Лятото се приближава, Дюкан ще ни вталява - 283

• 98 547
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
  • Cambridge, UK
без ходене до WC-то има разлика, затова се чудя
моите са най-обикновените
http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=260300662
http://www.tesco.com/groceries/product/details/?id=285249362

# 376
 Точно същите трици и извара купувам като  usmifchica , само че от Азда. Между другото по-лесно си набавям необходимите неща за режима в Лондон от колкото в БГ , когато си идвам в отпуска.
Тук си купувам ципура,лаврак, сьомга, готови обелени скариди и други режими неща на разумна цена, които в БГ са неоправдано скъпи.

# 377
  • Cambridge, UK
принципно храната в България е много скъпа и не качествена
staiko, аз си намерих low fat кисело мляко с вкуса на българското, tims diary, когато ме мързи да си подквася вземам от него, мисля че и в Asda се продава
пия и много Kefir, който в Теско е ~80p, а в България 3-4 лв

# 378
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Здравейте, да се похваля, че след вчерашния ден на риба (е и задължителните трици на кексче и 50мл мляко в кафето) най-сетне кантарът помръдна малко надолу - ура!  Grinning След над двуседмичен застой дори мижавите грамчета ми се струват истинско чудо. Интересното е, че имам минус въпреки, че вчера ядох дроб от треска в собствен сос, който е изключително мазен (бая се чудих дали да го ям, ама нали бях в застой и реших, че тъй и тъй не свалям да го пробвам). Та така, най-сетне и аз да се похваля, не е много сваленото, около 400-500гр., но все пак кантара помръдна. Най-важното е, че вече влизам в границите на нормалното тегло според ИТМ.  Grinning

А за режимностите в чужбина - със сигурност там има много повече режимни неща, при нас в квартала дори ескузия 0,2% няма никъде, па камо ли нещо друго, най-нискомасленото сирене май беше над 0,5%, а всички плодови млека са или със захар, или поне 2% и въпреки, че в книгата пише, че са позволени млека с плодов пулп у нас няма нито едно, което да става.  Crazy

# 379
Аз си сварих 2 кг. воденички и сега се чудя какво да ги правя, че никой освен мен не ги иска  Sad
Аз пък толкова години не можах да се ориентирам коя извара е позволена. Купувам насипна и естествено винаги ме убеждават, че е диетична  newsm78

# 380
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Позволена е нискомаслената извара от 1% надолу, аз взимам 0,7% защото това е най-ниското, което намерих.
 Воденичкте можеш да направиш на супа или със зеленчуци, а излишното да замразиш на порции, бульончето също можеш да замразиш на порции или във формички за лед и да си ги ползваш в манджите.  Peace

# 381
Позволена е нискомаслената извара от 1% надолу, аз взимам 0,7% защото това е най-ниското, което намерих.
 Воденичкте можеш да направиш на супа или със зеленчуци, а излишното да замразиш на порции, бульончето също можеш да замразиш на порции или във формички за лед и да си ги ползваш в манджите.  Peace
Да, обаче като купувам насипна извара, каква ми е гаранцията, че е нискомаслена. Нямам идея в Бг на коя марка може да се разчита....

# 382
  • гр.София
в кауфланд насипната е нискомаслена на олимпус  3% мазнини 117 кал за 100 гр. и е винаги прясна, няколко пъти съм питала

# 383
в кауфланд насипната е нискомаслена на олимпус  3% мазнини 117 кал за 100 гр. и е винаги прясна, няколко пъти съм питала
Благодаря! Днес ще си взема от там.

# 384
  • гр.София
  за нищо, аз вече само от нея купувам, защото тия в опаковките някои път уж са в срок на годност, пък имат много странен вкус, като парфюмирани някви

# 385
Преди малко си взех. Хареса ми, но е солена и няма да мога да я ползвам за сладкиши....

# 386
Здравейте 😊
Преди няколко години дюканствах и имах прекрасни резултати, само дето много скоро след края на режима зарязах напълно протеиновия ден и килограмите си тръгнаха бавно нагоре. Наскоро достигнах рекордни за мен 70 кг. и започнах дюкан отново.

Цел 57 кг.
Свалих 3 кг. първите 5 дни и сега 5 дена застой.
На режим 5/5 съм, като днес ми е 11-ти ден, тоест 1 протеинов от втора петица. Ще се меря пак накрая на протеиновите дни.

Имам питане: разрешено ли е какао? Срещам го в рецепти, но ми е съмнително.

# 387
Здравейте,следя темата с интерес,от няколко дни съм на диетата или по скоро от точно 7 дни.Много съм доволна на ден свалям по 1кг.,но в момента съм в МЦ и задържам.Искам да попитам изварата която консумирам е на местна фирма "Дестан" не знам едва ли я има на всякъде дали е приложима към ударния режим съдържание на 100гр. е мазнини 11гр.,въглехидрати 1,5гр от които захари 1,5гр,белтъци 9гр.сол 1,2гр.Мазнините превъзхождат белтъците искам съвет от по-компетентни да я заменя ли с друга и каква?

# 388
Имам и още един въпрос стартирах с 83кг. в момента след 7 ударни дни съм 79.500кг. целта ми е 69-70кг т.е. поне 15-20кг ако може да сваля.Ще бъда на 10 ударни дни,но как да правя втората фаза колко П дни и колко ПЗ дни да правя?Моля за съвет  newsm78

# 389
  • гр.София
Искам да попитам изварата която консумирам е на местна фирма "Дестан" не знам едва ли я има на всякъде дали е приложима към ударния режим съдържание на 100гр. е мазнини 11гр.,въглехидрати 1,5гр от които захари 1,5гр,белтъци 9гр.сол 1,2гр.Мазнините превъзхождат белтъците искам съвет от по-компетентни да я заменя ли с друга и каква?
   Здравей Наде, мисля, че тази изваре не е по режим, по-добре по търси някоя нискомаслена и с по-малко съдаржание на сол.
   Аз съм на режим 5/5 и съм много доволна, през 5 ПЗ дни не свалям почти нищо, но пък през 5 П дни свалям доста добре. Вече два месеца съм на тази схема и съм доволна от резултатите. Дюкян препоръчва варианта 1/1 но мисля, че за моите килограми трябва по хард варианта 5/5.
    Радвам се че се присъедини към темата сподоляй резултатите и успех

Общи условия

Активация на акаунт