Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 610
  • 729
  •   1
Отговори
# 330
  • Cambridge, UK
 аз съм тренирала бокс и скачам като боксьор
бързо, ниско над земята с леко сгънати колена
https://www.youtube.com/watch?v=yv0fvzScpi4
майка ми беше опитвала да скача и каза че не може и минута и когато ме видя как скачам аз каза "аз изобщо не скачам така!" Grinning
а по време на протеиновия цикъл дали може да се пие протеинов шейк?

# 331
  • гр.София
  Схемата ми е 5/5 като протеиновия ден е горе-долу така:

палачинка от белтъци и 20 гр. овесени трици с плънка об. извара
      пъстърва във фолио на фурна
      3-4 кокоши белтъка с 4 цели пъдпъдъчи яйца

като не ям след 20:00

# 332
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте!  Hug
И аз съм желязна - и козунаци месих, и агне пекох и дроб сарма и какво ли още не, но не прегреших, а бях и в ПМС. Направо се гордея със себе си, ама то ината е голяма работа.
За яденето аз ям сравнително малко, не че това много помага.  Laughing На закуска кексче с 1 яйце и до 3 равни с.л. трици или полочин кисело мляко с трици, на обяд около 200гр месо или риба, за следобедна закуска кисело мляко или кремче (желирано) и за вечеря пак около 200гр месо и понякога кремче или кисело мляко. В ПЗ дните добавям салата или най-често хрупам краставици и домати. Ако ям яйца ям по 3 на ядене.
За спортуването - за сега не спортувам, ходя доста и разхождам един ужасно дърпащ се дзер, което ми е достатъчно.  Mr. Green Аз ако скачам 20 мин сигурно ще се озова в мазето, а циците ми ще се самозавържат на фльонга.   hahaha
  Ааа и накрая, нали съм си разсеяна да не забравя - добре дошли на новичките, успех!  Hug

# 333
  • UK
а по време на протеиновия цикъл дали може да се пие протеинов шейк?
Може, но Дюкан не предпоръва хранения да се заменят с шейкове. Повечето имат захар, макар и малко. 
Много ми хареса видеото.  Peace Искам и аз така като баткото да се рипна.  Blush
Бокса оформя ли хубави рамене? Ръцете определено са ми проблемна зона.

Не съмLaughing браво, чак си месила.  Crazy
Оф, тия козунаци. И аз не съм хапвала козунак, но много ядене по ресторанти, а там никой не ти гарантира, че пържолата не е маринована със захар и соев сос..
Нямам качване, ще се меря в последния ден на П.

nadq_a-харесва ми менюто ти. И аз 5/5.

Алина- къде се загуби?

# 334
  • Cambridge, UK
да, всичко оформя
рамене, корем, крака
аз когато тренирах бяхме 16 момичета в цяла България, сега повечетот модели от Victoria Secret тренират бокс
ето едно видео и  с Адриана Лима
https://www.youtube.com/watch?v=M7oBLtjliQE

# 335
Ами, Тери, доста се удължи боледуването ми и не съм режимна, но ви чета.

# 336
Здравейте,
И аз започнах режима на 21.04.16 година. Започнах с 10 П, защото имам доста за сваляне
Начално тегло 130 Ръст 194
След Ударния съм на 123
Сега започнах да редувам 5:5.
Надявам се до края на лятото да съм под 100
Цел 94.

# 337
Единственото , което ме притеснява в режима е пълното изключване на мазнините. Както добре знаем си има добри и лоши мазнини. Затова аз не ги изключвам на 100% . Имам предвид на П+З на салатите слагам няколко капки зехтин, а и сиренето съм го намалил до 50 гр на 2 дни. Въглехидрати само от зеленчуците нито грам други.

# 338
И малко предистория  Grinning. Режима го спазвам за 2-ри път. През 2006 г го започнах с начално тегло 110 и достигнах до 87. Третия етап го спазвах около 3 месеца след което започах да тренирам във зала и започах да качвам мускулна маса, но за нея е нужна по силна храна, закрепих се за 3 години на 100, което бе идеално за мен. Проблемът дойде когато започнах нова работа , която не ми позволяваше да тренирам по същия начин, а след месеци и напълно спрях с тренировките поради липсата на време. През последните 3 години само нагоре 110-118-130. А през това време какви ли диети не спазвах и имаха само временни резултати. Глада от фитнеса остана. Когато тренирах приемах около 3000-3800 ккал на ден, но когато тренировките спряха тялото продължаваше да си ги иска.  #Cussing out

# 339
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Таратор, мазнините не са изключени напълно, те се съдържат в месото (дори и в най-постното) и най-вече в рибата, която може да е каквато си искаш, включително и тлъста, така, че за полезни мазнини вместо капки зехтин в салатата можеш да хапваш повечко и по-често рибка. Успех ти желая!  Grinning

# 340
  • Пловдив
Момичета, аз приключих с диетата, заради настъпила бременност. Пожелавам много успехи на всички и много минуси! bouquet

# 341
  • гр.София
   Поздравления за чудесната новина slavin4eto, успех и на теб Simple Smile

# 342
  • Щастлива мама на 3 слънца
.

Последна редакция: пт, 06 май 2016, 23:22 от *АДРЕНАЛИНКА*

# 343
  • Щастлива мама на 3 слънца
Ще се включа в темата само,за да кажа ,че съм спазвала режима преди(2008-2009г).Направих го изцяло,по книга-резултата беше повече отколкото си бях наумила.След като свалих до кг които ми препоръча калкулатора,аз се заинатих и свалих още,макар и мн.трудно.Изкарах си четвърта както подобава,тогава ви четях и понеже нямаше нищо трудно,неясно или пък не изпитвах нужда от аплодисменти -не съм писала.Но.... след 11год.забременях с второто ни дете,а веднага след това и с третото-ефекта се позагуби.Дотогава не съм имала покачване на теглото.След като се върнах на работа миналата година,нормализирах малко ежедневието си,а и госпожиците ми поотраснаха,реших,че е крайно време да се погрижа да заприличам на себе си.Аз веднъж само съм спазвала диета,едно си знам и....пак съм с Дюкан.Не се притеснявам,че го правя за 2ри път,не бързам -знам какво ме чака,как става....и така.
Девойки,няма магическа пръчка,няма норматив-има спокойствие и режим!Не го преработвайте,не го подценявайте! Naughty Какви са тези терзания,че два дни не е мръднал кантара?!? Shocked
Аз не се тегля всеки ден,а и кантара ми е малко старомоден-няма грамчета,а направо цели деления.Отчитам и че минах 30-те+още към 5 отгоре,три деца....но това е,ще се вталяваме-този път завинаги Sunglasses
Желая ви успех,малко повече мотивация и спокойствие!

все едно аз съм го писала. включително и 3 те деца

# 344
АДРЕНАЛИНКА,в такъв случай давай да се държим здраво и да служим за пример! Heart Eyes
По-бавно става,малко по-трудно е,но няма норматив.Сваля се чудено и за мен е много важно да не гладувам,а да си хапвам достатъчни количества.
Сега ям доста готова храна,която не е съвсем ок,ама изнемогвам да готвя-за децата отделно(имам дете на безглутенова и безказеинова диета),другата е вегетарианка,мъжо си иска манджа и  с моите трици не мога да зарибя никого другиго от макумбата. #Crazy
Но.....варианти винаги намирам.Карам 2/2 засега,ще помисля сериозно каква е удачната схема за нататък.(преди правех 3/4).

Общи условия

Активация на акаунт