Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 131
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • ...на безопасно
Мери, аз също отчитам ЕГН-то, а и колко кг ми стоят добре.
Ако падна много под 70 ще изглеждам като болна в лице. Не е като на 20-30 години - 60- 65 кг ми бяха перфектни.

# 76
  • Испания
Така е, момичета. Не можем да гоним теглото от тийнейджърските години.

Дюкан казва:

Всяка жена трябва да знае обаче, че не винаги е лесно, нито препоръчително да си върне изцяло някогашните килограми и да стане стройна, каквато е била като младо момиче.
     Базирайки се на професионалния си опит, аз прилагам своя лична система на изчисление на теглото в зависимост от възрастта и броя на бременностите. Смятам, че между 20 и 50 години средното увеличение на теглото е около 1 кг на десет години и 2 кг на дете, тоест, ако на 20 години жената е тежала 50 кг, на 25 тя ще тежи 54 кг заедно с натрупаните от двете бременности килограми, на 30 - 55 кг, на 40 - 56 кг и на 50 - 57 кг.

Честити месечинки и отлични резултати, а Kеа?, meri66!  Hug Hug

Ани, какво става с теб?

Елеаа, къде изчезна?

# 77
  • ...на безопасно
Бреее, щот от утре съм на протеини, сега се напъвам да доизям една варена тиква, че да не ме изкушава утре.

А бе, прасето у мен трудно ще измре  Animal Pig 341uu

Вас изкушават ли ви треволяци?

# 78
Здравейте искам да попитам няколко неща. Може ли да се яде свински език, шкембе и дроб във втора фаза? Билковият чай замества ли водата или не? Също така как е добре да се редуват П:ПЗ дни , имам ще свалям около 9кг . Как е най добре да ги редувам , аз си мислех за 1:1?

# 79
  • Испания
Здравейте искам да попитам няколко неща. Може ли да се яде свински език, шкембе и дроб във втора фаза? Билковият чай замества ли водата или не? Също така как е добре да се редуват П:ПЗ дни , имам ще свалям около 9кг . Как е най добре да ги редувам , аз си мислех за 1:1?

1. Свински език, свинско шкембе и свински дроб във втора фаза - не.

2. Билковият чай влиза в количеството течности за деня.

От книгата:

Девета категория - литър и половина течност дневно

Това е единствената задължителна категория от списъка. Всички останали са факултативни и зависят само от желанието ви. Както вече ви казах и с риск да се повторя, приемането на течности е крайно необходимо и не подлежи на обсъждане. Без това интензивно прочистване отслабването ви, дори ако съвестно спазвате диетата, ще престане, а отпадъчните вещества от изгарянето на мазнините ще се трупат и накрая ще изгасят огъня. Всички видове вода са разрешени, като особено подходящи са изворните леко диуретични води Контрексвил, Вител, Евиан или Волвик. Избягвайте все пак минералните води Виши и Бадоа, които са отлични, но твърде солени за режима ви. Ако не ви допада обикновената вода, пийте колкото искате газираните води Вителоаз и Перие - газът не оказва никакво влияние върху режима. Ако пък не обичате студени напитки, знайте, че кафето, чаят и всякаква друга запарка или отвара са сродни с водата и можете да ги приспаднете от задължителния литър и половина

3. Дните могат да се редуват 5/5, 1/1, 2/2, 3/3.

Успех!

# 80
Много благодаря.Аз попринцип изобщо не пия вода , но съм си сложила една програмка на телефона и постоянно ме подсеща да пия. Минавам два литра на ден благодарение на нея иначе не се сещам за вода. По хубаво ми е да си направя един чай и да си пия него.Не му слагам никакъв подсладител.  А иначе реших да ги редувам 1:1 мисля че ще ми е по лесно.Направих удърния 7 дни и ми дойде много месото Simple Smile .

# 81
  • Испания
Добро утро!

# 82
Още нещо да попитам може ли да се яде обезмаслено сирене на Димитър Маджаров?

# 83
  • Испания

От стр. 1:

Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

# 84
Благодаря това съм го пропуснала.Аз си опитах от него , явно ще го изядът децата с макаронки.

От стр. 1:

Важно: В България няма достатъчно обезмаслени сирене и кашкавал, затова не са позволени в първа и втора фаза!!!!!

# 85
  • Бургас
Здравейте и от мен! Аз вече съвсем нямам глас. Пия си хомеопатичните, които май са със захар, но няма как. Иначе съм режимна. Въпреки майка ми (упорита е, не мога да не й го призная).
Тази сутрин 70.3 кг. От днес съм на пз. Счупих кокалите на един домат и си до ядох дробчетата от вчера. За вечеря съм на пилешко с млечно чеснов сос и зелена салата с яйца. 

Имаше една рецепта за дюканско сирене,някой пробвал ли е?

# 86
Ани аз съм го пробвала,но не ми хареса,може би не съм го направила както трябва,не знам. То е с извара и желатин.Сега съм си отбелязала една рецепта за яйчено сирене,съвсем по режима е,но още не съм имала време да я пробвам.

# 87
  • Испания

Имаше една рецепта за дюканско сирене,някой пробвал ли е?

Да, многократно, когато бях във втора фаза. Много ми харесваше. Понякога слагах само малко сол, друг път - чубрица, трети - червен пипер.

# 88
А колко грама мазнини на 100гр трябва да съдържа обезмасленото сирене?

# 89
Добро утро, Дами!
Честит 8 - ми Март!
Желая на всички вас много здраве, щастие и любов! И много свалени килограми, за да сте още по - желани от "половинките ".
Лек и отслабващ Осми Март!  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт