кафе
09:00- 3 чаени л от мазния шоколад  Simple Smile/реших така да го кръстя  Simple Smile/
?- краставици
13:00- остатъка от снощните тиквички с кайма го направих на нещо като миш маш, на тиган с яйца, домат
- кафе
17:20- малкото останало от обяда с няколко резенчета паприкована сланина, краставица
21:00- печени на скара скумрия, чушки, тиквички; малко домат и краставица

Мишелин, направо си му изневерила  Joy

# 659
И аз пия повече вода...
Вчера-20,00ч-желирана пача,желиран джолан,домат,краставица,маслини
Днес:
-лозови сърми с бекон,домат,лук и маслина
-пълнен патладжан и тиквичка с кайма и бекон,бамя на скара с масло и магданоз
Прохладна вечер! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт