Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 504
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Аз си позволявам кюфтета на скара със смесена кайма, макар че според Дюканън свинско трябва да не се приема, на мен не ми пречи и даже пак си свалям.

# 571
  • Пловдив
Би трябвало да е мляно телешко, говеждо или птиче месо. Аз съм купувала преди готова пилешка кайма, в която има и пилешка кожа, въпреки че според Дюкан кожата не бива да се яде.
Сутринта на ден 5-ти от ударната са -3 кг. Ще бъда на ударна 7 дни. Има и други фактори за свалянето ми обаче - появиха ми се лични проблеми и много се тревожа и от 2 дни ям съвсем малко. В началото започнах и с физическо натоварване малко /Първо ниво на Крис Пауъл за 15 мин/, но заради притесненията не съм правила и упражненията вече втори ден.

# 572
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета влизам да се похваля, че днес съм 1.500 по малко от вчера newsm68 newsm68 newsm44 направо се изумих. Очаквах голям плюс, защото през първия П свалих 700 грама, а през втория нищо, но се учудих доста. Нищо не съм недоволна. Twisted Evil
Днес ми е 18 ден, а за 17 дни съм смъкнала 8.700 общо. Имам още надежда, че на 20 ден мога да ги закръгля на 10 Килца минус.  Praynig
Вчера обядвах пържола и половина, след 2-3 часа изядох една купа "крем карамел" , а вечерта към 7 и нещо, осем изядох три варени яйца. Мисля и днес да ми е същото менюто, но ще увелича водата, че вчера беше сигурно около литър и малко.
Продължавам напред,чувствам се много спокойна и мисля, че без проблем ще успея да сваля първата цел 20 кг.
Успешен и режимен ден bouquet

# 573
  • София
Аз си позволявам кюфтета на скара със смесена кайма, макар че според Дюканън свинско трябва да не се приема, на мен не ми пречи и даже пак си свалям.

свинското месо е позволено, само трябва да е чисто без мазнини.

# 574
Браво sisonka за успеха и както вървиш 20 кг. ще ги постигнеш стискам палци. А за свинското ако наистина е позволено ще се радвам защото така или иначе си го хапвам.😀

# 575
  • София
Гарантирам ти че е позволено, пускала съм и тук потвърждение от официялния съпорт на Dukan Diet UK

# 576
  • гр.София
   Добро утро на всички Simple Smile
 Днес стават четири месеца и половина на Дюкян и резултата е -30,2 кг., имам още 2 кг. да сваля и почвам трета. Снощи си мисля и не мога да повярвам, че успях да си възвърна старото тегло толкова лесно, доктора да е жив и здрав за дето е измислил тоя план. Направо съм като нов човек, бях изпаднала в няква дупка относно външноста си за повече от година и се правих, че не забелязвам на къде отиват нещата. Като минавах през огледало не се поглеждах, а сега само се връткам пред огледалото и се кефя на новото си-старо тяло Simple Smile Има какво да се желае още де, от бедрата и от дупето трябва да се изчистят още малко сланинки, и корема под пъпа старчи леко ама това е от раждането, дано да се оправи от коремни преси. Както и да е това са бели кахъри.
  Пожелавам на всички, които са се хванали с тоя план много добри резултати и да постигнете това, които желаете Simple Smile

# 577
  • София
Браво! Успех с трета! Дай снимки преди и след, дават много стимул на диетуващите!

# 578
  • гр.София
  Мисля да стана поне 65 кг. тогава трета, трябва да прегледам архива със снимки на малкия може да ме има на някоя от снимките, че аз тогава бягах от снимки, много сажалявам, че не се снимах пред огледалото точно преди започване на диетата.  Намерих някакво приложение за телефон за диетата на дюкян има и такова с рецепти, не са лоши  тия приложения

# 579
Nadq_поздравявам те  Hug  страхотен резултат си постигнала и сега съм още по мотивирана да постигна твоите резултати даже и на половината ще съм доволна. За стягането не мисля ,че ще ти е проблем. Успех и за напред.

# 580
  • Варна/Благоевград
Здравейте дами.  Sunglasses
Вчера като се похвалих,че имам минус от кило и половина на следващия ден бях качила половин. Изобщо не ми стана ясно, напълно режимна и през П, но какво да се прави.   Rolling Eyes Днес Съм имам -0.300 последен ден П ми е и се надявам да имам утре някое хубаво минусче. baby_neutral
Nadq_a  Адмирации за теб мила. Страхотен резултат, при положение, че не си започнала от някое голяма трицифрено число.  Hug

# 581
  • гр.София
 Благодаря, аз си бях 97 кг. това си е почти сто.

# 582
  • Пловдив
Надя твоята ситуация е почти, като моята и целите ми са подобни на твоите. Дано се справя толкова добре, като теб.
Днес ми е последен ден от 7 дневната ударна. Издържах въпреки личните проблеми и стресиращи събития Сега сме на морето и ще продължа 5 на 5. Ще ям салати сега и ще издържа на изкушенията. Кантар няма да имам тази седмица, но като се прибера ще чакам голяма радост.

# 583
  • Щастлива мама на 3 слънца
Имаме ли фб  група ?

# 584
  • гр.София
  Добро утро на всички Simple Smile
Вчера си направих крем карамел с дом. яйца и стана почти като другия, препоръчвам на всички които искат да вкарат малко разнообразие, а и лесно стана.
Да споделя опитност след 5 П дни, понеже ми дойде и тогава хич не ми се яде и реших да пробвам с още 2 П дена, и резултата е  0,100 килограм, та ако някой си е мислил като мен да увеличи някой път П дни да знае просто няма смисъл.
  Успех на всички и пожелавам много минуси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт