Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 502
  • 729
  •   1
Отговори
# 585
  • София

Да споделя опитност след 5 П дни, понеже ми дойде и тогава хич не ми се яде и реших да пробвам с още 2 П дена, и резултата е  0,100 килограм, та ако някой си е мислил като мен да увеличи някой път П дни да знае просто няма смисъл.

Не че просто няма смисъл, ами и самоя Дюкан съветва че ако се прави 7 дни задължително да е след консултация с лекарPeace

# 586
Здравейте момичета, почивката свърши и пак съм сред вас,
успех на новодошлите, повтарящите и на редовните Simple Smile

Бях на доста свободен режим последните 10 дни и кантара не ми прости +2 кг каза сутринта, но не ми личат хич и подозирам, че повечето е задържана вода, а може би и факта че съм спала час и половина тази нощ си има значение.

63,6 кг. съм в момента, искам да съм 58 кг., виждам че доста сме с това желание.
Днес правя пръв протеинов ден, ще се отчитам в петък.

Хубав ден и прекрасна седмица на всички
bouquet

# 587
  • Варна/Благоевград
Здравейте дами  Flutter
Днес ми е втори ПЗ и сутринта имах 0.400 минус от вчера. В момента си правя супа със зелен боб, нали е разрешен?  Rolling Eyes Имам още килограм и сто до първата свалена десятка, ако успея да го сваля до края на Пз,ще съм много доволна  Twisted Evil Praynig
 Успех на всички ви и весели лятни дни  Hug

# 588
Здравейте и от мен и аз да се отчета днес ми е 10 ден и след ПЗ съм втори ден П и от 92кг. кантара показва 87,8кг. и съм повече от доволна впредвид, че вече свикнах и продължавам. Мъжа ми разбира се е по доволен и от мен, защото не му изяждам сладкото, а и кока колата си стои непокътната в хладилника  Laughing Успех на всички все по лесно и бързо да стигнат до заветната цел.

# 589
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ей ме и мен!  Laughing
Браво на всички свалили, давайте все така!  Hug

При мен нещата са ту нагоре, ту надолу, но не се давам. Имах няколко криввания от пътя онзи ден, но детето имаше РД и ми е простено. Simple Smile Естествено на следващия ден имах един голям +, но се надявам до утре-вдругиден съвсем да е изчезнал. На мен ми остават вече около 5кг да сваля и естествено върви бавно и трудно, на мен пък взе да ми писва, но то си е нормално. Освен това ми се обостри гастрита и сега не знам какво да ям, но и това ще го измисля. Принципно диетата е подходяща понеже не се яде мазно, пържено и солено, но аз пък прекалявах с краставиците, а те не се препоръчват за хора с проблеми със стомаха, да не говорим, че и доматите не беля и сурови чушки ям, абе ще трябва да взема мерки, че така е много неприятно.

Хайде оставям ви да топите килограми, лек и успешен ден на всички!  Grinning

# 590
Здравейте! Днес започнах диетата. Имам малко повече от 20 кг за сваляне, затова реших, че би била удачна за мен. Днес мина сравнително добре, носих си храна от вкъщи, което никога не е било. Избрах и това време от годината, защото колежките, с които ходя на обяд а отпуска и няма да има кой да ме изкушава. Simple Smile

# 591
  • гр.София
  Добро утро Simple Smile
Добре дошла   az_az_az, пожелавам ти пързо да пребориш тия 20 кг.
Аз да се оплача от себе си, че съгреших и то доста, незнам какво ме прихвана пак. Бях се зарекла, че ако съгреша още веднъж минавам на трета, защото няма смисъл от това йо-йо на два кг.  След като прегреших (няколко пъти) се чуствах много гадно от себе си, абе нещо сама се съботирам тия дни. Давам си последен шанс днес, дано да не се съдя.

# 592
Вчера и аз малко прегреших, но кантара днес показва (- ), така че си прощавам и продължавам. Обобщавам за 13 дни -5 кг.  Hug Няма да се отказвам като съм започнала ще се издържи иначе губя битката и после и да искам няма да ми се получи, а пък като са тръгнали килограмите вече надолу това,че има малко съгрешение не е проблем на всеки може да му се случи. Преди 2 години отказах цигарите така, че ще удържа и на това натоварване. Добре дошли на новите попълнения и стискам палци  Praynig да имате успех. Момичета мажете ли се с някакъв крем за стрий , че малко се притеснявам?

# 593
Не съм - и аз съм на последните 5 кг. и това с ту нагоре, ту надолу го играх целия юли месец и едва не се отказах. Много ти се възхищавам колко си стриктна и уверена, въпреки задържането  bouquet

nadq_a Не се съди, толкова много си постигнала и толкова усилия си вложила, нормално е да ти е по-трудно вече. Може би ако минеш за 1-2 седмици на трета после ще ти е по-лесно, при мен в момента се получава доста добре.  Последния месец съм свалила 1,200 - 1,300 кг. и повечето време се люшках между 61,5 кг и 63,5 кг., на морето го карах на трета с екстри Embarassed и качих 2 кг, които изчезнаха след първите 2 протеинови дни, а след третия тази сутрин бях най-малките ми килограми досега (60,7кг.) откакто съм почнала диетата и се чуствам отново мотивирана.

lorin29 успех ти пожелавам, а за стриите съвет не мога да дам, само за целулита мога да кажа, че много добре се повлиява от диетата и без всякакви кремове почти изчезва.

az_az_az добре дошла Simple Smile

# 594
Здравейте момичета новичка съм сред Вас днес ми е 2 ри ден ударен мисля че ще се справя.Тук чета много полезна информация,никога осега не съм спазвала този режим ,до скоро бях на 90 дневния режим но една приятелка ме зариби да започна този от първия режим имам 22 кг свалени и то с многооо прегрешения .Тук вие ще сте ми много полезни благдаря ви че съм сред Вас.Успех на всички  bouquet

# 595
Добре дошла ***sunshine*** мисля, че ще си много доволна от тази диета и ще постигнеш поставените ти цели. Аз също съм нова, но вече се радвам на добрите резултати успех и занапред.

# 596
  • гр.София
  Добро утро Simple Smile
Искам да отчета резултат след 5 П дни съм 66,2 килограма, ако не бях прегрешавала по време на  ПЗ сега можеше да съм стигнала 65. Голям риск е отклонението от пътя, качва се с такава скорост, че на кантара свят му се завива. Не си заслужава, но въпреки това се случва да прегрешим важното е да не се отчайваме и обвиняваме, а просто  да продължаваме на пред.
  Успех на всички Simple Smile

# 597
Добро да е!

Хахах, nadq, и аз ако не бях прегрешавала миналия месец, вече щях да съм си стигнала целта, но и ние сме хора, няма как без някое и друго прегрешение, важното е както казваш да не се отчайваме и да продължаваме да преследваме целите си.

Дала съм си срок до края на август, ако стигна 58 кг ще е идеално, но и да не ги достигна ще почна да се захранвам, защото вече става така, че резултата не е достатъчен, за да оправдае усилията.

Прекрасен ден и успех на всички
 bouquet

# 598
  • гр.София
 И аз съм решила до края на август максимум на втора. Ти сега колко си Ламята? А какъв ти е плана за влизане в трета фаза? Чудя се как да подходя, дали да вкарам всички нови неща на веднъж или лека полека.

# 599
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета. Simple Smile
Много съм изнервена и затова не пиша.  Twisted Evil От две седмици въртя едни кг, плюс минус и все около тях, не мога да ги прескоча. Днес правя един месец 9 кг съм свалила, бяха толкова Горе долу и преди 10 дни... Crossing Arms  #2gunfire
Вчера ядох триците с Едно кис. Мл. Обядвах 4 бъркани яйца с извара и две мини пържолки и вечерях шаран на фурна и днес Подарък  0.600 ама плюс Shocked е такова чудо не очаквах.
Искам да го прескоча вече тоя десети кг, да му се невиди #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт