Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 130
  • 729
  •   1
Отговори
# 660
Аз имам следния въпрос. Как се борите с чувството на сухота в устата? Аз и преди си пиех по 3-4 литра на ден. Сега до 5 ги докарвам, ама пак не става

# 661
Аз имам следния въпрос. Как се борите с чувството на сухота в устата? Аз и преди си пиех по 3-4 литра на ден. Сега до 5 ги докарвам, ама пак не става

И при мен това е основния проблем, колкото и вода да пия ми е адски сухо в устата Sad понякога ми помага един айран

# 662
Днес, трети ден Simple Smile Чувствам се добре и не усещам глад.

З. чаша нискомаслено прясно мляко
о. телешки кюфтета на скара
в. пак телешки кюфтета

# 663
Оххх успокоих се, че не съм само аз така с водата.
и на мен ми е трети ден иначе днес.
з - мляко 200гр с 3с.л. трици
о - пил. сърца на скара 200гр. със 100гр.  "катък" - или по-точно извара с копър и кис. мляко
с.з. - пил. дробчета с лук и сос с кисело мляко и копър
в. - три пълнени яйца Simple Smile

# 664
Благодаря ви момичета, може би се престаравам, ама ми се иска да ни е вкусно и мъжа ми каза, че е много вкусна тази диета ( знаете с какво го храня)  Simple Smile . Ще ви чакам и вие да споделите какво сте си харесали от рецептурниците  Laughing
Аз сухота в устата нямам, пия доста вода  newsm78
Чийп ти си знаеш най-добре,  но искам да кажа няколко неща. Направи ми впечатление , че искаш бързо да отслабнеш, а това не е много здравословно. По-важно е да си жива и здрава, отколкото някакви числа. Всички, които не спираме да сме постоянни в това , което правим ,ще го постигнем рано или късно.  Peace Знам , и вярвам, че здравословно се свалят 3-4 кг на месец. Всичко друго е някакви изключение.
При положение, че си 55 кг. не прибързвай с исканията за бързо сваляне. Не знам какво да те посъветвам, освен да си спокойна и постоянна и ще постигнеш целите си. Всичко това го споделям с най-добри чувства. Надявам се добре да съм си обяснила мисълта, че понякога ми бяга  Joy

# 665
Благодаря ви момичета, може би се престаравам, ама ми се иска да ни е вкусно и мъжа ми каза, че е много вкусна тази диета ( знаете с какво го храня)  Simple Smile . Ще ви чакам и вие да споделите какво сте си харесали от рецептурниците  Laughing
Аз сухота в устата нямам, пия доста вода  newsm78
Чийп ти си знаеш най-добре,  но искам да кажа няколко неща. Направи ми впечатление , че искаш бързо да отслабнеш, а това не е много здравословно. По-важно е да си жива и здрава, отколкото някакви числа. Всички, които не спираме да сме постоянни в това , което правим ,ще го постигнем рано или късно.  Peace Знам , и вярвам, че здравословно се свалят 3-4 кг на месец. Всичко друго е някакви изключение.
При положение, че си 55 кг. не прибързвай с исканията за бързо сваляне. Не знам какво да те посъветвам, освен да си спокойна и постоянна и ще постигнеш целите си. Всичко това го споделям с най-добри чувства. Надявам се добре да съм си обяснила мисълта, че понякога ми бяга  Joy

Благодаря за съвета! И аз мисля, че съм нетърпелива, но опитвам да не си давам зор!
Иначе днес съм много щастлива, след приключване на МЦ, вече съм 51.5кг или общо 4кг. свалени за 11 дни. Днес и утре са ми само П дни.
Не успях да закусвам, освен две мерителни лъжици ColonHelp ( т.е 80к)
Обяд: кисело мляко и пилешка пържола
Вечеря: Скумрия на скара

# 666
Ден 4. Сутринта кантара отчете -1,25 кг. Много съм доволна! Simple Smile

Днес:

з. Кисело мляко
о.Пилешко филе на тиган с подправки
в. Пак пилешко филе

# 667
Ден 4. Сутринта кантара отчете -1,25 кг. Много съм доволна! Simple Smile

Днес:

з. Кисело мляко
о.Пилешко филе на тиган с подправки
в. Пак пилешко филе

Страхотни резултати.

# 668
Елинор, честито за резултатите ти, предполагам, че си искала да напишеш за закуска кисело мляко с трици, нали?
Ламя, очаквам да споделиш какво си си харесала за готвене  Flutter
Чийп, твоите резултати за 11 дни са чудесни.
Моите за почти толкова дни са -3 кг., 3см от ханш и -3 см от бедра - което много ме радва.
За днес закусих по рецептата за "закуска за двама" и беше страшно вкусно.

# 669
За 5 дни ударен - 4.400,от които поне 1.4 си бяха вода,така че реално ги броя 2 кг.Ще продължа още два дни на ударен и тогава минавам на 5 на 5.
Пробвах хлебчето на Не съм ,първия път от страх да не остане сурово така го препекох,че стана направо сухар Laughing,но след това си се получи,идеално е за сандвичи,но ми е доста изварено,след малко ще пробвам с кис.мляко.
С тези дълги дежурства и нощни смени нямам никакво време да се наспя и да си готвя ,така че продължавам на сухи неща,поне още седмица ще е така  Sad   
На мен също много ми съхне устата и пия много вода,но предполагам че отношение имат и цигарите.А и не помня много,че отдавна съм чела книгата,но там се казваше нещо за тази сухота - че в първите дни е нормално да има такава,както и неприятен дъх от устата и това е признак че режима работи.Ако някой се интересува-ще поровя в книгата да намеря точно какво пише.

# 670
след 1 протеинов ден съм -0.600 кг или в момента 64 кг.
Имам още до целта.
Скрит текст:
Вчера принудих фемилито - майка, брат,сестра да направят един режимен обяд.
Отидох им на гости с условието да не ме изкушават  Laughing
Та направихме телешки кюфтета, сос от извара и кисело мляко, печени чушки салата и варени яйца. Майка ми беше ей така  Shocked Това вика диетичен обяд ли е, аз ако ям толкова...Те си ядат хляб,картофи, ориз и битуват на мнението по-малко месо и яйца. Е , не издържаха до край, но поне се пробваха. Изкараха от техния хладилник кетчуп и майонезен сос, че така са свикнали  Laughing

# 671
Как сте, девойки? Успявате ли да сте режимни  Simple Smile
Аз два-три дни съм на телешки кюфтета,пилешки пържоли от бут без кожата и риба (ципура и пъстърва).
Хапвам като добавки печени чушки и кисели краставички.
За закуски по мързеливо и бързо - прясно мляко и 3 с.л. овес.трици, а днес направих тутманика на Люси. Брех, че вкусно беше, та реших да ви споделя. Ако все пак някой следи темата де  newsm78

# 672
Как сте, девойки? Успявате ли да сте режимни  Simple Smile
Аз два-три дни съм на телешки кюфтета,пилешки пържоли от бут без кожата и риба (ципура и пъстърва).
Хапвам като добавки печени чушки и кисели краставички.
За закуски по мързеливо и бързо - прясно мляко и 3 с.л. овес.трици, а днес направих тутманика на Люси. Брех, че вкусно беше, та реших да ви споделя. Ако все пак някой следи темата де  newsm78

Ох, аз имах тежка програма, сватба и гости. Единственото ми прегрешение е малко луканка и лате с мляко 2%. От началото на режима ( 22.09) със 7 дни П съм вече 50кг ( стартови 55.5кг).
Чувствам се доста добре. Нямам никакъв апетит и се насилвам да ям. Продължавам с ПЗ до 48кг и след това започвам 70 дни захранване Simple Smile

# 673
Зизу следя, но не исках да пиша, да не ви стряскам колко съм качила с режимно захранване Laughing
Оказа се, че почти 2-та качени килограма са заради цикъла и в момента, в който ми дойде свалих кило и малко. Ще кажа как са нещата в петък след протеиновия четвъртък дали успявам да задържа сваленото.

з. бяло фрапе+тричави триъгълничета
о. крем зеленчукова супа (има сметана, заради това няма да ям полагащия ми се кашкавал и картофи, така че броя деня за въглехидратенден)
в. най-вероятно салата домати, краставици лук и чушка или двете филиики хляб с лютеница (домашна)
нощно похапване: кисело мляко

CheerUp супер резултати, продължавай напред Simple Smile

ВОДА! Много е важна, а ми е голяма мъка да я пия, особенно сега като се поразхлади.

# 674
Не съм се разписвала в темата тези дни, ноо това не означава, че съм се отказала Simple Smile Бавно, но славно, резултата е - 2,900 кг. Остават още 3,100  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт