Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 140
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
  • Испания
Добро утро!

Забравих да питам за мултивитамините+желязо, колко време се пиеха и колко се почиваше ?

Не съм пила и не мога да ти кажа.

А, добре съм, добре...
Ама не мърдам бре хора....
А не е като да нямам какво да свалям.
Иначе в лице се оцъклих доволно, ама в г_з.....не ще...
 Rolling Eyes

Щом лицето ти е отслабнало, значи сваляш. Мазнините тежат по-малко и затова кантарът не мърда. Дупето отслабва най-бавно. Не се отчайвай!  Hug

eleaa, давай водата!  Wink Hug

Усмихнат и режимен ден!

# 106
  • Бургас
Добро утро!

Аз днес вече съм на работа, но все още трудно приказвам. Не издържах в къщи. Майка ми постоянно седи в кухнята и измисля специалитети. После се тегли на кантара и се вайка как е станала 92 кг.  Малката и тя е вече добре, но ще я оставя баба й да я поглези още два дни. Но май усещам, че вече й се ходи на градина.

Аз да кажа за килограмите.... изядох половин веяна риба вчера и днес съм +500 гр.  Май и със зеленчуците прекалих ... Вечерях зелена салата с ролца от раци. А там съотношението определено е в полза на марулите. Пия вода в несвяст, но не помага. Ще  я мъча тая сол, да я видим. Днес съм на телешки печени кюфтенца и варени яйца. Солта ще я изключа днес, доколкото мога.

Сега да питам нещо. Мнооого закъсняла съм с въпроса, но ... нещо зачетох едни по-стари коментари и ми се стори, че съм в дълбока заблуда.  Embarassed  Като изкараме ударния етап, започва ПЗ. Ясно е, спряла съм се на 3х3. Обаче веднага след ударните ли правя ПЗ 3 и после П3 или обратното. Аз изкарах 5 дни ударен. После веднага включих зеленчуците. Но като четох - четох и ми се струва, че съм сбъркала.

Иначе остава само да се похваля, че вече и на сладкарница да ме закарат, няма да  изям нито една хапка. Железна съм!!!

# 107
  • Испания

Аз да кажа за килограмите.... изядох половин веяна риба вчера и днес съм +500 гр.  Май и със зеленчуците прекалих ...

Може рибата да е била солена. Съотношението протени/зеленчуци е 2/3:1/3. Нормално е след ПЗ ден да имаш задържане или покачване. Не може да се сваля всеки ден.  Peace

Сега да питам нещо. Мнооого закъсняла съм с въпроса, но ... нещо зачетох едни по-стари коментари и ми се стори, че съм в дълбока заблуда.  Embarassed  Като изкараме ударния етап, започва ПЗ. Ясно е, спряла съм се на 3х3. Обаче веднага след ударните ли правя ПЗ 3 и после П3 или обратното. Аз изкарах 5 дни ударен. После веднага включих зеленчуците. Но като четох - четох и ми се струва, че съм сбъркала.

Не си сбъркала. След ударната фаза се започва с ПЗ ден. Иначе става 5 дни на протеини + още 3 /от схемата, която си избрала/ = 8 дни ударна.

Иначе остава само да се похваля, че вече и на сладкарница да ме закарат, няма да  изям нито една хапка. Железна съм!!!

"Не казвай "хоп!", преди да си скочил - казват старите хора.  Wink
Дано продължи така.  Hug

# 108
  • Бургас
Смайлче, благодаря, че ме успокои  Hug  Така се бях ядосала, викам си все нещо ще объркам, пък хубаво тръгнах! Ама не, стриктна съм.
А рибата определено беше мнооого солена и с много лимон  Embarassed

Абе защо като кажеш, че си на диета всички те карат да ядеш?! Днеска ми струпаха една кофа смучещи бонбони, които дори не са лекарства, защото съм се закашляла  Shocked захарта била убивала не знам какво си.

За сладкарницата казвам, защото моят мъж всяка вечер си търси десерта. Мазно си хапва едни едри шоколади... и той е 108 кг, но работя по въпроса, само майка ми да си тръгне в неделя го минавам и него на режима. Той го кара с мен преди 6 години /ако изобщо може да се нарече че и аз съм го карала./ и му хареса. На мъжете сякаш им е по-лесно да изкарат на месо. На мен вече ми се отяжда като си погледна хладилника.

# 109
  • Испания

Абе защо като кажеш, че си на диета всички те карат да ядеш?!

Пък ти не казвай!  Wink Добро извинение е, че си променила начина на хранене.

Когато ме караха да ям нещо нережимно, казвах, че съм развила алергия точно към тази храна.  Joy И така ме оставяха на спокойствие.  Crazy

# 110
Добро утро,симпатяги!:))))
 Смайлзче,това кафенце ми прилича на теб- усмихнато и топло:))))
 Веднага давам и ВОДАТА!
 Анито,много ме радваш,да знаеш:) Аз като почнах диетата също ме караха да ям,но сега вечче никой не ме закача,че чак ми ядат от режимните гозбички:)))) Ако не можеш без сол,ползвай Хималайска- аз така правя,но никога не съм обичала много сол- незнам що е то да задържаш вода:) За сметка на това пък сладкото и шоколадът са ми голяяма слабост:(
Кари,мерси за рецептата- мисля да я пробвам и аз,че искам някакво разнообразие,че тези дни зациклих яко откъм манджи:)
 Кеа,Смайлз е права,че от Д-то се сваля най- трудно:( И на мен проблемът ми е главно това:)
 Хубав ден!

# 111
Предлагам това да е картинката на основния пост в следващата тема  Laughing

# 112
  • Бургас
Предлагам това да е картинката на основния пост в следващата тема  Laughing

По-добре, защото търсих в нета картинка на малко дупе и голям корем, за да ви покажа моята борба каква е, но не намерих. Добре, че не се возя в градския транспорт, че сигурно права нямаше да остана.

# 113
Simple Smile))))))) Кари! И на мен в гардероба ми преобладават черни пантаалони и тъмни дънки,ех имам и няколко по-светли.Но блузите и ризите ми са цветнички:)))Анито,аз съм обраатния ваариант- тип круша,ама сочна:))))

# 114
  • ...на безопасно

Аз пък и на 70 , и на 80 кг все съм с талия 80-82 см. Ако щете вярвайте.....
10 кила са на цицепс и юрганче на глутеуси.  #Silly

# 115
  • Бургас
Kea, изводът е само един - по-добре 80 отколкото 70 кг  Mr. Green

# 116
Момичета каква шунка си купувате? Аз не мога да намеря подходяща.В бомбичките които е винаги има свинско. Може ли да се хапва пушено пилешко (купено) както и пише на грил?

Последна редакция: чт, 10 мар 2016, 19:17 от bebcheto87

# 117
  • Испания
Добро утро!

Къде са ви чашите?

Момичета каква шунка си купувате? Аз не мога да намеря подходяща.В бомбичките които е винаги има свинско. Може ли да се хапва пушено пилешко (купено) както и пише на грил?

За шунките в България не мога да ти кажа. Пушено пилешко и пиле на грил - на теория може, но рядко. Пушеното пилешко, предполагам, е много солено и кой знае с какво е наблъскано. А това на грил го киснат предварително с какво ли не. По-добре домашно приготвена храна. Поне знаеш какво слагаш.  Peace

Усмихнат и режимен петък!

# 118
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Наминавам само да ви благодаря за отделеното време и внимание да ми помагате и обяснявате за режима, храните, начина на приготвяне и всичко останало  bouquet bouquet bouquetМного сте мили и отзивчиви.Аз обаче установих че този режим не е за мен.Не се чувствам добре като наблягам на месото.И не мисля да се тормозя повече.В момента постя и се чувствам значително по-добре.Е няма да сваля но....
Желая ви успех и смело напред към целта  Hug Hug Hug

# 119
  • Испания
Съжалявам, че се отказваш, Elsinor.

Всяка диета, режим, всичко в живота изисква воля и мотивация. От само себе си нищо не става.

Късмет!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт