Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 098
  • 729
  •   1
Отговори
# 675
Не съм се разписвала в темата тези дни, ноо това не означава, че съм се отказала Simple Smile Бавно, но славно, резултата е - 2,900 кг. Остават още 3,100  Simple Smile
браво, и аз не съм се отказала, но съм в застой  Sad
Мъжа ми вика, че аз ям колкото него - затова  Confused Но са все режимни неща де  Simple Smile

# 676
Аз пък изгубих всякакъв апетит, опитвам се сутрин да ям по чаша кисело мляко за закуса и малко салатка за вечеря с някое късче пилешко месце или риба.
Смъкнах доста, дрехите са ми широки, ама тия дни нямах възможност да се изтегля.

# 677
След 20 дни захранване резултата е:
 +300 грама,  +2 см бюст, -1 см талия

Супер доволна съм от резултата, особено след като се бях наплашила, че много ще кача.
Стискайте палци следващите 80 дни да са все така добри.

# 678
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета, аз пак започнах да диетувам и вие пак спряхте да пишете.  Crossing Arms
Спрях диетата за около 2 седмици, ядях всичко, но не прекалявах и резултата е, че днес започвам наново диетата с най ниското си тегло, което бях постигнала.  Mr. Green Тоест след като спрях да  спазвам диетата, качих около килограм, килограм и малко, които постепенно смъкнах, без да съм на режим и днес започвам с нови сили, като стартирам на най ниското тегло, което бях постигнала, докато бях на режима.
Много съм впечатлена от режима и доволна от себе си.  chef
Закусих преди малко обичайното мляко с трици и се наливам с вода. Днес съм на пържоли, голяма изненада нали. XAX.  hahaha
За месец и няколко дни съм смъкнала 10 килограма и ми остават още 20, който съм си поставила за цел да сваля с Дюкан.  baby_neutral
Ама пишете и вие, че са се надъхваме. Simple Smile

# 679
Аз съм на режима, но не съм писала. Изкарах 5 дни ударна и от днес почвам да редувам по пет дни П/ПЗ.
Засега менюто ми е еднообразно, защото не съм имала време да набележа рецепти и да напазарувам. Дори и трици не ям. Но това ще се уреди още утре, тъй като днес за съжаление е работен ден  Crossing Arms

# 680
Привет Дюканки, и аз като теб Sisonka влязох за две седмици в 3 та и съм -10кг. за месец и нещо, което си е много добре, защото като се върна назад не беше кой знай колко трудно да ги сваля. Режима наистина е супер. И аз мисля да продължа с 5 ударни и после 5/5 за следващите 10кг.Успех на всички!!!

# 681
привет, аз продължавам напред. Днес ми е ден 20, имах малки нарушения на режима, но като цяло съм стриктна.
сега отивам да правя Омлет по Дюкански и нещо с пилешко. Dоста рибка хапваме също и засега не ми е омръзнала, сякаш вече я заобичах и това ми е голямо разнообразие Simple Smile
 jeniqa, голяма грешка е това с НЕяденето на трици, но ти си знаеш. Как се започва диета без да си подготвена с най-важните неща за нея, това предразполага бързо отказване от нея. Ако греша, поправи ме.
Сисонке, добри резултати. Успех до края, можеш! Аз пиша , като че ли сама си пиша понякога. В темите за вегани и суровояди е пълно, явно вече (отново) месото не е на мода  Laughing
Вчера ми правеха забележка и за яйцата, не може всеки ден да се яде яйца  ooooh! 
Ламята, браво на теб, стискам палци  Simple Smile
Чийп, докога така ще я караш? newsm78
Пийте вода!!!

# 682
При мен вчера задържане, днес +600  Crossing Arms Пия вода. Не знам какво стана, приемам, че е нормално и продължавам.

# 683
Сготвих за два дена, вече има кекс фоли, пиле по китайски, пилешка супа с лук и пиле в йена.Има също така домати, краставици, варени яйца, направих и шоколад Party

# 684
Сготвих за два дена, вече има кекс фоли, пиле по китайски, пилешка супа с лук и пиле в йена.Има също така домати, краставици, варени яйца, направих и шоколад Party

Какъв е този кекс Фоли?
Ще правя и аз течен шоколад, защото много ми се яде сладко, но този кекс ме заинтригува.

