"София Ден и нощ " 7 Реалити сериал по Нова Тв

• 69 538
  • 734
  •   2
Отговори
# 45
Нямам търпение да се разбере не само от Асен ,че Симона не е бременна.Много ме е яд на това момиче и че влачат така тая прословута бременност.Тя още малко в 7 месец ще стане и няма да й личи  hahaha
Благодаря за новата темичка  bouquet

# 46
Аз лично в този сериал не намирам някой мъж, който да ми допада външно.  Laughing И на мен Поли ми липсва. Тя поне след като Марио й изневери, колкото и да го обичаше, го напусна, а Теди се влачи по него. Стела също ми е неприятна, Коки е непоносим наглец. София в началото ми харесваше, изглеждаше ми някаква печена, сега мърмори нон стоп и е все намусена, толкова е отблъскваща. Боби е безотговорен , особено на 40 години е непростимо. Дани и той на чужд гръб живее, уж за няколко дни само щеше да остане в жилището на Галя. Имам чувството, че съсипаха всеки един образ.

# 47
  • София
Лелеле, човек да не реши да поспи малко повече и толкова много коментари, даже и в новата тема. За която БЛАГОДАРЯ! Grinning
Аз като казах, че Рая е трътлеста преди време, веднага се намери, кой да ме скастри. Но виждам, че все повече хора имат такова мнение.
Не знам сценаристите дали четат или не и колко серии са предварително записани, но ако на Симона й се размине за тази фалшива бременност ще е най-голямата глупост в предаването

# 48
  • Gotham City
Трътлеста си е Рая. Между другото, също съм тренирала спортни танци, и "какичките", които си бяха професионалистки, също бяха трътлести, тъй че....

# 49
За Марио си мислех, че е редовен клиент на солариумите, ама май си е такъв мургав. Добре изглеждаше момчето.
А на София попаднах на някаква снимка вчера и тя изглеждаше по-различна. Да кажа и аз, че не харесвам Стела и Галя. Отпуснати изглеждат. Да, слаби са, но имат анорексичен вид. На Стела веждите може да ги пооформят малко, много са натурални. Галя пък е малко несъразмерна, инак като характер е доста захаросана и бонбонена.

# 50
  • SF
На Галя главата й изглежда много голяма заради прекалено дългата коса. И при други ниски момичета с такива супер дълги кози съм забелязвала такава несаръзмерност.

Не харесвам мъже като Дани - муфтаджии. Живее при две момичета и само се цупи и пръхти колко му е тъпо и как не му върви. В същото време се остави адски наивно в ръцете на една доста тъпа ученичка да го манипулира както си иска: "Ела да ме видиш, остани да ядеш, остани да спиш, не казвай на нашите, кажи им, че сме се срещнали на улицата, кажи им че не знаеш къде живея, плащай ми наема..." И Дани, тариката, опитния с жените, изпълнява безропотно.

# 51
Стела е най-противният ми образ в сериала - и като роля, и като външен вид. Анорексична, прозрачна, веждите й са ужасни, трапчинките й НАД устните също.  Sick

# 52
  • SF
Освен с външен вид, Стела отблъсква и с поведение. Според мен образът в сериала й е доста пресилен. Няма чак толкова нагли и безочливи същества.

# 53
  • Дубай
Стела наистина е много противна като характер и излъчване.Теди много дразни като започне да се превзема и да чупи стойки.Да не говоря   как мята тая коса демостративно ,ми иде да влезна в телевизора и да я отрежа.Симона като папагал с тези кичури

# 54
Замислих се вчера докато четях темата, нито един от тези младежи не ползва компютър, като ги гледам даже нямат и необходимост.
Дани - паразит от мъжки пол, ще влезе в конкуренция с Кокич. Даже може и да го бие по точки - Коко виси на всички съквартиранти, а Дани на две девойки разчита и ми е много смешен като започне да обяснява на Симона как ще й осигури всичко и на нея и на бебето, та той себе си не може да осигури, какво остава и тях.

# 55
  • Gotham City
Замислих се вчера докато четях темата, нито един от тези младежи не ползва компютър

Точно това казвах и аз на ММ онзи ден. Как пък не ги видях 1 път на компютър. Не съм сигурна дали поне в сервиза няма, ама май не

# 56
Замислих се вчера докато четях темата, нито един от тези младежи не ползва компютър

Точно това казвах и аз на ММ онзи ден. Как пък не ги видях 1 път на компютър. Не съм сигурна дали поне в сервиза няма, ама май не

В сервиза на бюрото на София има един (или има само монитор знае ли човек  Grinning), а и един път Дани извади един лаптоп и то даже много заприлича на мак.

# 57
Зарадвах се,че Галя вече е щастлива, а то и този ще излезе женкар....

# 58
Всички размятат таблети, смартфони и няколко пъти съм ги виждала с лаптопи.  Peace

# 59
Поли композираше на лаптопа си  Peace

Общи условия

Активация на акаунт