Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Определено отпадналостта е от диетата.Правила съм я много пъти и винаги има дни когато ми е много отпаднало и зле,но наградата след такива дни винаги е минус на кантарчето.
Днес обядвах нещо като лятна манджа и пържола на скара.За довечера още не съм го измислила.По принцип не мога да закусвам-пробвала съм безброй пъти,но винаги се чувствам подута и цял ден не мога да спра да ям

# 91
ха,и аз днес приготвях свински черен дроб.Нарязах го на парчета 3-4 см широки,малко сол,черен пипер,олио и вода.Слагам в тава,покрих с фолио и пекох 1 час на 250 градуса.Махнах фолиото и още 15 минути, да ми е по препечен.

# 92
Аз пък с това хранене се чувствам чудесно. Само че сега съм ограничила храната,дано има промяна в цифрите. Менюто ми всеки ден е нещо средно м\ у японското чудо и БВХ. Това е последното ми отчаяно решение да отслабна.

# 93
И на мен ми е отпаднало, имам и леко главоболие от вчера.Снощи вечерята ми беше пилешки дробчета и печени чушки.Днес -З:кафе,морков;О:пълнени чушки с телешка кайма, лук и морков и отново зелева салата.Аз съм доволна и от водните минуси.Обикновено задържам вода и глезените ми се подуват.Щом имам и щипка сол в менюто ми..то имам и излишна вода.Освобождавам я само с ябълкова диета, на втория ден виждам добре изпъкнали кокалчета на глезените си, но не и сега.Сега ябълките обаче ще чакат.Остават ми още 20 дни  Whistling

# 94
Много рожденни дни край мен тая седмица...
Днес съгреших с нещо дребно, но няма да ви го кажа да не се изкушавате.
Няма значение.
Продължавам с режима.

Най-вероятно пак ще вечерям яйца. Обичам бъркани.

# 95
Цял ден съм гладна като куче,хапвах и сутринта и на обяд и сега хапнах все режимни храни,но въпреки всичко не ме засища нищо.
Мислих си че преди МЦ ще ме гони глад,а то след него.
Ще издържам,нямам как иначе.

# 96
У добра идея е темата, подсетихте ме за пълнени чушки. Само печено месо вече хич не ми се яде. На обяд двете крилца на пилето едва ги преглътнах:))) Виж сготвено е друга работа, някак по лесно се яде. Дроба ще го пробвам задължително, но и чушки ще се правят:)))За утре свинско с кисело зеле:))донесоха ми зеленце и ще се готви. Като цяло и днес мина добре, глад вече не усещам, въпреки че ям много по малко от преди. Но започна всичко да ме изкушава. Днес правих боб за домочадието, рядко ям но как миришеше... Е така като сме на диета всичко е вкусно:)))

# 97
 И аз намалих храната,но все ми се яде нещичко-нищо опледелено,просто за гризенето.Но.. за сега издържам геройски Crazy Лека вечер на всички  bouquet

# 98
Добро утро 😆
Дано днес не вали, за да се разходим малко:)
Менюто е ясно(ден 13):
З - 3 яйца на омлет
О и В - свинско с кисело зеле.
Лек и усмихнат ден!

# 99
Здравейте!
Днес нямам никакво време да мисля какво да ям и още повече да си готвя,затова  купих 2 печени пилета на грил.
Значи Ден 13:
Сутрин:кафе и пиле
Обяд:пиле и краставица
Следобед:пак пиле Grinning
Вечеря:яйца на очи
Ако до утре не съм закудкудякала ще пиша пак Joy
Лек ден!

# 100
Минавам само да кажа, че отпадналостта от вчера я няма. Чувствам се много добре. Явно тялото ми е разбрало, че няма да има въглехидрати и се оправя по друг начин😜

# 101
Пети ден -3кг.Едва-едва се усеща по дрехите, повече се усеща като лекота на стомаха,тъй като при не режимни дни обикновено ми е тежко от храна, подуто от безалкохолно и т.н.Уви ще ми проличи след загубата на 13ия килограм защото започнах от 98  Rolling Eyes Ще видим..нямам никакво намерение да се отказвам..даже вече си представям как завъртам втори кръг.Де е това търпение?!? Praynig
Днес : З:морков; О:джолан със зелена салата и преди малко домати и краставици,но едва ли ще мина с тях за вечеря.Най-вероятно ще забъркам някакви яйца по-късно.
gagabonti, хубаво е,че вече си добре, ама чак след втората седмица ли тялото ти разбра,че няма да има въглехидрати?Кой ден ти е?Искам да кажа..надявах се още на втория ден без въглехидрати да започна да черпя от запасите си?!Все едно..продължавам!Приятна вечер на всички след дългата работна седмица!

# 102
 И дне мина .... много зор!!!Лабота,други ангажименти ... беше направо чудо!Но поне вече не ми е толкова зле.Чувствам се по-лека и по-малко подута.Утре сутрин ще се кача на кантара да видим след 7 дена резултата.Стискайте палци  Praynig
Днес хапнах много месо на фурна и мнж Joyго салата.Добре,че няма ограничение в порциите

# 103
Здравейте момичета!
Ден 14:
Закуска:кафе,краставица
Обяд:зелева салата и домашна наденица на скара
Вечеря:Гювеч от свинско и пилешко месо с яйца
Това е за днес,лек ден!

# 104
Здравейте!Ден 6ти.Закуска- краставица,обяд- доматен сос с пресен лук и 3 яйчица вътре.Малко по късно ще си направя салата от зеле и цвекло и ще я хапна с малко шунка.Нямам свиреп глад, нито главоболие  Hug

Общи условия

Активация на акаунт