Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
sun sea, ти ли си прави пачата и джолана? Може ли рецепти, моля  Heart Eyes

Бамята дали е режимна  newsm78
Ние утре ще готвим зелен боб за обяд и въпреки, че май не е съвсем ок, ще ям, че голяма драма стана с моята диета  Joy  Хората месо ядяли 2 пъти в седмицата, пък аз всеки ден, че и по 2 пъти  Mr. Green

# 661
Не,от месарницата са.И май основно на тях ще карам на работа и в горещинака.
Преди бях пробвала пача по рецепта на  Мереленда от кожички-много вкусна стана.
Чакам рецепта за желиран джолан с карфиол,морков,....Ще ти я напиша и на теб.
Зел.боб е ок,но дано по-запознатите напишат.Планувала съм го на пара с чесън и магданоз.

# 662
Здравейте момичета, приемате ли още отслабващи  Simple Smile, започнах в неделя, обаче не се записах при вас веднага понеже не бях сигурна колко ще остискам, два дни успявам да заобиколя най-любимият си плод - динята, докато семейството сладко сладко си яде от нея, надявам се да успея да махна 2 - 3 кг мазнини, толкова ми трябва, пък и до морето остана по - малко от месец.
Въглехидратите ми обаче са повече от 20 гр., но не са повече от 50 със сигурност и вчера и днес не се чувствам добре, не знам от диетата ли е или съм претренирала, защото имам и мускулна треска. Общо взето ям основно яйца, месо, домати и краставици и прегрешавам с някое съвсем малко количество млечно - малко парченце кашкавал или 3-4 лъж. к. мляко или 20 гр. млечна сметана в кафето.
Успешен безвъглехидратен ден момичета!  bouquet

# 663
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!
За днес отчитам 8 обиколки на стадиона. Снощи за вечеря в 18.00 ядох луканка и днес съм задържала вода. Със сигурност отпада от режима ми докато свалям.
Вчера тренирах двуразово като в залата първо правих кардио интервално, а след това клекове и гръб.  Днес ще почивам от зала, но пък ще ходя да ми правят третата процедура радио-честотен лифтинг Mr. Green

Меню за днес:
О-100 грама краставица+125 грама бекон+1/2 авокадо.
В-100 грама краставица+3 свински шишчета+1/2 авокадо

арсен, добре дошла Hug

# 664
Сиска, как се разбира, че задържаш вода? Ние от два дена с приятеля ми сме малко по-тежки спрямо преди 2 дена и ср чудим какво става. То главно той де... Моето не е кетодна диета  Blush

# 665
  • Велико Търново
Ами познавам си тялото Peace
Понеже аз целя кетоза и се надявам  поне месец да успея да я задържа и за това съм стриктна, и всяко нещо, което чувствам, че не ми е ок се елиминира Heart Eyes
От три години всеки ден пиша в тетрадки какво и по колко съм яла, как съм се чувствала и как съм тренирала Simple Smile И след такова опознаване извода е един-до сега съм бъркала с количествата Mr. Green

# 666
Ехааа, поздравления...  Crazy Какво постоянство   Hug
Количествата и според мен за важни. Не може организма да има капацитета да приема и обработва Х обем храна, а ние да му даваме 2Х, 3Х и т.н.

Даже си имам теория, че не е важно какво ядеш - сладко, солено, кисело, картофи, брашно и т.н, важното е да е в умерени количества, т.е да няма преяждане.

# 667
  • Велико Търново
Понеже се ровя в теми от началото на форума/2005,2006 година и в архивите на Спайдер спорт/ и там някъде прочетох за 300 грама общо количество храна за жени на едно хранене и от тогава го спазвам.

# 668
  • UK
Зарежи диетата, кажи за тоя лифтинг Mr. Green
Може и на лс да не спамим темата  Wink

# 669
Привет дами!
Добре дошли на новите момичета Hug
Аз не съм влизала тук мнооого отдавна,но от понеделник съм във вашите редици като съм решила да спазвам режима 10-12 дни просто за пречистване на организма малко,че хапвах доста плодове.
Успех на всички и имайте търпение действа Peace

# 670
Момичета,здравейте!
Един ден ме нямаше и ето няма менюта:P
Аз започнах отначало като ще включа и упражнения,които избирам в момента:)

Меню за днес:телешки кюфтета на фурна със сиврии и моркови + селска салата(в огромно количество)+ кьополу+ кафета

Гледам,че ядете зелен фасул-той позволен ли е?

# 671
Аз не пиша менюта, защото тази седмица то е изключително еднообразно. Наготвих в началото на седмицата пиле в буркани и свински джолан в гърне, което още горещо също пълня в бурканчета. Така цяла седмица ги редувам с различни салати  Laughing. Закуските ми са от яйца в различни варианти или пилешки пастет. Гледам , че на кантара му харесва това еднообразие, а на мен започва да ми писва. Но ще се прежаля заради него  Joy. До неделя ще е така  Peace
Хей, момичета, да не забравите да минете в неделя на отчет. Все пак да видим как се справят стартиралите през миналата неделя. А и другите да ни стимулират  Simple Smile

# 672
Dani,само зарибяваш с тези буркани:)Еднообразно ама вкусно меню:)
За отчета-аз оставам задругата седмица,че нали започнах да броя отначало-тази пуста лакомия...
Ама съм много лююбопитна да науча вашите резултатии да ви се нарадвам и последвам Hug

# 673
  • UK
 Аз нямам резултати за отчитане, но е минала една седмица само от втората врътка. Забравих какво ядох вчера Mr. Green Но за днес е:
 З-сандвич с варена шунка, гочица и айсберг. "Хлябът" ми е направен от 2 яйца и трици
 О-паста сос болонезе със свинска кайма и zero noodles
 В-протеинов шейк след убийствена кръгова тренировка.
Скрит текст:
На първия кръг ми причерня за няколко секунди  #Crazy

# 674
  • Варна
Здравейте!

Радвам се ,че темата се раздвижи.Смятам да се захващам пак с този режим от понеделник,напоследък ми се събра доста стрес и имам нужда от разтоварване.
Oтивам да чета назад за месото в буркани ,че обожавам когато се желира Grinning

Общи условия

Активация на акаунт