Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 622
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
  • гр.София
  Здравейте, знаете ли дали киселите краставички са режимни?

# 346
  • Щастлива мама на 3 слънца
  Здравейте, знаете ли дали киселите краставички са режимни?
ако няма захар . ...аз не бих пробвала

# 347
  • UK
Аз леко се стреснах от ръста на Таратор, то пък било мъж  hahaha

Таратор- много добър резултат за първа фаза, това при жена няма как да стане. Както каза Не съм, в месата и яйцата има достатъчно мазнини за метаболитните процеси. 

Алина-оправи ли се?

Славинчето-чудесна новина, лека бременност !  bouquet

Краставичките от магазина имат захар със сигурност, внимавайте.

Не съм се мерила, но корема ми се прибра и вече не изглеждам като бременна. Днес мерих дрехи и почти се харесах. Whistling

Днес П
з-ка: кафе, палачинка с канела
обяд: телешко задушено, кола зиро
вечеря: телеко задушено, капучино

# 348
Не съм, обаче от вторник започвам режима, защото от лекарствата съвсем се запълних  Grinning

# 349
  • ...на безопасно
О, дружина...нови попълнения?
Добре дошли!
Преминахме празниците успешно, да видим нататък.

# 350
5 дни на П + З и 1.5 кг нагоре, 2 дни пак на П - 2.9 кг Simple Smile Важното, е че на празниците устоях е не и на аганцето   #Crazy

# 351
  • Cambridge, UK
здравейте, днес гледах рецепти и в много от тях се среща пармезан по време на П
можем ли да го ползваме и в какви количества?

# 352
  • UK
Не знам за пармезана, но едва ли има нискомаслен вариант.

Не съм свалила на кг, след още 3 дена П пак ще се меря.

Днес П
З. палачинка с канела, капучино
О. яйца на очи, кафе
В. пилешки гърди на грил тиган, чай

С водата как сте? Аз май не пия достатъчно.  Rolling Eyes

# 353
  • гр.София
  здравейте, аз съм долу-горе, след 5 ПЗ дни качих 1,1 кг. дали защоот последния ден посолих чушките с дом. сос и извара или си  позволих 100 гр. кис. краставички ама това е резултата, сега се надявам като се премеря в четвъртък да мога да се похваля с по-добри резултати

Последна редакция: пн, 09 май 2016, 19:46 от nadq_a

# 354
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
 Славинчето, честито, лека и безаварийна!  Hug

Киселите краставички (без захар) са позволени като подправка и в П дните, т.е. може да си направите една салата тип снежанка с 1/2 малка краставички в П ден.  Peace От 100 грама краставички няма как да се качи, по-скоро е задържана вода ако е имало нещо по-солено. Аз сега очаквам утре да съм с + (и затова няма да се меря  Mr. Green) тъй като ядох пушена и солена риба, пък аз по принцип ям почти безсолно, та очаквам веднага да ми се отрази. Такива кг. обаче след ден ги няма. Както е преди цикъл, аз съм най малко 500грама нагоре, ако имам късмет, но може да стигна и до 2 кг, които като дойде МЦ и изчезват.  Laughing

Пармезана не е позволен.

Иначе при мен нищо ново. И аз като другите тридетни карам режима за втори път и знам, че действа - бавно, но сигурно. Аз имам да свалям килограми, които не успях да сваля след втората бременност (2те ми малки са породени), от третата вече нямам, те и малко бяха останали, обаче понеже тези дълго съм си ги държала и знам, че голяма борба ще бъде.
Относно готвенето и аз карам основно на аламинути, просто като сготвя за останалите и вече не ми се готви и за мен, та мятам някакви филенца на грил или сух тиган и гриза домат или краставица. Моите деца много налитат на тричавото кексче, ама аз пък не смея да им дам да не им раздразни коремите.
Хайде стига ви толкова от мен, лека и силно олекваща вечер на всички!  Grinning

# 355
Не съм,мастните клетки имат памет се казва в книгата,но според мен е важно и теглото,което обичайно човек държи през живота си,не само през последните няколко години(надявам се) Thinking
Похвалвам ви се официално-за един месец от началото-5кг Grinning
Много даже съм доволна,ама последните няколко дни моята първа любов-рибата и аз се преоткрихме за по-добри резултати Joy Joy.Какво не прави жената,за да сваля?!
И да ви кажа,бях забравила този етап -като те видят отслабнала и се почва:"ама каква диета правиш?,как свали,кажи?" и като кажа каквото ме питат и се почва:"оууууу,ама аз не мога да си го позволя финансово...,ама луда ли си да не ядеш хляб Sick Sick Sick
ааа,и любимото ми:"мнооогооо е вредно това,ама как успяваш?" #2gunfire
Питам разни неща такива умници-само глупости плещят,та  така......и да си ходят дебели Mr. Green

# 356
  • Cambridge, UK
... и  болни, извинявам се, ако засегна някой.
Но храната е ключа към здравето, а като си помисля как хората се тъпчат с всякакви боклуци, и аз в това число разбира се, и как не им остава време или желание да се образоват малко и ми става мъчно.

Преди няколко месеца напълних шкафовете с какво ли не - киноа, чия, трици, масла и какво ли още не, купих си 2 книги и започнах да готвя по тях, а когато пуснах снимка на поръчката от Амазон, коментарите варираха от "ооо, диета" до "ГМО, изхвърляй всичко" въпреки че всичко е органик.

Гледах си преди малко статистиката от Myfitnesspal, с първото ми дете бях качила над 30 кг за година и половина съм ги свалила, с второто уж бяха само 17, а ги мъкна вече година и половина!

Стискам палци на всички!

И последно един въпрос - киноа кога може? Сготвих пуешко с киноа, обаче мъжът ми не го хареса, а не искам да го хвърлям. Пропорциите са 0,5 кг пуйка и 0.25 кг киноа, 3 чушки ...

# 357

И последно един въпрос - киноа кога може? Сготвих пуешко с киноа, обаче мъжът ми не го хареса, а не искам да го хвърлям. Пропорциите са 0,5 кг пуйка и 0.25 кг киноа, 3 чушки ...

Киноа, чак в трета.

Краставичката в П-дните не е задължително да е кисела.

Териииии, умната с водата.

# 358
  • гр.София
  Някой правил ли е сладолед от белтъци и някакъв подсладител или нещо подобно

# 359
 Някой правил ли е сладолед от белтъци и някакъв подсладител или нещо подобно
Да! Simple Smile
Кефир, стевия, желатин; след като стегне до към 50% (полу-желе), вкарвам разбитите до връхчета белтъци. Става  по-скоро сладоледен мус.
Вместо кефир може да се използва домашно обезмаслено кисело мляко; прецено и непрецедено.
Между другото, и с прясно мляко става, но е необходимо да се вкара нещо сгъстяващо - повече желатин, и/или фибри (пшеничени), и/или глюкоманан (накъде без него...).

Общи условия

Активация на акаунт