Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 509
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Момичета два дена изкарах без грам сладко и днес реших да си купя естествен подсладител Стевия с 0 кал.
Според вас дали става?

# 556
  • гр.София
аз ползвам стевия на прах, ама има доста специфичен вкус и я използвам рядко и не ми задоволява глада за сладко, ако много приритам за сладко ползвам теч. подсладител, но избягвам, че те са много вредни

# 557
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте, момичета!  Hug
Добре дошли на новите!  bouquet

За стевията - режимна е, да и може да се ползва.  Peace

Аз съм си режимна, нямам минусчета, даже имах един огромен +, но с МЦ изчезна.

# 558
  • Пловдив
Не знам колко пъти може човек да мине на поправителен.
Веднъж свалени 37 кг. Провалена 4-та фаза и върнати над 20 кг.
Втори път свалени към 15 кг. Провал още в 3-та фаза. Нагоре, нагоре, бременност, раждане, кърмене, нагоре, нагоре и ето днес съм пак 98 кг.
Опитвам ново начало, но дали ще успея не знам. С нищо друго не съм имала успех, само с Дюкан действително свалям, защото правилата са точни и ясни, но пък същевременно много строги. Искам да имам волята да успея. Когато свалих много кг. обаче и успях с 3та фаза и дори в началото с 4та живеех с майка ми, която също спазваше режима, а после живеех сама и си налагах правилата. Сега обаче е все по-трудно да се ограничавам от храни, които не ми действат добре. Мъжа ми е слаб /хърбав/ и си позволява всичко. На него нищо не може да му промени теглото, а аз минавам през ада, като го гледам как хапва пържени, сладки неща и всичко. Тогава той ми казва "какво толкова от 1 хапка нищо няма да ти стане" и пропадам в такива грешки. Това се е случвало много пъти. За това се страхувам, че няма да успея.

# 559
  • гр.София
днес за първи път пробвах напитката кефир, не беше никак лоша, прочетох в интернет, че може сами да си я приготвяме, някой пробвал ли е да си прави с нискомалено мляко?

# 560
И на мен ми е интересно да разбера какво може да пием без калории освен айрян, кафе, чай и вода?.

# 561
  • Пловдив
Въпреки, че са много оплювани и всъщност наистина не са полезни /т.е. направо са си вредни/ в книгата на Дюкан пише, че газираните напитки с подсладител са позволени. Аз мисля, че човек може а си позволява 1-2 чаши Кола Зиро седмично. 90% от българските лимонади са само химия, оцветители и подсладители - тъй че и от тях може. Аз по принцип не съм почитател на газираните напитки.
Мляко с кафе.
Мляко с неподсладено, нискомаслено какао.

# 562
След 4 дни дюканстване съм с 2 кг. надолу  Laughing , но имам и МЦ и вчера си позволих да си хапна краставица и домат , защото ми стана  лошо и ме болеше глава, което го отдавам МЦ. Сега незнам как да продължа с ПЗ или П.

# 563
  • гр.София
 ако си приключила с ударната фаза, минаваш на  ПЗ

# 564
  • Пловдив
Щом си хапвала краставица и домат, значи вече си в ПЗ ден. Решаваш колко ПЗ ще имаш и после пак П, колкото си решила да редуваш и така ги редуваш.

# 565
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета,тук съм още и съм бетон. Минаха ми първите ПЗ не съм покачила, но задържах през тях. От вчера съм на П отново и днес имам - 0.700. За 16 дни съм свалила 7.200кг. Надявах се до 20 ден да станат около 10, но едва ли. Продължавам напред останат ми още 12.800 до първата ми поставена цел. Поздрави от морето и успешна седмица. Heart Eyes Heart Eyes Simple Smile Sunglasses Sunglasses Sunglasses

# 566
Аз бях 10 дни в първа фаза и от днес съм във втора. Стоически издържах. И сега съм се възнаградила с пуФкавото кексче на Смайлсче  Mr. Green

Здравей Alinna, колко кг свали за 10 дни на първа фаза?

# 567
Благодаря ви момичета продължавам с пз и до днес сметката е -2.700 5 ден

# 568
Аз бях 10 дни в първа фаза и от днес съм във втора. Стоически издържах. И сега съм се възнаградила с пуФкавото кексче на Смайлсче  Mr. Green

Здравей Alinna, колко кг свали за 10 дни на първа фаза?

5

# 569
  • Някъде по Дунава
Здравейте. Днес ми е първи ден и се надявам да удържа до края. Сутринта хапнах едно кисело мляко 0,1% с трици, а сега пека заешки бутчета и май това ще ям и през трите протеинови дни. Само се чудех кайма под формата на печени кюфтета дали е позволена в първа или втора фаза  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт