Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 067
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Ден 5
о: 4 яйца и салата от краставици и домати
в: същото
за 5 дена - 2 кг
За мен палеото си е най-добрия начин на хранене, но за мое огромно съжаление аз свалям или като ям само въглехидрати или почти без въглехидрати само яйца риба или месо с 1 един зеленчук на хранене, а понякога и без зеленчуци.
С 2000 до 2500 кал на ден  палео хранене + една/две тренировки на ден  си поддържам без проблемно 67-70кг на 174 см ръст, докато не започна да нагъвам 2 шоколада, някоя вафла и 3-4 саралии на ден или по една кутия рафаело всяка вечер

# 541
  • Велико Търново
Добро утро от мен! Нали си обещах тук да се отчитам, че да не взема да залитна на някъде Blush
Отчитам първо комплекса на Мадона за ръце в кръга, и след това 10 обиколки на стадиона. След това заведох и голямото дете на тенис и сега пред работа ще отчитам тренировка в домашни условия тип "слугинаж" Mr. Green
Менюто за днес, като моля за критики и поправки Hug
Обяд и вечеря, съответно в 13.00 и 18.00 часа.
500 грама кайма/смляна пред мен/, объркана с две яйца и овкусена с кимион и чер пипер, разстлана като блат, намазана с доматен сок от 1 домат и около 100 грама бекон и изпечена във фурната. Салата от 1 краставица+1/2 авокадо. Водата винаги ми е между 3 и 4 литра.
За авокадото не съм сигурна дали има място тук Rolling Eyes

# 542
Сиска, ти работеше в аптека, нали? Би ли препоръчала нещо за отводняване и подут корем? Два дена заложих на въглехидрати(праскови, ягоди, малини,сливи, тарали)  и коктейли и енергийни напитли и в момента съм супер надута и подпухнала. Виждам събраната вода под формата на целулит  Crazy Crazy
От вторник до събота бях само на течностти и се чувствах чудесно. Няма издут корем, няма неразположение, отоци или подпухване, всичко спокойно и през уикенда наваксах стабилно. Убедих се, че плодовете не ми влият вече добре с тази фруктоЗа. Карат ме да ям повече и повече, а не искам да си го причинявам при условие че виждам чудесни резултати без тях. Тесто и въглехидрати същата работа. Вече тотално ги изключвам, неразположението след тях е огромно, а нямам нужда от такова през лятото.
Млечните съм ги спряла и тях.  bowuu

Сиска, Водата ти за деня не е ли прекалено много?? 4 л ми се струва прекалено количество....

# 543
  • UK
Сиска, супер ти е менюто. Даже смятям да го открадна  Crazy
А по въпроса за водата - аз смятам, че е строго индивидуално и ако на човек му се пие, защо не? Аз имам дни и с по 1.5л и с по 4л. Не се насилвам или ограничавам, просто си слушам организма.
Сиска, тиъе фаст ли правиш, че ядеш чак в 13ч или просто не си гладна до тогава?

# 544
  • Велико Търново
Libertad, Хидролес има добро действие Hug

Свидничка, за утре съм планирала останалия бекон да го изпържа без мазнина в една тенджера керамична и това ще ми е за обед и вечеря. Така ми е лесно като ям едно и също за обяд и вечеря. Не изпадам в изкушения, а преди това като си спазвах ВМ си увивах Бри или Камембер в бекона и печах във фурната, но сега този вариант е забравен Simple Smile
Да правя фаст, защото така ми е по лесно, но както установих всичко ми е в главата. Ето днес изобщо не ми се е преяждало нищо, чувствам се сита./само пицата от кайма си изядох и авокадото, яйцето и краставицата ги пропуснах.
Любимият ми протеин ванилия, сусамов тахан, ядки са просто в черния списък за известно време Mr. Green Хайде ще показвам снимки, ако има какво да покажа де Blush

# 545
  • UK
Протеинът си го пий, защо ще го спираш?
Между другото авокадото и маслините също са по режима, въпреки че аз не бих прекалявала с вторите много  Wink

# 546
  • Велико Търново
Аз маслини никога не съм яла Blush

# 547
  • UK
Аз обожавам маслини и затова ги избягвам, защото лесно мога да видя сметката на един цял голям буркан Shocked
 Менюто ми за днес:
З - 3 яйца на омлет с 50тина грама шунка
О - към 200 гр. печени свински кожички Mr. Green Сама си ги пекох. Тук продават сурова свинска кожа.
В - 2 св.пържоли и броколи със зелен фасул (варени)

# 548
  • Велико Търново
Добър ден! Днес наруших фаста, но и така ще пробвам няколко дни да видим какво ще се случи BlushСлед една камара платени хранителни режими и тренировки, установих, че  всичко е проба-грешка и така стигаме до най-доброто за нас Heart Eyes
Менюто за днес:
сутринта харнах 3-4 парчета пастърма
обяд-на крак 3 свински шишчета без нищо, помагах на жената, където чисти у нас и бързах й за работа и така.
вечеря-около 230 грама пържен бекон в собствена мазнина+1 краставица

За утре на обяд пак ще е нещо на крак, защото съм на фризьор, а вечерта съм на коктейл и след работа направо ще отида. Вероятно няма да ям пак нищо, защото ще ми се развали червилото Blushа на коктейла едва ли ще има нещо подходящо, а пък аз алкохол принципно не пия. За яденето, ако ме питат нещо, ще кажа, че съм имала неразположение и така Simple Smile

# 549
  • have faith and be patient ..
Добро утро ! Виждам много познати момичета от ВМ-НВХ , и аз бях там , но нещо не ми се получи , качих килограми даже .. и дойдох тук , и така в началото на 3-тата врътка от по 4-ри седмици , между тях 1 цяла  седмица почивка с бири -мири ,пици ,картофки и каквото се сетя млека , яйряни и т.н. , вече съм свалила 7 килограма , бавно и славно , но аз съм и чревоугодник , порциите ми не са малки , и за жалост не мога да спортувам тези месеци . Като цяло съм много доволна от начина ми на хранене , в почивките ми дори не се сещам за сладко .. това просто не съм аз ,шоколада ми беше за закуска и вечеря , но си бях и 55 кила по дефаулт  Joy ,сега за винаги съм изключила цветните пакетчета с изкушения  Peace Много минуси на всички   Heart Eyes Heart Eyes

п.п. мога ли да говоря за фаст в моя случай - сутрин кафе , блендирано с 2 с.л. кокосово масло + няколко таблетки спирулина ? Абсолютно съм заситена , обяда ми е чак към 1-2 , но вечерите станаха късни с това лятно време - поне 20:00 /21:00 часа ? Колко часа беше нужно да са минали ?

# 550
  • UK
Мисля, че 16ч се дмятат за фаст, като кафе с кососово масло не ги прекъсва.
 Фастът за мен би бил последният ми коз, ако сериозно зацикля. За сега съм доволна. Наистина много бавно върви при мен, но тенденцията е в правилната посока.
 Отчет за вчера:
 3 яйца на омлет с 50гр бекон
 О св.пържола с бросоли и зелен фасул
 В печен св.джолан - обрах кожата и най-мазното Embarassed За днес останалото

# 551
  • Велико Търново
Здравейте!
Кокосовите стърготини са противопоказни на режима, нали?
С. Алекс, абсолютно си фастваш Hug

# 552
  • UK
Стърготините не са по този режим, да. Също и кокосовата сметана, имат мсе пак достатъчно Вх. Само кокосовото масло става.
 Сиска, ти нали си взе мерките на ден 1? Чакам стимул от теб Mr. Green Heart Eyes

# 553
  • Велико Търново

Сиска, ти нали си взе мерките на ден 1? Чакам стимул от теб Mr. Green Heart Eyes

Ще му умориш, моята работа е да чакаш от умрял писмо Mr. Green Обещавам ти, обаче довечера да пусна една снимка от коктейла с дълга рокля, дето ми се виждам само хубавите ръце Mr. Green Крака и задник, скрити Blush
Мерки не съм вземала, но пък имам снимки с дънки, които преди 3 лета ми падаха, а сега са ми тип "клин"

# 554
Привет, банда!  Hug

Върнах се от Италия с 2кг отгоре, но предполагам , че е вода. Закусвах въглехидратно, за да имам сили да изкачвам Доломитите- страхотни хайкове бяха, по 5-6 часа.

Утре започвам нова врътка за да паднат последните килограми. На 27.07. съм на малък маратон, искам да облекча ставите възможно най-много.
Страшният курс завърши успешно, по време на втората врътка ще се справя далеч по-добре откъм количества и сън, защото ще ми е спокойно.

Успешен ден, момичета! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт