Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 067
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Момичета давайте идеи за меню,че напоследък нещо зациклих с разнообразието...яйца,скара,яйца скара....за днес не знам какво ще бъде  newsm78 мисля руло Стефани да направя за довечера със зелева салата, а сега май ще отскоча до близката топла кухня за кюфте/пържола...каквото ми хване окото. Иначе за минусите...не съм се теглила скоро.Днес ми е ден 11.Скоро ще се тегля и ще пиша.

# 256
Привет момичета!
Добре дошли на новите и успех.
По напред в темата мернах някой писал за пържените тиквички -РЕЖИМНИ са само че като се пържат натурални ,понякога ги режа на пръчици като картофите  без никакви добавки.
Успех на всички ,а аз след Велик ден пак ще се включа за малко прочистване на организма обаче си ви следя Mr. Green

# 257
Добро утро момичета! Как сте днес? Аз си пия кафето и се чудя какво да е менюто!Хладилникът е празен от към режимна храна,но ще отскача до кварталния магазин е ще го реша какво са е!Пилешко филе няма да  купувам, че два килограма си го изяждам за два дни!Някой беше споделил, че апетитът намалял, е уви , моят нищо не го убива Sad!Успех на всички в борбата с килограмите! Лек ден Simple Smile!

# 258
И моя апетит си е напълно изряден и винаги в готовност  Grinning
Но и аз сутрин съм само на кафе, въпреки че знам че е хубаво да хапна...няма кога, излизам в 7 с децата и после на работа.Понякога даже и обяда пропускам и вечер съм озверяла.
Иначе в хладилника има предимно месо и зеленчуци, домочадието яде каквото готвя, а аз готвя режимни манджи. Измислям си, но се получава и ги хапват. Яйца на фурна в дом.сос, става и с лук, зелен или стар, също и с лопуш/спанак. Гювече- отдолу задушено пилешко с моркови,лук и маслини, отгоре слой задушен спанак и накрая чуквам яйце. Дробчета с лук, чушка и кис.краставички. Тиквички пълнени с кайма....
Весел петъчен ден!

# 259
Браво, gippy !Доста идейки даде 😙!

# 260
Аз съм предимно на скара, риба със салати или задушени зеленчуци. Това е менюто, че е най-лесно. За закуска задължително яйца.

Отчет в понеделник.

Чудя се тиквени семки дали са режимни?

# 261
Здравейте, момичета кокичета! Честит Лазаровден!Менюто днес е :
З-кафе;О-риба тон и салата от домати и краставици;В-пилешки дробчета с лук и някаква салата.За кг.ще се отчета утре Simple Smile!Успешен и ползотворен ден Simple Smile!

# 262
Добро и празнично утро,момичета☺!Както обещах да се отчета -1,300 кг.Менюто за днес не съм го измислила още  newsm78.Аз май сама си пиша тук,напълно ме изоставихте Sad!Хайде, похвалите ми се с минусчета Simple Smile!Приятна неделя:)!

# 263
Пенелопе, браво на теб. Аз не удържах фронта, на шестия ден се подхлъзнах...Трябва да събера сили за нов опит.

# 264
Пенелопе, браво на теб. Аз не удържах фронта, на шестия ден се подхлъзнах...Трябва да събера сили за нов опит.
Хайде, Зизу , с теб съм не се предавай!Аз имам още една седмици и се чудя дали да правя почивка! Simple Smile

# 265
Пенелопе, браво Hug Ти четвърта седмица ли започна Thinking

Аз утре ще се отчета. Стискайте палци за голям -  Crazy
Утре започвам четвърта седмица. Мисля да изкарам до неделя. После може би ще почина 3-4 дни, че ми се ядат плодове и се мятам на ново още един месец.

# 266
Здравейте Момичета, идвам при вас за една врътка....  Laughing   Утре е понеделник и започвам, като се премеря и ще ви кажа колко кг съм... някъде около 58-59.....Колкото сваля , толкова... Висока съм 1,60...  Аз идвам от ВМНВ  режим,  който е най добрият за мен персонално, от години го спазвам....ееее,,,, да не решите , че не ям въглени, хапвам си ....Но сега искам да махна каченото  от ваканцията   -  2 кг...а и още  малко....   Simple Smile   

# 267
Добро утро ,дами сладурани!Да, amarinova,започвам четвърта седмица, ако издържа до 30.04 ще съм на режима,мисля да почина няколко дни,защото тези кифлички така ме изкушават  Blush.Pinkito , добре дошла, успех в новото начинание! Пожелавам ви големи минуси Simple Smile!

# 268
И аз започвам 4та седмица. По Великден мисля да почина 2-3 дни.Обещала съм козунаци на половинката и торта на децата, но след това продължавам с режима.
Усмихнат ден, въпреки намръщеното време!

# 269
Започвам сега , на 59 кг.. /  1,60     ..знаех си аз, че съм качила... Както и да е....
Закуска:  2 св.яйца, кафе без захар, аз така си го пия...
Обяд:  Пуешко филе със салата
Вечеря: салата с малко пилешко, после добавих малко пуешко....хахаха .....
Да ви кажа, че може или не може,  в кафето си накапвам малко сметанка,  иначе не мога да го пия...Това никога не съм го променяла, независимо на какъв режим съм била, и никога не ми е пречело.... свалям си без проблеми... Хубава Нова седмица на всички..

Последна редакция: вт, 26 апр 2016, 08:11 от Pinkito

Общи условия

Активация на акаунт