Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 044
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Абе много мудно върви тая тема!!!!

Аз обядвах шунка и краставица.
За вечеря мисля бъркани яйца.

И аз съм трети ден.
Не съм се теглила, защото първите дни се сваля само вода и не е показателно. За достоверни мерки се препоръчва тегленето да се извършва на една седмица.

# 76
Добър вечер. Мина и 11тия ден. Менюто беше:
З - 3яйца на омлет
О и В - джулан с гъби и лук на фурна, салата кисело зеле.
За утре освен закуска омлет друго не съм решила. Мисля нещо бутчета и спанак на супа, но нямам още план. Общо взето взе да ми писва от месо:))))))

# 77
Пети успешен ден премина  Grinning  Grinning   Grinning
Хапвах салатка с мръвчица.Днес не ми беше много комфортно.Стана ми лошо,но звам,че е от диетата.Днес кантарът показа -2 кг. но не смея да вярвам.
Лека нощ от мен Simple Smile

# 78
Здравейте и от мен

От днес и аз съм с вас. Мисля това да ми е менюто:
З - кафе чисто
О- пилешка пържола на скара с домати и краставици
В- омлет от яйца и някаква мръвка вътре

Поздрави и усмихнат ден  bouquet

# 79
  • София
Когато ви се дъвче нещо, ей така, за спорта, може да си вземете 30 гр. сурови тиквени семки, какаови зърна, морков на пръчици, краставица със сол, репички ...Дъвка.

# 80
Здравейте!
За първи път чета тази диета.Прочетох само тази темичка и съм заинтересована дори.Ще прегледам календара относно празници и смятам да се метна при Вас.Доколкото разбрах ,мога да ям от позволените храни, когато и колкото съм гладна/е, няма да се тъпча/.
А мога ли да ям само салата на едно хранене,без месо,риба,яйца.
Желая Ви хубав ден!До скоро.

# 81
Здравейте!
За първи път чета тази диета.Прочетох само тази темичка и съм заинтересована дори.Ще прегледам календара относно празници и смятам да се метна при Вас.Доколкото разбрах ,мога да ям от позволените храни, когато и колкото съм гладна/е, няма да се тъпча/.
А мога ли да ям само салата на едно хранене,без месо,риба,яйца.
Желая Ви хубав ден!До скоро.

Може разбира се особено за обед когато съм на работа си хапвам само зеленчук като да  даже и не го правя на салатка гризкам ,като заек съм се обърнала хихихи.

# 82
Привет!
Днес ми е четвърти ден на мен.

Снощи преядох с бъркани яйца с домати и спанак плюс печен пипер и салата.  Peace Peace

Днес ще видим...

# 83
Здравейте и от мен Grinning
Мислех да не се тегля до понеделник но имам чувството че съм като балон.
Е тази сутрин се претеглих,задържам свалените 76.00 но надолу не свалям,вчера ми дойде МЦ и се надявам да е от него.
Ден 12:
Закуска:кафе,краставица
Обяд:св.черен дроб и салата
Вечеря:чушки запържени в малко олио с яйца
Това е за днес,приятен ден!

# 84
Аз пък вече усещам по дрехите, че има ефект. Знам, че засега е основно вода и не бързам да се радвам. Номерът е да ударжа на диетата още седмици наред.  Thinking

С една ризка съм, която до скоро ми се спираше на ханша, а днес пада свободно надолу- чак не ми хареса как ми стои.  Crazy

Когато се свалят главно мазнини е важно да се знае, че килограмите не се свалят чак толкова драстично. По-скоро ефекта си личи по мерките - обиколките. А кантарът може да не показва чак толкова много свалено като кг.  Peace

Успешен ден!

# 85
Да права си utro77,но въпреки всичко тази диета е малко по драстична което предразполага да мислим че се свалят малко по-бързо,иначе няма да има ограничение в периода на режима.
Но въпреки всичко чакам и се надявам и не се отказвам Grinning

# 86
Искам да кажа, че когато се свалят мазнини - на килограми се измерва малко, но на обиколки е повече. Това си е мотивиращ резултат - може кантара да не показва да си свалила много, но по мерките има напредък!

# 87
Да разбирам те,и аз имам чувството като цяло че съм по-слаба от това което ми показва кантара,но никога не съм имала навик да си меря обиколката, newsm78 но май ще започна. Simple Smile

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 12:33 от Den4oto

# 88
Добър ден на всички, и добре дошли на новите.Simple Smile))
Днес закуската омлет от 3 яйца. За О и В се чудих половин час в магазина и накрая взех едно пиле и сега го пека. Спанак нямаше та после трябва да излизам пак, в това време хич не ми се мърда. Днес ми е отпаднало и имам чувството, че нямам сили за нищо. Предполагам, че се дължи на диетата, но не се шашкам, продължавам напред.
Денчо св. дроб пържен ли го правиш? Без брашно става ли нещо? Много го обичам а не знам дали ще се получи.

# 89
Ми сутринта го нарязах на парчета и го оставих в голяма купа с вода малко да се изкисне от кръвта,след това с малко олио го сипах в по-дълбок тиган и дроба си пусна вода та варен,пържен стана добре аз също го обичам.Вече е усмотрение ,ако искаш си го остави малко по-суров и ще остане по-мек,но аз лично го обичам по-препържен Grinning

Последна редакция: пт, 11 мар 2016, 16:42 от Den4oto

Общи условия

Активация на акаунт