Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 161
  • 729
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте и от мен Simple Smile . След дълго отсъствие пак се завръщам. Да споделя, че с този режим имах най-добри резултати. След като прекъснах, започнах хранителен режим на Р.Илиева, но и там нещо нещата зациклиха, затова и реших да се завърна отново тук Simple Smile След всичките режими успях да стигна до 58кг, но след почивките по морета съм пак 61-62кг. Стартирам днес и целта ми този път ще е 55 кг Simple Smile Хубав ден

# 601
nadq_a - В момента се въртя около 61 кг. - ту малко нагоре, ту надолу.
Всичко накуп ще съм аз, но обмислям да са два чисти протеинови дни първия месец и да съм много стриктна. На морето бях вкарала всичко, че и отгоре (бял хляб, пържени картофи, тестени закуски...), за 10 дни направих два протеинови дни и качих 2 кг, които май бяха основно вода, защото за два П дни ги свалих. И мисля да се меря само след протеинов ден, за да не изпадам в паника и отчаяние, абе голямо шубе ме гони със захранването.

Спокойно sisonka_ , аз за почти 3 месеца съм свалила 9 кг, като последния месец е само малко над кило. Сега боря последните три кг., ма те не щат Twisted Evil Важното е да се задържи сваленото и да не се отказваме Simple Smile

Добри дошла bebeshki и успех!

# 602
 9 кг. за 1 месец си е постижение. Поздравявам те !!! Аз бих била доволна като се има впредвид, че е трудно и бавно. До сега за 20дни съм свалила 7кг. Peace Ям по малко но пия мноого вода и като, че ли вече нямам почти никакъв апетит . Днес ходихме на плаж с малкия и естествено киснахме 3ч. само във водата и като се върнах -0,400. явно и  hahaha водата помага разбира се с  доста киснене в нея, че малкия си е жабок  неще и неще да излиза. Хубав ден на всички  Hug

# 603
lorin29, не четеш внимателно - 9 кг за почти 3 месеца  Joy
Аз съм доволна, за 2 месеца свалих 8 кг., просто последния месец и съм с нарушения, 10 дена на море нережимна, а и е факт че имам много малко какво да сваля още.

Най-хубаво е че няма ден в който да съм гладувала, и през цялото време съм яла и то по много. Дори съм преяждала с режимни храни и въпреки това съм сваляла.

# 604
  • Пловдив
Свалила съм малко над 5 кг. за около 3 седмици. Проблема е, че почти не се храня напоследък. В много от дните ям веднъж дневно, 2-3 пъти пропуснах да ям трици.
Имах/имам много притеснения с намиране на ново жилище под наем, а сега ще почнем и ремонт. С детето ми е трудно да се организирам да си приготвя храна и да седна да я изям спокойно и понякога ям чак, когато се прибере мъжа ми към 18-18,30 часа. Преди през деня ядях боклуци, които изхрупвам на крак /сладки, тестени/. Сега с режима знам, че те не са позволени и ако не мога да изям нещо позволено, просто не ям. Знам, че не е ОК това. Така или иначе обаче не съм гладна за режимна храна, а глада за боклуци няма да позволя да ме пребори.
Искам до края на септември да съм под 90 кг., т.е. да съм свалила още 4-6 кг., че иначе не знам от къде ще ми се намерят работни дрехи, като тръгна на работа. После ще продължавам към целта си под 70 кг., което се надявам да постигна до коледно новогодишните празници, когато да мога да си позволя някоя гала вечеря.

# 605
  • гр.София
 Да се похваля, правих домашна банонова торта (експлозия от вкусове и калории) и остисках без да съгрешавам, това си е направо чудо с моя списък прегрешения тия дни.
 poohito според мен не си на прав път, ще си докараш някой гастрит така, този режем принципа му е да се яде в рамките на режимните храни, защо не си приготвяш от вечерта храните за следващия ден, така ще спестиш време в кухнята и просто трябва да отделяш по малко време за хапване. Пожелавам ти успех, но яденто е задължително, доктора го е казал.

# 606
Здравейте, днес открих соевото мляко като заместител на кравето и не е лошо на вкус, а и е с по добри показатели.
До Ламята- извинявай за пропуска, това е защото при мен кг-мите ми са в повечко .
До poohito- по добре е да се храниш по малко на често отколкото да гладуваш екстремно. Ако глауваш прекалено стресираш организма и така той го разпознава като вид да може да се самосъхрани и започва да задържа вода. Поне така мисля от това което съм чела, а и за теб не е добре впредвид резултатите. Бъди спокойна ще ги свалиш поне от всички тук виждам само, че се сваля.

# 607
  • UK
Здравейте,

От известно време искам да вляза във 2-ра фаза, но нещо не става. И на протеиновия четвъртък все се излагам вечер. Много съм се отпуснала.  Rolling Eyes

Давайте съвети, моля.

# 608
poohito Не гладувай, смисъл няма, момичетата преди мен са ти го казали. И не е толкова трудно с храната, аз съм имала случай в една вечер да си приготвя храна за почти цяла седмица, включително тричави палачинки и е много по неангажиращо, отколкото да го мислиш всеки ден. Като ядеш, дори и повече от позволените неща  - сваляш, като гладуваш сваляш все по-бавно, а накрая нищо и се стресираш психически и физически. Успех с ремонта Simple Smile

nadq_a признала съм те че си желязна, браво bouquet

lorin29 отдавна се каня да проуча какви са му плюсовете и минусите на соевото мляко, но все забравям, а наистина не е лошо на вкус.

Аз вчера за пръв път видях кръгло 60 кг на кантара без грамчета отгоре и много се зарадвах, само че вечерта имах гости и празнувахме рожденния ми ден (на патерица) и пих една водка с кола и хапнах полвин порция сладолед и +1 кг директно тази сутрин  Laughing

Teriyaki 2-ра фаза е редуване на протеинови и протеиново-зеленчукови дни, мисля че нещо бъркаш и или искаш да влезеш в 3-та или в 4-та. Прочети първия пост, и кажи какво всъшност се опитваш да направиш:)

Хубава седмица и много минуси на всички желаещи ги Simple Smile

Последна редакция: пн, 15 авг 2016, 22:15 от Ламята

# 609
  • гр.София
  Има ли някой който е вече в трета фаза, може ли да сподели впечатленията си. Как се отразява преминаването от втора в трета, качва ли се? Много ме е страх от влизането в трета, все си мисля, че ще почна да качвам. Моя план е да вкарам всичко наведнъж, като вместо гала вечери ще ям примерно боб, елда, леща, грах и т. н. Това поне за 2 месеца пък после ще видим. Доста малки са грамажите за боба и лещата.Ще задам един глупав въпрос, моля ви не се смейте, Грамажите които са дадени за сварени количества ли са?
  Ламя с теб май заедно ще влезем в трета, при теб колко ще продължи, на мен ми се очертават 320 дни

# 610
nadq_a Laughing-лошата новина е,че отговора е Да-напълнява се в трета,но не много-ако се спазва стриктно,около 10-15 % от сваленото във втора.Според моя опит-вече 5 години съм на този режим,колкото са повече свалените килограми,толкова е по-голяма вероятноста да се върнат повече и по-бързо килограми.Добрата новина е,че този процес може да се контролира,и нещата не трябва да се изпускат нито за ден!
Влизай смело в трета,наблюдавай как ти се отразява всяка нова храна,която въвеждаш,следи теглото си ежедневно,и няма страшно-ще се справиш!
Teriyaki  Hug,какво става с теб?Върнала си килограми-влизай бързо във втора!
От утре в хладилника ти няма нищо друго,освен режимни храни за теб/за останалите в семейството,които са на обща храна-на отделни рафтове / Mr. Green
Постави си краткосрочни цели-до края на месеца да свалиш 3 кг.,примерно,което е 3 врътки 5/5!
Напълно достижимо,нали! #2gunfire
Успех на всички!Мисията е възможна,казвам го от опита на свалени и задържани/с много усилия/40 кг. Hug Hug Hug
Ето за новичките,малко стимул:
http://bg.fotoalbum.eu/ANNA2020/a692921/

# 611
nadq_a И мен много ме е страх от трета, миналия път като я правех не качих изобщо, но бяха по-малко кила, много по-бързо ги свалих,  и имах странични притеснения, които ме държаха по-неволя във форма Rolling Eyes
За момента се очертава да са 100 дни за мен в трета, ще ми се да сваля още две кила, но до края на август не го виждам как ще стане.

Teriyaki явно не съм те разбрала, но се намери кой да ти отговори и да те насърчи, това е най-доброто на темата Simple Smile

An.che благодаря за споделеното инфо и че наглеждаш темата Simple Smile

# 612
  • гр.София
  Здравейте момичета и момчета Simple Smile
 Нямам почти никакви резултати които да докладвам, мислех си, че тази врътка от 5 П дни ще е последна и ще стъпя на 65 ама не. Като са малко килограмите организма не ги пуска. Може да направя още една ама не съм сигурна, може и направо да влезна в трета, защото постояно се изкушавам и едвам изтрайвам, мисля да послушам тялото си и да му дам малко почивка. А и динята ме чака, нямам търпение да хапна преди да и е минал сезона и на нея.
  Преди няколко вечери не можех да заспя и си четох една енциклопедия за тялото и там беше дадена таблица за идеалното тегло и в момента ИТМ ми е 23, и съм в графа "норма" а само преди няколко месеца пак я бях гледала тая таблица и бях с ИТМ 35 и в грава "затластяване". Точно тогава бях се шашнала и реших на всяка цена да взема мерки. И ме одари изведнъж, че успях, наистина усбях да се преборя с тия килограми, чак не мога да повярвам. До такава степен се бях вгледала в последните 1-2 кг. че не си дадох сметка, колко много съм свалила.

# 613
Здравейте, заслабващи Simple Smile
Браво nadq, страхотно постижение е твоето, и за 1-2 кг няма смисъл да се мъчиш.
Аз ще се захранвам от днес, 60 кг. съм и искам още 2 кг да смъкна, но вече ми идва в повече режима. Решила съм като мине захранването (100 дни) да пробвам дали с едни 5П дни няма да се отърва от тях.
Заедно със захранването ще включа и спорта и се надявам това да ми помогне да не върна килограми.

Дали заради почивки, дали защото лятото си отива пишещите в темата намаляха рязко, пожелавам много и бързи минуси на всички в 1-2 фаза и успешно задържане на постигнатото тегло на тези в 3-4 та

# 614
Здравейте, дами! Включвам се и аз в темата и се надявам да издържа на режима!
Имам няколко неуспешни опита с тази диета и безброй опити в плодолечение, разделно хранене и всичко, което се сетите, но все излиза някой празник или повод на небосклона.
Този път ( малко преди да навърша 30г) съм решила тотално да променя начина на хранене и да върна старите си килограми.
Висока съм 160 и днес кантара отчете 55.5кг, някои ще си кажат, че не е много и това е ненужна истерия и мания за слаботия. Винаги съм била слабо дете, слаба тийнейджърка и постепено в последните 3-4 години качих близо 8 кг, които не мога да смъкна, а ми тежат и се чувствам некомфортно.
От днес започнах 10 дни ударен режим пък каквото стане.

Общи условия

Активация на акаунт