Без въглехидратите навред ще съм мацка занапред! БВД тема 21

• 78 053
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Дези, и аз мисля, че 4 кг в твоя случай/последни кг/, са супер резултат!

Мишелин, ако нямаш такъв тиган, това са яйца по панагюрски, у дома ги наричаме голи яйца  Simple Smile Чукват се в подсолена вряща вода.

eleaa, ако правиш само една врътка, и се храниш достатъчно, няма нужда от витамини. Поне аз не бих пила. Много се изкушавам и аз да се пробвам, но не си вярвам, че ще успея. А както споделих в другата тема, за 5 дни без млечни, махнах бързо върнати 2кг. Освен това и апетита ми намаля без млечните. Чудя се от понеделник дали да не се пробвам все пак  newsm78  
Хайде заедно, пък колкото издържим  Simple Smile
sun sea  да не се ослушва, а да идва и тя   Simple Smile

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 23:37 от z.2012

# 571
И аз яйцата ги правя във вода, нямам специален тиган. И по точно сипвам в тенджерка вода с малко сол, като заври слагам яйцата вдно по едно, без черупките. Постепенно белтъка започва да се събира, около жълтъка и да се оформя, да не се шашнеш в началото, че на нищо не прилича😆😆😆. Вариш като време според това как ги харесваш, дали рохки или не. Надявам се съм била полезна.

# 572
z.2012,kak ме хвана. HugЗадължително ще пробвам,но в момента заради алергии се опитвам в стил моно да разбера кое как ми влияе.Но от понеделник -този или другия съм на линия.Теб млечните те съблазняват,аз тях рязко спрях,хем,че ги обожавам,но плодовете ме спъват и сгромолясват.
Сиска,svidni4ka,Deziderata,невероятни сте и страшен стимул!

# 573
  • UK
Менюто ми за днес:
 З- 2 яйца, последвани от 18.5км  Mr. Green
 О- 750гр мазно свинско, пържено в собствена мазнина и домати
 В- 1 пилешко бутче с маслини и 1/3 протеинов бар за десерт (все пак не е цял  Joy ) От понеделник ще се предизвикам да ги спра за седмица

# 574
  • Велико Търново
Менюто ми за днес:
 З- 2 яйца, последвани от 18.5км  Mr. Green
 О- 750гр мазно свинско, пържено в собствена мазнина и домати
 В- 1 пилешко бутче с маслини и 1/3 протеинов бар за десерт (все пак не е цял  Joy ) От понеделник ще се предизвикам да ги спра за седмица

Ох, трагична съм и аз! Но сега съм ужасно, ужасно амбицирана и до края на месеца трябва да има промяна. Прияде ли ми се нещо, което е извън режима събличам се гола, вземам въпросната храна и отивам пред огледалото. Тази вечер ми пристигнаха едни дънки и мъжа ми вика задника ти е хубав, обаче краката са ти дебели. Това и аз го знам Mr. Green Свидничка, днес съм взела мерки в см. и го броя за ден първи. Смятам, че нямам нарушение. Патешките ми яйца+бекона бяха равни на 450- гр. Това за обяд и вечеря, добре ли е?

Последна редакция: сб, 02 юли 2016, 06:06 от siska79

# 575
  • Нови Пазар
Здравейте,  спазвам напоследък този режим,  но не забелязвам на а езчезват корема и паласките. Напротив- някак по- големи ми изглеждат.  Възможно ли е? Иначе имам свалени килограми.
 Идея за закуска по време на  този режим имате ли ? Всяка сутрин закусвам варено или бъркано яйце и вече ми писва.

Последна редакция: пт, 01 юли 2016, 23:08 от mi6le82

# 576
  • UK
Сиска, не ти разбирам въпроса  Embarassed
Яла си патешки яйца с бекон? И се чудиш дали са достатъчни за днес...ама колко яйца? Heart Eyes
Мишле, не знам защо при теб се случва така. На мен ми намаляват мерките. Мноооого бавно, но все пак се случва. И коремът ми се прибира постепенно

# 577
z.2012,предизвиквам те да започнем от Неделя!:)Като почвам от Понеделник хич не ми върви,стигам едвам до Четвъртък:)))
Sun sea,пожелавам ти да разрешиш здравословния проблем в най-скоро време HugДаже ако можеш до ден два,че да започхем заедно:))))

# 578
eleaa,благодаря! bouquetХайде от утре!

# 579
eleaa, ти хубаво ме предизвикваш, ама аз имам пълен хладилник с дом кис мляко. Тъкмо обмислях утре млечен  ден и от неделя старт, и хоп, sun sea с ново предложение  Simple Smile Хайде някой да повежда хорото утре, пък аз ще видя дали неделя или понеделник ще остане моя старт  Simple Smile

# 580
Щом сте казали неделя,неделя да е.Да си изям плодовете и напълня хладилника по режима.
z.2012,изяждай утре млякото. Simple Smile

# 581
Леле, няма мърдане  Joy  Решено, в неделя старт  Simple Smile

# 582
  • Велико Търново
Сиска, не ти разбирам въпроса  Embarassed
Яла си патешки яйца с бекон? И се чудиш дали са достатъчни за днес...ама колко яйца? Heart Eyes

Добро утро! Разбира се, че няма да ме разбереш какво питам, като съм направила сто грешки. В понеделник отивам на очен лекар, защото положението не е добро.
Патешките яйца/5бр/+125 грама салатен бекон ядох, в сготвен вид бяха 450 грама. Днес кантара отчете -1 кг, вода ествено, но е мотивиращо. Към тях съм изяла и 1 краставица+1цяло авокадо. Това за обяд и вечеря, 13.00-18.00. Фаствам Peace
В понеделник отново севръщам и в залата, сутрин бягането си остава, а след работа фитнес. Децата ми заминават извън града и просто всичко се нарежда, само волята да не вземе да ми изневери Blush
Днес храната ще ми е абсолютно същата като вчера т.е. целя кетоза за около 14 дни и след това ще видим Heart Eyes
Хубав ден,, момичета и успех!
п.п. в нашия хладилник има едно много хубаво биволско мляко, но аз надменно го игнорирам

# 583
Пишете ме и мен за неделя на стартовата линия  Simple Smile . Мислех да е от понеделник, но така дружно ще е по-забавно .

# 584
  • here, there, everywhere
Сиска, авокадо може ли по режима? Питам, защото току що изядох едно за закуска и после се усетих, че се води плод.

След около час и аз ще си направя едно кардио, а следобед силова.

Общи условия

Активация на акаунт