# 685
  • Варна/Благоевград
Здравейте момичета красиви Hug
Днес ми е втори ден от новото начало и до тук съм - 1,800 кг.  hahaha bowuu Доволна съм!  Blush
Мисля да направя 5 или 6 ударни, ще преценя в движение, според това дали всеки ден свалям. Наливам се яко с вода, около 3 литра си ги пия почти без проблем.
В момента пека шоколадови мъфини, да видим какво ще стане, че нещо тричавите кексоподобни ми стават винаги тиклави и недопечени. Иначе ухаят супер. За обяд размразявам дробчета.  chef
Обмислям да направя от другата седмица 30 дневното предизвикателство с коремни преси или клекове, ни честно казано малко се страхувам, че не съм тремирала нищо от 10 години, а килограмите ми са много и да не си направя нещо на мускулите. Ще ги започна със сигурност, но да видим кога.
Успех ви желая и прекрасен и режимен ден. Целувки! bouquet

# 686

Какъв е този кекс Фоли?
Ще правя и аз течен шоколад, защото много ми се яде сладко, но този кекс ме заинтригува.
Заповядай

Кексче по Дюки от Фоли

3 яйца, 3 с. л. овесени трици, 1с.л.пшеничени, 0.5 кофичка кисело мляко, един бакпулвер, подсладител. Намазва се тавичката с 1 капка олио /няма как/ и се пече 20 мин. Става нещо като  две хрупкави корички с крем карамел по средата.
Опитайте и няма да съжалявате.
Да ви е вкусно 

# 687
Зизу звучи много вкусно кексчето. Аз няма да го пробвам, че по здравословни причини спирам подсладителите. Тъй като не мога без нещо сладичко всеки ден, традиционното ми сутрешно фрапе ще е вече със кафява захар, вместо подсладител, стискайте палци да не се отрази на кантара.

Днес:
з. грейпфрут
з2. тричави триъгълничета, кашкавал и половин кофичка кисело мляко
о. бяло фрапе, току що, не съм гладна, а и ме мързи да мисля и търся обяд
в. салата или лаврак в сол с млечен сос, ако успея да стигна до рибния след работа.

sisonka_ дори и само частично да се включиш в предизвикателството пак ще ти е полезно, важно е движението, за да може да се пораздвижи метаболизма.

jeniqa аз съм правила един път Дюкан без триците и пак ще имаш ефект, но с триците е по-бърз. Също така имат положителен психологически ефект - шанс за нещо тестено в режим без тестени радости. Освен това както Зизу ти е писала вече, факта че не си се подготвила с ключов елемент от диетата предразполага към отказване. Стискам палци да си се заредила с трици и други нужни продукти за разнообразно режимно меню и ти пожелавам много минуси Simple Smile

# 688
Здравейте момичета, аз продължавам с ПЗ като единственото ми прегрешение за една седмица е малко прошуто и една хапка сиренце, което не беше обезмаслено.
Иначе съм смъкнала общо 5.5 кг, т.е от 55.5 съм 50кг. Не са много, но са основно мазнини, защото всичките ми дрехи са много широки.
Имам проблем, купих си някакъв подсладител ( течен) със стевия и ксилитол, ама ми е много неприятен. Правих си крем с какао, обаче вкусът на подсладителя е ужасен.
Вие какъв подсладител използвате?

# 689
Ламята много ти благодаря за споделения опит, за това и обичам този форум.  Peace И аз съм стара пушка, правила съм Дюкан през далечната вече 2008 г. Първите няколко седмици не съм вкусвала трици, а на 30-ия ден кантарът отчете -10 кг. Знам, че разнообразяват менюто, но все още нямам нужда от разнообразие. Ще ги включа в някакъв момент, но в момента наистина не изпитвам нужда от тях.
Сега се наслаждавам на пиле със зеле и чушки с оцет и чесън. Имам още 2 дни ПЗ, най-вероятно от следващата петица П ще ги включа и тях.
Търся по-скоро рецепти за десерти без трици, тъй като съм лакома, а триците са ограничени.

Общи условия

Активация на акаунт