Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 073
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Pinkito, правя груповия детокс на zdravei.org  Peace Днес ми е 4 ден. Само на плодове и зеленчици, предимно сокове и смутита, чат пат салати. Има пет пълни дни само на течна храна и пет на сокове/салати. Твърдо съм решила да го изкарам до края, макар да ми е леко отмаляло и по цял ден да ми се привиждат пържоли и яйца Embarassed
Изключила съм и кафето, от където идва големият проблем, защото съм с мнооого ниско кръвно.

Иначе не е сложно, издържа се Peace

# 316
  • София
Аз с риск да се окажа неподготвена... ама защо всички така се притеснявате за мазнините?
Препоръчително е при нисковъглехидратни диети да се вкарват дори повече мазнини, за да се стимулира организма да гори мастни запаси, ако се прекалява с протеините за сметка на мазнините, тялото е склонно да ги превръща в глюкоза, ако се надвиши необходимото количество и съществено се забавя процесът на сваляне. аз за месец и малко съм вече 10 надолу, и понеже не търпя много мазно месо, а риба не ми се яде всеки ден, компенсирам с кокосово масло, направо с лъжицата от буркана.взела съм си и кето ленти от аптеката, за да следя да не кача твърде много нивата на кетони, а и помагат, да не кривнеш от правата, ако вземеш че се оттпуснеш някой ден с нещо забранено:)

# 317
Pinkito, правя груповия детокс на zdravei.org  Peace Днес ми е 4 ден. Само на плодове и зеленчици, предимно сокове и смутита, чат пат салати. Има пет пълни дни само на течна храна и пет на сокове/салати. Твърдо съм решила да го изкарам до края, макар да ми е леко отмаляло и по цял ден да ми се привиждат пържоли и яйца Embarassed
Изключила съм и кафето, от където идва големият проблем, защото съм с мнооого ниско кръвно.

Иначе не е сложно, издържа се Peace

Би ли споделила резултати до момента ? И аз мисля да направя детокс след БВД  Blush

# 318
Би ли споделила резултати до момента ? И аз мисля да направя детокс след БВД  Blush

Нямам батерия на кантара Crazy Мисля да се изтегля като приключа и тогава ще видя резултата след седмица почивка от БВД(ядене на корем от всичко и по доста) и 10 дни детокс Crazy Малко се поолях в почивката, но покрай тези празници не ми се диетуваше. Сега заслужен детокс. Единствено днес ми беше малко по-нервно, но устисках.

Dandelionwine, aз не се страхувам от мазнините, напротив. Броя си калориите и тези от мазнини винаги си ги изяждам, за разлика от тези от протеин Peace Обикновено добавям някоя друга маслина, авокадо, зехтин, по-мазна риба, ям си и жълтъците когато ям яйца. Така си набавям достатъчно мазнини. Но да седна умишлено да се тъпча със сланина(както в една друга тема хапват) и кокосово масло с лъжицата, не е за мен Sick

# 319
Здравейте, дами! Мисля и аз да се включа към вас да видим дали ще успея един път да следван диета...

Ден 1
З: кафе
О: омлет с домати
В: пиле от пиле с картофи и зеле с моркови

това смятам за днес  Grinning

# 320

Нямам батерия на кантара Crazy Мисля да се изтегля като приключа и тогава ще видя резултата след седмица почивка от БВД(ядене на корем от всичко и по доста) и 10 дни детокс Crazy Малко се поолях в почивката, но покрай тези празници не ми се диетуваше. Сега заслужен детокс. Единствено днес ми беше малко по-нервно, но устисках.

Ще чакам да споделиш резултатите, когато приключиш  Hug Пожелавам ти многоо минусчета  Blush Praynig Peace

# 321
  • София
Здравейте, дами! Мисля и аз да се включа към вас да видим дали ще успея един път да следван диета...

Ден 1
О: омлет с домати
В: пиле от пиле с картофи и зеле с моркови

това смятам за днес  Grinning
Без картофи  Peace

# 322
Точно това казвам, само пилето.

# 323
Здравейте,прекрасни дами!Искам да ви се оплача -много съм доволна от тази диета , но косата ми се изтощи, ноктите започнаха да се чупят, кожата на ръцете ми започна да се лющи като на змия и реших днес да съм на плодове и да сменя режима с друг,временно, поне докато се възстановява , сетих се за диетата на Червенкова, какво ще кажете за нея , някой пробвал ли я е и има ли резултат! Много ще съм благодарна,ако споделите опит Simple Smile!Успех на всички, не губете вяра, резултат има винаги! Усмихнат ден Simple Smile!

# 324
Здравейте, момичета  wavey .Аз за ноктите и косата си взех от аптеката най-обикновени таблетки калций, магнезий и цинк.Започнах ги във втората половина на първата ми врътка,защото и при мен ноктите се нацепиха.Бях ги спряла за известно време,но май пак ще ги включа.Преди да започна тази диета и аз много й се мислих на диетата на Ваня Червенкова...не знам...струва ми се,че има смисъл ...нека и по-запознатите си кажат мнението.
На мен днес ми е ден 11,но нещо май си задържам кг....или поне свалянето започна да става много по-бавно  Sad Не съм се теглила,но по дрехите си усещам,че нещата стават мнооого бавно.Утре ще се тегля и ще споделя.Дано този етап на задържане на кг да отмине по-бързо,че да не взема да прегреша.

# 325
  • София
Вземаш ле витамини допълнително, Пенелъпи? На мен, понеже ми е изписана от лекар, ми каза задължително да пия Б комплекс + калций, магнезий, цинк (обикновено ги има комбинирани) + витамин Ц. Иначе за диетата на Червенкова, имам позната, която я кара няколко пъти и свали към 15тина кила, но не знам за колко време. Малък съвет, ако приемаш.. не минавай от ниско въглехидратна ,директно на плодове- организмът ти ще се побъркйа от толкова фруктоза след пълната липса на въглехидрати. Вкарай ги по малко - първо 2-3 дни с повече млечни, ако караш варианта без мляко и сирене, ако ли пък си ги ползвала в диетата, започни като вкараш 1во към протеините по малко кисели плодове : шепа ягоди или 1 кисела ябълка 1вия ден, 2я може да вдигнеш количеството, изкарай така 3-4 дни ,после вкарай бавни въглехидрати - пак бавно-яч ден малко, 2я повече, и така... плавно за седмица две хапвай смесено. ако искаш си вземай въглехидратите в отделно хранене от белтъчините, ако те притеснява.. но е грешка да минеш от изцяло нвд на плодови дни. това пак от ендокринологът ми беше обяснено, защото организмът се нахвърля на въглехидратите и понеже се опасява ,да не го лишишп от тях, директно ги обръща на мазнини,за да си има запаси. Поздрави!

# 326
Менюто днес

О: зелева салата и бъркани яйца със спанак и шпеков салам
В: салата домати и краставици вероятно + едно две кюфтета може би

ако прегладнея през деня много пак някаква салата (пилешко каре?)

# 327
Да и аз си взех Б-комплекс, но....положението е същото, относно захранването ще те послушам, благодаря Simple Smile

# 328
  • София
за ноктите и косата калций, магнезий и цинк ще са ти по-полезни Simple Smile ти пак си смени режима, ама си вземи и тези, за подсилване и по-бързо възстановяване. и яж ако търпиш суров сусам - пълен е с калций и други полезности:) на мен не ми допада много да го ям чист, но ръсвам лъжичка в салатата и не се усеща толкова:)

# 329
за ноктите и косата калций, магнезий и цинк ще са ти по-полезни Simple Smile ти пак си смени режима, ама си вземи и тези, за подсилване и по-бързо възстановяване. и яж ако търпиш суров сусам - пълен е с калций и други полезности:) на мен не ми допада много да го ям чист, но ръсвам лъжичка в салатата и не се усеща толкова:)
Благодаря Simple Smile!

Общи условия

Активация на акаунт